Επαγγελματικές ομπρέλες, Μοντέλο Siros

Βαρέως τύπου
Περιγραφή ομπρέλας

Η ομπρέλα "SIROS" έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αντέχει στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ο συνδυασμός του αλουμινίου με το κατάλληλα επεξεργασμένο για αποφυγή σκουριάς σίδερο, έχουν καθιερώσει το μοντέλο αυτό σαν το πλέον κατάλληλο για ανοιχτές περιοχές όπως (πλαζ, παραλίες, πισίνες, κήπους ...κ.λ.π.).

Η διαχρονικότητα αυτού του μοντέλου οφείλεται στο γεγονός ότι στα 38 ΧΡΟΝΙΑ παραγωγής του δεν έχει γίνει καμιά αλλαγή τόσο στα υλικά όσο και στον τρόπο κατασκευής του.

Κάτοψη και τομή ομπρέλας Siros

Έτσι αν κάποιος θέλει να προβάλει το χώρο του, τις υπηρεσίες που παρέχει ή τα προϊόντα του χωρίς προβλήματα, δεν έχει παρά να επενδύσει στη σιγουριά που παρέχει αυτό το μοντέλο.

Για την κατασκευή του σκελετού αυτής της ομπρέλας έχει χρησιμοποιηθεί αλουμίνιο ειδικού κράματος πολύ μεγάλης αντοχής στις καιρικές καταπονήσεις, γαλβανισμένο για την αποφυγή σκουριάς, σίδερο και πλαστικά εξαρτήματα από αντιστατικό πολυπροπυλένιο.

Για την εύκολη και ασφαλή λειτουργία αυτής της ομπρέλας, έχει προσαρμοστεί ένας εξωτερικός μηχανισμός ο οποίος αποτελείται από σύστημα διπλού βαρούλκου ( 2 ανοξείδωτα ράουλα + σχοινί).

Για την προστασία της ομπρέλας κατά τη μεταφορά ή τη φύλαξή της, υπάρχει ειδική νάιλον σακούλα καθώς και ενισχυμένο χαρτοκιβώτιο συσκευασίας.

Ομπρέλες Remi, συμμετοχή σε εκθέσεις

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ REMI ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Περισσότερα

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.