2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Horizon 4×4

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Horizon
  • Σχήμα Τετράγωνη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 16m2
Ομπρέλα Horizon 4x4

επαγγελματικές ομπρέλες

Horizon 4×4

Με όλη την σειρά αξεσουάρ της REMI (θέρμανση, φωτισμό...), η ομπρέλα 4x4 της σειράς Horizon θα γίνει το στολίδι της επιχείρησής σας. Προστασία και άνεση χώρου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που προσδίδει το μοντέλο αυτό.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες Horizon 4Χ4 είναι από τα πιο εξελιγμένα μοντέλα ομπρέλας της Remi με καινοτόμο τεχνολογία στην κατασκευή τους. Η τετράγωνη ομπρέλα Horizon 4X4 αποτελεί εξέλιξη προηγούμενων μοντέλων (όπως της Aegean) ενώ η σύγχρονη κατασκευή της ενσωματώνει ηλεκτρικά αξεσουάρ στο εσωτερικό μέρος της ομπρέλας όπως υπέρυθρες θερμάστρες, φώτα LED κ.ά. τα οποία αναδιπλώνονται εσωτερικά παραλλήλως των ακτινών και κλείνουν αυτομάτως με ευκολία όταν κλείνει και η ομπρέλα δίχως να αφαιρούνται. Η καλωδίωση στις ομπρέλες Horizon 4X4 είναι κρυφή και εσωτερική προστατεύοντας τον μηχανισμό από τα καιρικά φαινόμενα και ανοιγοκλείνουν εύκολα με τηλεχειριστήριο. Υπάρχει δυνατότητα περιστροφής των θερμαντικών σωμάτων με τηλεχειρισμό ώστε να προσφέρεται πλήρης κάλυψη και απόδοση θέρμανσης και φωτός στους εξωτερικούς χώρους κατά τη χειμερινή περίοδο.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες Horizon 4Χ4 είναι διαστάσεων 16 τ.μ. και αποτελούν ιδανική επιλογή για καταστήματα, επιχειρήσεις ή ιδιωτικά καταλύματα που χρειάζονται κάλυψη από τις καιρικές συνθήκες και εύκολα προσαρμόσιμες ομπρέλες σε κάθε εξωτερικό χώρο. Ανήκουν στις ομπρέλες υπερβαρέος τύπου και διακρίνονται για τη στιβαρή και σταθερή κατασκευή τους με στεγανά και αεραγωγό επιδεικνύοντας μεγάλη αντοχή σε ακραία καιρικά φαινόμενα όπως ο δυνατός αέρας η βροχή, το χιόνι, το χαλάζι και η έντονη ηλιοφάνεια.

Όλα τα εξαρτήματα της ομπρέλας Horizon 4X4 (σκελετός, κεντρικός άξονας, ακτίνες, βάση, υφάσματα) είναι βαμμένα με ηλεκτροστατικά χρώματα που είναι ανεξίτηλα, ακρυλικά, αδιάβροχα, αντιδιαβρωτικά, αντιμουχλικά και αντέχουν στον χρόνο έναντι της σκουριάς, της αλμύρας, της σκόνης, της βροχής και της μούχλας καθιστώντας το αλουμίνιο, το μέταλλο και το ύφασμα ιδιαίτερα ανθεκτικά. Όλες οι ομπρέλες της σειράς Horizon στηρίζονται σε γερή και στιβαρή βάση με μεντεσέ ενώ επίσης διαθέτουν στην κατασκευή τους εσωτερικό τηλεσκοπικό μηχανισμό με μανιβέλα που συμβάλλει στο εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο της ομπρέλας δίχως να χρειάζεται να καταβληθεί δύναμη. Η εγκατάσταση και απεγκατάσταση της ομπρέλας πραγματοποιείται γρήγορα και με μεγάλη ευκολία χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό τους υψηλών προδιαγραφών.

Τα υφάσματα και τα πανιά των επαγγελματικών ομπρελών Horizon 4×4 είναι κατασκευασμένα με αρίστης ποιότητας υλικά που προσφέρουν απόλυτη προστασία από τη UV ηλιακή ακτινοβολία χαρίζοντας πλήρη σκίαση ενώ ταυτοχρόνως διατίθενται σε πληθώρα χρωμάτων ώστε να ταιριάζουν απολύτως με τον κάθε χώρο. Είναι επίσης εφικτή και η ψηφιακή εκτύπωση διαφημιστικού λογοτύπου. Χαρακτηρίζονται για την υψηλή αντοχή τους στον ήλιο δίχως να αλλοιώνονται και δεν σκίζονται από τον έντονο άνεμο και τις καιρικές καταπονήσεις παρέχοντας απόλυτη ασφάλεια. Είναι υψηλής αισθητικής με πρωτότυπο σχεδιασμό και στυλ που προσαρμόζεται εύκολα στο περιβάλλον της κάθε επιχείρησης ή κατοικίας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ