2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Astra 7×4,5

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Astra
  • Σχήμα Παραλληλόγραμμη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 31.5m2

επαγγελματικές ομπρέλες

Astra 7×4,5

Ένα από τα καλύτερα μοντέλα επαγγελματικής ομπρέλας της Remi αποτελεί η Astra 700x450 η οποία χαρίζει κάλυψη χώρου 31,5 τετραγωνικών μέτρων.

Η άπλετη σκιά και η προστασία από τα καιρικά φαινόμενα που προσφέρει είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά αυτής της ομπρέλας. Συνδυάζεται εύκολα με άλλα μοντέλα ομπρελών της Remi και αναδεικνύει κάθε επαγγελματικό χώρο όπως τουριστικό κατάλυμα, ξενοδοχείο, καφετέρια, μπαρ, beach bar, πισίνα, ταβέρνα, εστιατόριο, καφενείο, ζαχαροπλαστείο κ.ά. ενώ αποτελεί σημαντική επένδυση ακόμη και για ιδιωτικές κατοικίες με εξωτερικό χώρο όπως άιθριο, ταράτσα, κήπο, αυλή, βεράντα, μπαλκόνι κλπ.

Το ύψος της ομπρέλας Astra 7×4,5 όταν είναι κλειστή φτάνει τα 524 εκατοστά ενώ το ύψος της στην ακτίνα τα 99 εκατοστά. Το άνοιγμα και το κλείσιμό της γίνεται εύκολα δίχως να χρειάζεται μετακίνηση των τραπεζοκαθισμάτων που καλύπτει η ομπρέλα σε πλατείες, δρόμους ή πεζοδρόμια. Διαθέτει 10 ακτίνες, μηχανισμό με μανιβέλα και προσαρμόζεται άριστα σε κάθε περιβάλλον χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό της και το πρωτότυπο στυλ και design της, αυξάνοντας την αισθητική που χαρακτηρίζει κάθε επιχείρηση ή ιδιωτικό χώρο.

Σκελετός Astra 7×4,5

Ο σκελετός της Astra 7×4,5 κατασκευάζεται από ποιοτικό και ανθεκτικό κράμα αλουμινίου και επιδεικνύει μεγάλη σταθερότητα και στιβαρότητα απέναντι στον ισχυρό άνεμο, στην έντονη βροχόπτωση, στο χαλάζι ή στο χιόνι. Όλα τα μέρη της ομπρέλας Astra 700×450 όπως ο σκελετός, ο κεντρικός άξονας, οι ακτίνες, οι βίδες, οι βάσεις, τα υφάσματα κ.ά. κατασκευάζονται από τα καλύτερα υλικά ώστε η ομπρέλα να αντέχει στο πέρας του χρόνου, να μην σπάει και να μην φθείρεται από την έντονη ηλιοφάνεια, τη βροχή, την αλμύρα, τη σκουριά ή τον δυνατό αέρα. Βάφεται με ηλεκτροστατικά, αδιάβροχα και ανεξίτηλα χρώματα στο χρώμα της προτίμησής σας, ενώ επιπλέον χαρίζει ασφάλεια και προστασία από τον ήλιο και τη UV ακτινοβολία του.

Σταθερότητα ομπρέλας

Τη σταθερότητα της ομπρέλας Astra 700×450 έρχονται να επισφραγίσουν οι στιβαρές και ποιοτικές βάσεις της Remi, οι οποίες παρέχουν επιπλέον ισχύ στην ομπρέλα ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών. Ο μεταλλικός αεραγωγός που διαθέτει στην κορυφή της η ομπρέλα ενισχύει την αεροδυναμική αντοχή της. Αναλόγως της τοποθεσίας και των αναγκών, οι βάσεις διατίθενται σε τρία διαφορετικά είδη τα οποία είναι:

  1. η εξωτερική μεταφερόμενη βάση με βάρος 630 κιλά
  2. η φλάντζα (σταθερή μεταλλική βάση με τετράγωνη πλάκα) και
  3. η πακτώμενη βάση από μέταλλο.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Η ομπρέλα Astra 7×4,5 έχει τη δυνατότητα να εξοπλιστεί με πρόσθετα αξεσουάρ τα οποία την καθιστούν ακόμη πιο εργονομική, πρακτική και λειτουργική. Απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε επιχείρηση αποτελεί η θέρμανση με θερμαντικά σώματα καθώς και ο φωτισμός LED με ειδικές λάμπες που προστίθενται μέσα στον μηχανισμό της ομπρέλας και μπορούν να ανοίξουν και να κλείσουν εύκολα από απόσταση με τηλεχειριστήριο. Τα αξεσουάρ αυτά αποτελούν σημαντική επένδυση καθώς αυξάνουν τις ώρες και τους μήνες λειτουργίας του καταστήματος που τα χρησιμοποιεί, αφού δημιουργούν ένα ζεστό και ασφαλές ατμοσφαιρικό περιβάλλον θαλπωρής για τους πελάτες σας. Η απόσβεση της αγοράς τους μαζί με την ομπρέλα και η αύξηση των κερδών της κάθε επιχείρησης είναι εγγυημένη.

Στα επιπλέον αξεσουάρ της ομπρέλας Astra 700×450 ανήκουν τα λούκια για την υδρορροή, που απομακρύνουν τα συσσωρευμένα νερά που πέφτουν στην ομπρέλα, καθώς και η θήκη αποθήκευσης.

Προστασία και μεταφορά

Η μεταφορά και η αποθήκευση της ομπρέλας, για όσο χρόνο χρειάζεται να απομακρυνθεί από τον χώρο χρήσης της, γίνεται με ασφάλεια χάρη στο ανθεκτικό ξυλοκιβώτιο και το ειδικό νάιλον με το οποίο τυλίγεται ώστε να παραμένει καθαρή και δίχως φθορές.

Tips

Τα αξεσουάρ της ομπρέλας κοστίζουν επιπλέον και δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ