2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Astra 7×5

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Astra
  • Σχήμα Παραλληλόγραμμη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 37.5m2

επαγγελματικές ομπρέλες

Astra 7×5

Η παραλληλόγραμμη Astra 7x5 είναι ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα της σειράς και καλύπτει 37,5 τετραγωνικά. Έχει βάρος 98 κιλά περίπου. Ο μηχανισμός μανιβέλας διευκολύνει εξαιρετικά το άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας.

Η Astra 7×5 είναι η μεγαλύτερη ομπρέλα της Remi. Το παραλληλόγραμμο και εύχρηστο σχήμα της ταιριάζει σε πολλούς χώρους. Έχει 10 ακτίνες, ύψος που ξεπερνά τα 5,3 μέτρα και κάλυψη που αγγίζει τα 37,5 τετραγωνικά μέτρα. Είναι η ιδανική λύση για επιχειρήσεις (καταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλα τουριστικά καταλύματα, αθλητικά κέντρα και χώρους υποδοχής) που διαθέτουν τον ανάλογο χώρο.

Εντυπωσιακή, λόγω μεγέθους και στιβαρή στην κατασκευή της και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται, η Astra 7×5 είναι ο καλύτερος τρόπος για επέκταση μιας επιχείρησης σε εξωτερικό χώρο, ημέρα και νύχτα, καλοκαίρι και χειμώνα. Η απόσβεση του κόστους της επένδυσης γίνεται σε ελάχιστο χρόνο, μεγιστοποιώντας τα έσοδα της επιχείρησης με την άμεση επέκταση του ωραρίου και του χρόνου λειτουργίας της.

Αυτό επιτυγχάνεται με την παράλληλη αγορά των 2 βασικών αξεσουάρ της ομπρέλας, φωτισμού και θέρμανσης. Τα καλώδια περνούν από τον κεντρικό άξονα της ομπρέλας και ο χώρος σας γίνεται λειτουργικός για όλο το εικοσιτετράωρο και όλο το έτος. Αυτό την κάνει το τέλειο εργαλείο στέγασης για θερινούς και χειμερινούς προορισμούς. Τα φώτα LED που προστίθενται κρατούν το κόστος της κατανάλωσης ρεύματος σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Η υπέρυθρη θέρμανση είναι άμεσα αποδοτική και ευχάριστη για τους πελάτες της επιχείρησης.

Η καινοτομία στον σχεδιασμό και η ποιότητα των υλικών κάνουν την Astra 7×5 μια άριστη επένδυση που θα αποδίδει στον επιχειρηματία σε μεγάλο βάθος χρόνου.

Σκελετός Astra 7×5

Η Remi χρησιμοποιεί το καλύτερο κράμα αλουμινίου για τις ομπρέλες της. Έτσι και για την Astra, οι ακτίνες της είναι μεγάλης αντοχής, με ειδικό συρταρωτό και ενισχυμένο προφίλ διαστάσεων 40x40x2mm. Πάνω σε αυτές στηρίζεται το μεγάλης αντοχής ύφασμα, με τις κατάλληλες ραφές και βίδες στήριξης. Οι ραφές του υφάσματος γίνονται όλες με στριφωτήρι και ενισχυμένες κλωστές που προστατεύουν το ύφασμα από τις πιέσεις του αέρα και το κρατούν πάντα στην θέση του.

Ο μηχανισμός λειτουργίας του μοντέλου είναι εσωτερικός και λειτουργεί με εξωτερική μανιβέλα. Το άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας γίνεται πολύ εύκολα, παρά τις μεγάλες διαστάσεις και το βάρος του μοντέλου αυτού.

Η σταθερότητα της ομπρέλας είναι άλλη μία ένδειξη της προτεραιότητας που δίνει η Remi στην ποιότητα των υλικών και στον άρτιο σχεδιασμό των προϊόντων σκίασης που διαθέτει στην Ελληνική και την Παγκόσμια αγορά.

Σταθερότητα ομπρέλας

Η σταθερότητα είναι ύψιστης σημασίας για όλα τα μοντέλα μας, ιδιαίτερα όμως για την Astra 7×5, της οποίας το άνοιγμα υπερβαίνει τα 37 τετραγωνικά μέτρα. Η δημιουργία κατάλληλων βάσεων για την σειρά αυτή αλλά και  όλος ο σχεδιασμός της έγιναν με πολύ αυστηρά κριτήρια και με την υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει της εταιρεία μας τα τελευταία 40 χρόνια.

Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τις παρακάτω επιλογές βάσεων της σειράς. Μια επισκόπηση του χώρου σας είναι απαραίτητη για την τελική επιλογή. Μιλήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  1. εξωτερική μεταφερόμενη βάση (το συνολικό βάρος της οποίας είναι 630 κιλά)
  2. φλάντζα (σταθερή μεταλλική βάση με τετράγωνη πλάκα) και
  3. πακτώμενη μεταλλική βάση

Αξεσουάρ ομπρέλας

Η Astra 7×5 δεν υστερεί σε αξεσουάρ. Ξεκινώντας από τις υδρορροές, απαραίτητο συμπλήρωμα για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, διατίθενται, επίσης, θήκη, φωτισμός και θέρμανση.

Χρησιμοποιείστε τις υδρορροές (λούκια) για να προστατεύσετε τους πελάτες σας από τις φθινοπωρινές και χειμερινές βροχές αλλά και από τις ξαφνικές μπόρες της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Η θήκη δεν πρέπει να λείπει από κανέναν ιδιοκτήτη που θέλει να αυξήσει σημαντικά τον χρόνο ζωής της ομπρέλας του και να την κρατήσει καθαρή για όσο περισσότερο γίνεται. Το ανθεκτικό της ύφασμα την αφήνει ανέπαφη από τα στοιχεία της φύσης.

Με την θέρμανση και τον φωτισμό, η λειτουργικότητα της ομπρέλας και, κατά συνέπεια, του χώρου σας απογειώνονται, επιτρέποντας σας την ταχύτατη αύξηση των εσόδων για την επιχείρησή σας.

Προστασία και μεταφορά

Η Astra 7×5 δεν είναι μια ομπρέλα που μπορείτε να αφαιρείτε από την θέση της κάθε φορά που δεν την χρειάζεστε. Μπορείτε όμως, χάρη στην θήκη που προσφέρουμε με κάθε μοντέλο μας, να την κλείνετε, διατηρώντας την σε άριστη κατάσταση.

Η Astra 7×5 μεταφέρεται σε ανθεκτικό ξυλοκιβώτιο, βάρους 165 κιλών, ώστε να την παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Είναι τυλιγμένη με προστατευτικό νάιλον που την διατηρεί καθαρή, όπως ακριβώς βγαίνει από το εργοστάσιο της Remi.

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη, λούκια, θέρμανση και φωτισμός) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ