2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Horizon 5×5

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Horizon
  • Σχήμα Τετράγωνη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 25m2
Ομπρέλα Horizon 5x5

επαγγελματικές ομπρέλες

Horizon 5×5

Με όλη την σειρά αξεσουάρ της REMI (θέρμανση, φωτισμό...), η ομπρέλα 5x5 της σειράς Horizon θα σας δώσει 25 τμ σκιασμένου χώρου. Προστασία και άνεση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που προσδίδει το μοντέλο αυτό.

Η Horizon ομπρέλα 5Χ5 m αποτελεί μία από τις καλύτερες επαγγελματικές τετράγωνες ομπρέλες υπερβαρέος τύπου της Remi διαστάσεων 25 τ.μ. που προσφέρει προστασία από ακραίες καιρικές συνθήκες, επιδεικνύοντας ιδιαίτερα μεγάλη αντοχή. Αυτό το μοντέλο της Horizon προσφέρει μεγάλη κάλυψη σκίασης ενώ προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε περιβάλλον. Το μοντέλο της Horizon 5Χ5 διαθέτει μηχανισμό μανιβέλας με τηλεσκοπική λειτουργία που είναι ιδιαίτερα πρακτικός και εργονομικός αφού καθιστά το άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας πολύ εύκολο δίχως κόπο και μυϊκή προσπάθεια. Ο μηχανισμός μανιβέλας είναι εσωτερικός και κρυφός ώστε να διατηρείται το υψηλό design και η αισθητική των ομπρελών της Remi. Η βάση της ομπρέλας διαθέτει μεντεσέ που καθιστά εύκολη την εγκατάσταση ή την απεγκατάστασή της στον εκάστοτε εξωτερικό χώρο της κάθε επιχείρησης ή καταλύματος.

Τα μοντέλα της σειράς ομπρελών υπερβαρέος τύπου Horizon χαρακτηρίζονται για τη μεγάλη ανθεκτικότητά τους απέναντι σε δυσμενή καιρικά φαινόμενα όπως ο αέρας και η βροχή ενώ η προστασία που προσφέρουν από την ηλιακή UV ακτινοβολία είναι μεγάλη χάρη στα ποιοτικώς κατασκευασμένα υφάσματά τους και την άπλετη επιφάνεια σκιάς που προσφέρουν. Είναι ομπρέλα στιβαρής και βαριάς κατασκευής που καλύπτει κάθε ανάγκη σε εξωτερικούς χώρους επιχειρήσεων ή ιδιωτών. Οι επαγγελματικές ομπρέλες Horizon στηρίζονται σε σταθερή μεταλλική βάση μεγάλης αντοχής βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή ενώ επίσης όλα τα εξαρτήματα της ομπρέλας όπως οι ακτίνες, ο κεντρικός άξονας και τα υφάσματα είναι ποιοτικής κατασκευής από ανθεκτικά και πιστοποιημένα υλικά που κάνουν τις ομπρέλες μας να ξεχωρίζουν στον ανταγωνισμό της διεθνούς αγοράς. Όλα τα μεταλλικά μέρη της ομπρέλας αλλά και το ύφασμα της Horizon 5X5 βάφονται με ειδικά ανεξίτηλα, αδιάβροχα και αντιδιαβρωτικά χρώματα που εγγυώνται προστασία από την υγρασία, την αλμύρα, τη σκουριά, τη μούχλα και τον άνεμο.

Οι ομπρέλες Horizon αποτελούν πιο εξελιγμένο μοντέλο του τύπου ομπρέλας Aegean και γι’ αυτό έχουν προστεθεί ηλεκτρικά αξεσουάρ όπως LED και θερμάστρες IR. Τα LED της Horizon είναι εύκολα στη ρύθμιση με τηλεχειριστήριο και προσφέρουν μεγάλη φωτεινότητα. Με τηλεχειρισμό λειτουργούν και οι σόμπες υπέρυθρης ακτινοβολίας οι οποίες διαθέτουν σύγχρονη τεχνολογία ultra low glare και εκπέμπουν ελάχιστο κόκκινο φως. Το εξελιγμένο αυτό μοντέλο ομπρέλας τελευταίας τεχνολογίας ταιριάζει σε κάθε χώρο και χαρίζει ασφάλεια και προστασία σε κάθε συνθήκη.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ