2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Astra 7,5×5

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Astra
  • Σχήμα Παραλληλόγραμμη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 37.5m2

επαγγελματικές ομπρέλες

Astra 7,5×5

Η επαγγελματική ομπρέλα Astra 750x500 της Remi αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο στιβαρά μοντέλα, προσφέροντας κάλυψη 37,5 τετραγωνικών μέτρων σε εξωτερικούς χώρους επιχειρήσεων και κατοικιών.

Η ομπρέλα Astra 7,5×5 φτάνει σε ύψος τα 531 εκατοστά όταν είναι κλειστή και το ύψος της στην ακτίνα όταν είναι κλειστή αγγίζει τα 73 εκατοστά. Είναι βάρους 98 κιλών και πλήρως ανθεκτική απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα όπως βροχή, χαλάζι, χιόνι και δυνατός αέρας.

Η Astra 750×500 αποτελεί ιδανική επιλογή για καφετέριες, καφενεία καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, πισίνες, ξενοδοχεία, μπαρ, beach bars, ζαχαροπλαστεία και άλλες επιχειρήσεις ή ιδιωτικά καταλύματα που διαθέτουν υπαίθριους χώρους όπως πισίνες, αυλές, βεράντες, αίθρια, κήπους, ταράτσες και μπαλκόνια.

Σκελετός Astra 7,5x5

Ο σκελετός και ο κεντρικός άξονας της ομπρέλας Astra 7,5×5 κατασκευάζεται από το πιο ποιοτικό υλικό με ανθεκτικό κράμα αλουμινίου και διαθέτει πρωτοπόρο σχεδιασμό με αεραγωγό στην κορυφή της ομπρέλας που ενισχύει τη στιβαρότητάς της απέναντι στους ισχυρούς ανέμους ακόμη και πολλών μποφόρ. Όλα τα υπόλοιπα μέρη της ομπρέλας στηρίζονται με μεγάλη σταθερότητα επάνω στον σκελετό της. Οι ακτίνες και τα υφάσματα της ομπρέλας στερεώνονται με πολύ γερές βίδες και όλες οι κλωστές, οι ραφές και τα πανιά ράβονται με στριφωτήρι ώστε να μην σκίζονται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Ο σκελετός αρχικά χρωματίζεται με λευκό χρώμα, όμως υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε για όλα τα τμήματα της ομπρέλας, γεγονός που την καθιστά ταιριαστή προσθήκη σε κάθε περιβάλλον, διακόσμηση και στυλ.

Τα χρώματα με τα οποία βάφεται είναι αδιάβροχα, ανεξίτηλα, ηλεκτροστατικά και αντιμουχλικά, με μεγάλη αντοχή απέναντι στην αλμύρα, τη σκουριά, τη σκόνη και την υγρασία. Επιπλέον τα υφάσματα της ομπρέλας δεν αλλοιώνονται από τον ήλιο και χαρίζουν προστασία από τη βλαβερή UV ακτινοβολία του.

Σταθερότητα ομπρέλας

Σημαντικό ρόλο στη σταθερότητα της ομπρέλας Astra 7,5×5 παίζει και η κατασκευή ανθεκτικών βάσεων οι οποίες στηρίζουν χωρίς φόβο ακόμη και την πιο βαριά ομπρέλα. Διατίθενται τρεις διαφορετικές βάσεις από τις οποίες γίνεται επιλογή αναλόγως του χώρου τοποθέτησής τους και των ατμοσφαιρικών και καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Η Remi σάς προμηθεύει με τις εξής οικονομικές και ποιοτικές βάσεις επαγγελματικών ομπρελών από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε:

  1. εξωτερική μεταφερόμενη βάση (η οποία ζυγίζει 630 κιλά),
  2. φλάντζα (σταθερή μεταλλική βάση με τετράγωνη πλάκα) και
  3. πακτώμενη μεταλλική βάση.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Τα πρόσθετα αξεσουάρ που μπορούν να προσαρτηθούν στον μηχανισμό λειτουργίας της ομπρέλας Astra 750×500, καθιστούν με βεβαιότητα την αγορά αυτής της ομπρέλας ως μια πολύ σημαντική επένδυση για κάθε επιχείρηση. Η προσθήκη των αξεσουάρ στην ομπρέλα αυξάνει την ασυναγώνιστη λειτουργικότητά της, την καινοτομία του σχεδιασμού της και την εργονομία που προσφέρει σε κάθε εξωτερικό χώρο.

Στην κατασκευή της ομπρέλας Astra 7,5×5 προστίθενται λούκια, δηλαδή υδρορροή, για την άμεση και εύκολη απομάκρυνση των νερών που προέρχονται από τις βροχοπτώσεις, την υγρασία, τα χιόνια, τον πάγο ή το χαλάζι. Έτσι αποφεύγονται πλημμυρικά φαινόμενα στον εξωτερικό χώρο ενός καταστήματος με τραπεζοκαθίσματα και γίνεται εύκολη η παραμονή των πελατών σας ακόμη και με βροχή.

Στα επιπλέον αξεσουάρ της ομπρέλας Astra 7,5×5 ανήκει και η θήκη αποθήκευσής της, η οποία συμβάλλει στη συντήρησή της σε βάθος χρόνου, μακριά από φθορές.

Πολύ σημαντικό αξεσουάρ το οποίο αποτελεί σπουδαία επένδυση για το κατάστημά σας είναι η προσθήκη θερμαντικών σωμάτων και φωτισμού με λάμπες LED εσωτερικά της ομπρέλας. Με αυτά τα αξεσουάρ, η πελατεία σας θα παραμένει αυξημένη ακόμη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αφού θα επικρατεί ένα κλίμα ζεστασιάς και ατμοσφαιρικής θαλπωρής. Ο φωτισμός και η θέρμανση της ομπρέλας μπορεί να ρυθμιστεί στην ένταση που είναι αναγκαία κάθε στιγμή και πραγματοποιείται εύκολα εξ αποστάσεως με τηλεχειρισμό. Η γρήγορη απόσβεση της αγοράς τους και η αύξηση των κερδών κάθε επιχειρηματία είναι εγγυημένη.

Προστασία και μεταφορά

Η προστασία και η μεταφορά της ομπρέλας Astra 750×500 γίνεται εύκολα και πρακτικά χάρη στο πολύ ανθεκτικό ξυλοκιβώτιο, το οποίο βοηθάει πολύ στη διατήρηση της ομπρέλας ώστε να αποθηκεύεται με ασφάλεια για όσο χρόνο χρειαστεί. Επιπλέον η ομπρέλα τυλίγεται με ειδικό προστατευτικό νάιλον που τη διατηρεί απολύτως καθαρή.

Tips

Τα αξεσουάρ της ομπρέλας Astra 7,5×5 κοστίζουν επιπλέον και δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ