2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Astra 7×4

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Astra
  • Σχήμα Παραλληλόγραμμη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 28m2

επαγγελματικές ομπρέλες

Astra 7×4

Η ομπρέλα Astra 700x400 της Remi αποτελεί ένα από τα ποιοτικότερα μοντέλα επαγγελματικής ομπρέλας, η οποία προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε εξωτερικό χώρο και είναι ιδανική επιλογή είτε για καταστήματα είτε για υπαίθριους χώρους κατοικιών.

Η Astra 7×4 είναι παραλληλόγραμμη, διαθέτει 10 ακτίνες, φτάνει σε ύψος τα 517 εκατοστά όταν είναι κλειστή ενώ αντιστοίχως το ύψος της στην ακτίνα όταν αυτή είναι κλειστή αγγίζει τα 108 εκατοστά. Προσφέρει κάλυψη 28 τετραγωνικών μέτρων και μπορεί να σας χαρίσει προστασία και ασφάλεια σε κάθε δύσκολη καιρική συνθήκη, δημιουργώντας έναν φιλόξενο εξωτερικό χώρο σε κάθε επιχείρηση όπως μπαρ, καφετέριες, χώρους εστίασης, ταβέρνες, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, ταχυφαγεία, πισίνες, καφενεία, ξενοδοχεία, beach bars ή στον κήπο, στην αυλή, στο αίθριο, στη βεράντα και στο μπαλκόνι κάθε καταλύματος.

Η επαγγελματική ομπρέλα Astra 700×400 είναι κατασκευασμένη με καινοτόμο μηχανισμό που διαθέτει μανιβέλα, κλείνει και ανοίγει εύκολα δίχως κόπο και χαρακτηρίζεται για το μοναδικό και πρωτότυπό της design υψηλής αισθητικής που αναδεικνύει κάθε επαγγελματικό χώρο. Δεν είναι απαραίτητη η απομάκρυνση των τραπεζιών και των καθισμάτων όταν ανοιγοκλείνει καθώς είναι σχεδιασμένη ώστε να είναι πλήρως εργονομική και λειτουργική. Τα άριστης ποιότητας υλικά της ομπρέλας Astra 7×4 αποδεικνύουν ότι η αγορά της συγκεκριμένης ομπρέλας αποτελεί σημαντική επένδυση για κάθε καταστηματάρχη αφού η απόσβεση της αγοράς της είναι βέβαιη. Η ανθεκτικότητα της ομπρέλας Astra 7×4 απέναντι σε ισχυρά καιρικά φαινόμενα εξασφαλίζει ότι μπορεί να παραταθεί η λειτουργία τής κάθε επιχείρησης καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμη και στους εξωτερικούς χώρους ενός καταστήματος, γεγονός που προσελκύει μεγαλύτερο αριθμό πελατών και αυξάνει τα κέρδη σας εγγυημένα.

Σκελετός Astra 7x4

Ο σκελετός και ο κεντρικός άξονας της ομπρέλας Astra 7×4 είναι κατασκευασμένος από το πιο ποιοτικό και ανθεκτικό κράμα αλουμινίου. Πάνω στον σταθερό και γερό σκελετό στηρίζονται οι ακτίνες και το ύφασμα της ομπρέλας το οποίο είναι επίσης μεγάλης αντοχής. Όλες οι κλωστές και τα πανιά της ομπρέλας σταθεροποιούνται με πολύ γερές βίδες και ενισχυμένες ραφές που γίνονται με στριφωτήρι, ώστε το ύφασμα να μην σκίζεται και να αντέχει κάθε καταπόνηση από τον δυνατό αέρα, τη βροχή, το χιόνι ή το χαλάζι. Επιπλέον τα υφάσματα της ομπρέλας Astra 700×400 χαρίζουν προστασία από την έντονη ηλιοφάνεια και τη UV ηλιακή ακτινοβολία. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε το χρώμα της ομπρέλας για κάθε τμήμα της έτσι ώστε να προσαρμόζεται καταλλήλως στον χώρο όπου θα τοποθετηθεί, ενώ επίσης γίνονται και ψηφιακές εκτυπώσεις (στάμπες) διαφημιστικού λογοτύπου επάνω στα υφάσματα της ομπρέλας. Όλα τα μέρη της ομπρέλας χρωματίζονται με ηλεκτροστατικές, ανεξίτηλες και αδιάβροχες βαφές που δεν φθείρονται από την υγρασία, την αλμύρα, τη σκουριά ή τη μούχλα. Επιπλέον στο πάνω μέρος του σκελετού της ομπρέλας υπάρχει ειδικός αεραγωγός που ενισχύει τη σταθερότητα και τη στιβαρότητα της ομπρέλας απέναντι στις ισχυρούς ανέμους.

Σταθερότητα ομπρέλας

Η σταθερότητα της ομπρέλας Astra 7×4 οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην ποιοτική κατασκευή της βάσης όπου στηρίζεται. Αναλόγως του σημείου τοποθέτησης της ομπρέλας και των καιρικών συνθηκών που επικρατούν αντιστοίχως, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τριών ειδών βάσεις:

  1. στην εξωτερική μεταφερόμενη βάση, που το βάρος της φτάνει τα 630 κιλά
  2. στη φλάντζα, η οποία είναι μια σταθερή μεταλλική βάση με τετράγωνη πλάκα
  3. στην πακτώμενη μεταλλική βάση.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Μεγάλη καινοτομία στις ομπρέλες Astra 7×4 αποτελεί η προσθήκη ειδικών αξεσουάρ που ενισχύουν την ποιοτική της λειτουργία και τη θαλπωρή που προσφέρει η χρήση της. Η ομπρέλα Astra 7×4 διαθέτει λούκια (υδρορροές) για την απομάκρυνση του νερού της βροχής, θήκη αποθήκευσης για τη διατήρηση της ασφάλειας της ομπρέλας σε βάθος χρόνου, θερμαντικά υπέρυθρα σώματα για τη θέρμανση των επισκεπτών σας κατά τους χειμερινούς μήνες και φωτισμό με λάμπες LED που ανοιγοκλείνει εύκολα με τηλεχειριστήριο και ρυθμίζεται καταλλήλως δημιουργώντας ειδυλλιακή ατμόσφαιρα σε κάθε εξωτερικό χώρο.

Προστασία και μεταφορά

Χάρη στην ειδική θήκη αποθήκευσης και τη χρήση ανθεκτικού ξυλοκιβωτίου 165 κιλών για τη μεταφορά της ομπρέλας Astra 700×400, είναι δυνατή η μακροχρόνια συντήρησή της με ασφάλεια όταν η ομπρέλα πρέπει να απομακρυνθεί και να αποθηκευτεί. Επιπλέον η ομπρέλα τυλίγεται με προστατευτικό νάιλον που τη διατηρεί καθαρή και ανέγγιχτη από φθορές.

Tips

Η αγορά των πρόσθετων αξεσουάρ της ομπρέλας Astra 7×4 κοστίζει επιπλέον, καθώς τα αξεσουάρ δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ