Επαγγελματικές ομπρέλες, Μοντέλο Alonissos

Βαρέως τύπου
Περιγραφή ομπρέλας

Η ομπρέλα "ALONNISOS" είναι συνδυασμός του παραδοσιακού αλλά με σύγχρονα υλικά σκιάστρου σχεδιασμένο έτσι ώστε να αντέχει σε μεγάλες καταπονήσεις από καιρικές συνθήκες.

Τα σύγχρονα και επιλεγμένα υλικά κατασκευής αυτού του μοντέλου το έχουν εντάξει στις προτιμήσεις των επαγγελματιών ή ακόμα και ιδιωτών σαν ένα ισχυρό «εργαλείο» σκίασης και προβολής.

Για την κατασκευή του σκελετού αυτής της ομπρέλας έχει χρησιμοποιηθεί αλουμίνιο ειδικού κράματος πολύ μεγάλης αντοχής στις καιρικές καταπονήσεις, γαλβανισμένο για την αποφυγή σκουριάς σίδερο και πλαστικά εξαρτήματα από αντιστατικό προπυλένιο.

Κάτοψη και τομή ομπρέλας Alonissos

Για την εύκολη και ασφαλή λειτουργία αυτής της ομπρέλας, έχει προσαρμοσθεί ένας εξωτερικός μηχανισμός ο οποίος αποτελείται από σύστημα διπλού βαρούλκου (2 ανοξείδωτα ράουλα + σχοινί).

Για την προστασία της ομπρέλας κατά την μεταφορά ή τη φύλαξή της, υπάρχει ειδική νάιλον σακούλα καθώς και ενισχυμένο χαρτοκιβώτιο συσκευασίας.

Ομπρέλες Remi, συμμετοχή σε εκθέσεις

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ REMI ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Περισσότερα

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.