2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Astra 7,5×4,5

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Astra
  • Σχήμα Παραλληλόγραμμη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 33.75m2

επαγγελματικές ομπρέλες

Astra 7,5×4,5

Η ομπρέλα Astra 750x450 αποτελεί ένα από τα πιο στιβαρά μοντέλα της συγκεκριμένης σειράς της Remi. Προσφέρει κάλυψη 33,75 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει 10 ακτίνες και φτάνει σε ύψος τα 517 εκατοστά όταν είναι κλειστή και τα 73 εκατοστά ύψος στην ακτίνα αντιστοίχως.

Είναι παραλληλόγραμμη και προσαρμόζεται καταλλήλως σε ποικίλους εξωτερικούς χώρους καταστημάτων και επιχειρήσεων όπως καφετέριες, χώρους εστίασης, ξενοδοχειακούς χώρους, πισίνες, μπαράκια, beach bars αλλά και σε υπαίθριους χώρους καταλυμάτων.

Η επαγγελματική ομπρέλα Astra 7,5×4,5 είναι οικονομική και αποτελεί ιδανική επιλογή για την αύξηση των κερδών κάθε επιχείρησης αφού είναι σχεδιασμένη με καινοτομία που προσελκύει τον πελάτη και του παρέχει απόλυτη προστασία από τον καιρό ακόμη και όταν επικρατούν ακραία καιρικά φαινόμενα. Η απόσβεση της αγοράς της γίνεται σύντομα αφού επιφέρει άμεσα κέρδη χάρη στη λειτουργικότητα του μηχανισμού της που δημιουργεί φιλόξενους εξωτερικούς χώρους καταστημάτων. Ανοιγοκλείνει εύκολα και αντέχει στον χρόνο και στις καταπονήσεις.

Σκελετός Astra 7,5x4,5

Ο σκελετός της Astra 7,5×4,5 φτιάχνεται από το πιο ανθεκτικό κράμα αλουμινίου, ενώ στην κορυφή του διαθέτει ειδικό αεραγωγό που ενισχύει την αντοχή της ομπρέλας ενάντια στις καταπονήσεις από τον άνεμο. Όλα τα μέρη της ομπρέλας βάφονται με ηλεκτροστατικά, αδιάβροχα, αντιμουχλικά και ανεξίτηλα χρώματα ώστε να μην φθείρονται από την υγρασία, τη σκουριά, την αλμύρα, τη σκόνη, τη μούχλα ή την έντονη ηλιοφάνεια. Τόσο ο σκελετός και ο κεντρικός άξονας, όσο και οι ακτίνες, οι βάσεις και τα υφάσματα της ομπρέλας Astra 7,5×4,5 κατασκευάζονται από ποιοτικά υλικά, προστατεύουν από τη UV ηλιακή ακτινοβολία και δεν σπάνε από τον δυνατό αέρα, τη βροχή, το χιόνι ή το χαλάζι. Επιπλέον είναι δυνατή η επιλογή του χρώματος της επιθυμίας σας για κάθε τμήμα της ομπρέλας ώστε να ταιριάζει απολύτως στον κάθε χώρο τοποθέτησής της.

Σταθερότητα ομπρέλας

Σημαντικό χαρακτηριστικό της ομπρέλας Astra 750x450m αποτελεί και η σταθερότητα που της χαρίζουν οι βάσεις επαγγελματικών ομπρελών της Remi. Αναλόγως του περιβάλλοντος εγκατάστασης της ομπρέλας, γίνεται επιλογή ανάμεσα σε τρία είδη βάσεων, τα οποία στηρίζουν με πολύ μεγάλη αντοχή και σταθερότητα την ομπρέλα. Οι βάσεις είναι οι εξής:

  1. εξωτερική μεταφερόμενη βάση, το συνολικό βάρος της οποίας είναι 630 κιλά,
  2. φλάντζα (σταθερή μεταλλική βάση με τετράγωνη πλάκα) και
  3. πακτώμενη μεταλλική βάση.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Στις επαγγελματικές ομπρέλες Astra 7,5×4,5 μπορούν να προστεθούν αξεσουάρ όπως λούκια – υδρορροές, θήκες αποθήκευσης, λάμπες LED και θερμαντικά σώματα. Η προσθήκη αυτών των αξεσουάρ δημιουργεί τις βέλτιστες συνθήκες παραμονής σε κάθε εξωτερικό χώρο ανεξαρτήτως εποχής ή καιρικών συνθηκών. Τα νερά της βροχής απομακρύνονται άμεσα, ο φωτισμός ρυθμίζεται εύκολα με τηλεχειριστήριο και ενσωματώνεται στον μηχανισμό της ομπρέλας, ενώ η θέρμανση δημιουργεί το πιο φιλόξενο περιβάλλον για εσάς και τους πελάτες σας. Με τα αξεσουάρ αυτά επάνω στην ομπρέλα Astra 7,5×4,5 είναι δυνατή η δημιουργία ενός ζεστού κλίματος θαλπωρής το οποίο παρατείνει τη δυνατότητα λειτουργίας κάθε καταστήματος ακόμη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Προστασία και μεταφορά

Οι ομπρέλες Astra 7,5×4,5 μπορούν να προστατευθούν και να μεταφερθούν σε άλλο χώρο για να αποθηκευτούν και να διατηρηθούν ανέγγιχτες από τη φθορά του χρόνου οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί να απομακρυνθούν από τον προηγούμενο χώρο εγκατάστασής τους. Η μεταφορά τους γίνεται με το ειδικό ανθεκτικό ξυλοκιβώτιο 165 κιλών. Αποθηκεύονται με ασφάλεια μέσα στη θήκη τους και τυλίγονται με ειδικό προστατευτικό νάιλον σαν να είναι καινούργιες, ώστε να μείνουν αναλλοίωτες και καθαρές για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί.

Tips

Τα πρόσθετα αξεσουάρ της ομπρέλας Astra 7,5×4,5 δεν συμπεριλαμβάνονται μέσα στην τιμή αγοράς της ομπρέλας και φέρουν επιπλέον χρέωση.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ