2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Horizon 5×4

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Horizon
  • Σχήμα Παραλληλόγραμμη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 20m2

επαγγελματικές ομπρέλες

Horizon 5×4

Η παραλληλόγραμμη ομπρέλα Horizon 5x4 της σειράς Horizon έρχεται με όλη την σειρά αξεσουάρ της REMI (θέρμανση, φωτισμό...). Προστασία, σκίαση, φώς αλλά και ζεστασία για την επιχείρηση και το σπίτι.

Η ομπρέλα 5X4m είναι παραλληλόγραμμη ομπρέλα με κάλυψη 20 τ.μ. Ανήκει στις ομπρέλες υπερβαρέος τύπου. Ο τηλεσκοπικός μηχανισμός μανιβέλας αυξάνει την εργονομία της κατασκευής καθώς δεν απαιτείται καθόλου μυϊκή δύναμη για το άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας. Επιπλέον, ο μηχανισμός μανιβέλας είναι εσωτερικός (κρυφός), που εναρμονίζεται απολύτως με την αισθητική του χώρου. Η Horizon 5x4m μπορεί να ενωθεί με ομπρέλες που οι πλευρές τους είναι 5m και 4m δημιουργώντας πλήρης λύσεις κάλυψής.

Η Horizon σχεδιάστηκε με γνώμονα την προηγούμενη επιτυχημένη σειρά ομπρελών “Aegean”. Η “Aegean”, όπως και η Horizon, είναι επαγγελματικές ομπρέλες που ξεχωρίζουν λόγω της εξαιρετικής αντοχής τους στον αέρα. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που ξεχωρίζει τα μοντέλα υπερβαρέος τύπου της ΡΕΜΙ από τον ανταγωνισμό στην Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια αγορά.

Η ποιότητα και η τεχνογνωσία της Aegean συνεχίζονται στην Horizon, ωστόσο προστέθηκαν ηλεκτρικά αξεσουάρ. Τα LED και οι θερμάστρες IR είναι τα “ατού” που κάνουν την Horizon να ξεχωρίζει. Τα LED είναι υψηλής φωτεινότητας και έχουν ρυθμιζόμενη ένταση, ενώ είναι εύκολα στο άνοιγμα και το κλείσιμο με τηλεχειρισμό. Οι σόμπες υπέρυθρης ακτινοβολίας εκπέμπουν όσο το δυνατόν λιγότερο κόκκινο φως, καθώς χρησιμοποιούν τεχνολογία ultra-low glare. Χειρίζονται εύκολα με τηλεχειριστήριο και έχουν 6 στάδια από 300W-2000W.

Η σειρά Horizon είναι ομπρέλα υπέρβαρου τύπου πολύ μεγάλης αντοχής. Η στιβαρή κατασκευή καθιστά την ομπρέλα να ζυγίζει πολλά κιλά. Για αυτόν τον λόγο, οι βάσεις είναι εξοπλισμένες με μεντεσέ που διευκολύνουν την εγκατάσταση και απεγκατάσταση της.

Ο κεντρικός άξονας και οι ακτίνες βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή, ώστε η τελική κατασκευή να ταιριάζει με την αρχιτεκτονική του εκάστοτε εξωτερικού χώρου. Παράλληλα, με τη σωστή διαδικασία βαφής, προστατεύονται τα μεταλλικά μέρη της ομπρέλας από την αλλαγή του καιρού και την υγρασία.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ