2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Astra 7×3,5

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Astra
  • Σχήμα Παραλληλόγραμμη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 24.5m2

επαγγελματικές ομπρέλες

Astra 7×3,5

Οι επαγγελματικές ομπρέλες Astra 700x350 είναι από τις πιο εργονομικές και πρακτικές ομπρέλες για κάθε είδους επιχείρηση, καταστήματα, καφετέριες, μπαρ, ταβέρνες, εστιατόρια, πισίνες, ξενοδοχεία, ξενοδοχειακούς χώρους, καφενεία, ζαχαροπλαστεία ή ιδιωτικά καταλύματα.

Η Astra 700×350 προσφέρει κάλυψη 24,5 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει 10 ακτίνες γερής κατασκευής και φτάνει τα 510 εκατοστά ύψος όταν είναι κλειστή. Το ύψος στην ακτίνα όταν είναι κλειστή αγγίζει τα 109 εκατοστά, καθιστώντας πολύ εύκολο το άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας όσο παραμένει από κάτω της ο κόσμος στα τραπέζια και στα καθίσματα.

Ο σχεδιασμός της επαγγελματικής ομπρέλας Astra είναι καινοτόμος και υψηλής αισθητικής, προσφέροντας σε κάθε χώρο το απαραίτητο design και πρωτότυπο στυλ που θα αναδείξει το κάθε κατάστημα ή τον υπαίθριο χώρο κάποιας κατοικίας.

Σκελετός Astra 7×3,5

Όλα τα μέρη της ομπρέλας Astra 7χ3,5 είναι κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας υλικά, συμπεριλαμβανομένου του σκελετού της που κατασκευάζεται από το καλύτερο κράμα αλουμινίου. Διαθέτει ειδικό αεραγωγό που προσφέρει ανθεκτικότητα απέναντι στον ισχυρό άνεμο ώστε να μην σπάει. Ο σκελετός, τα υφάσματα, τα πανιά, οι κλωστές με στριφωτήρι, οι βίδες, οι ακτίνες, ο κεντρικός άξονας και η βάση είναι φτιαγμένα από πολύ ανθεκτικά και σταθερά υλικά διεθνώς πιστοποιημένα που κάνουν τις ομπρέλες της Remi να ξεχωρίζουν τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

Ανεξαρτήτως μεγέθους και βάρους, η ομπρέλα μπορεί να ανοιγοκλείνει με μεγάλη ευκολία χάρη στον μηχανισμό με μανιβέλα. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για όλα τα μέρη της ομπρέλας είναι ανεξίτηλα, ηλεκτροστατικά, αδιάβροχα και αντιμουχλικά ώστε να μην χαλάνε από την αλμύρα της θαλάσσης, τις έντονες βροχοπτώσεις, τη σκόνη, την ατμοσφαιρική ρύπανση, τη μούχλα, την υγρασία και τη σκουριά. Επιπλέον προσφέρουν μεγάλη προστασία από τη UV ηλιακή ακτινοβολία χάρη στα ειδικά υφάσματα που χαρίζουν μεγάλη σκίαση.

Σταθερότητα ομπρέλας

Η ομπρέλα Astra 7×3,5 χαρακτηρίζεται για την άρτια κατασκευή της, τη σταθερότητα και την αντοχή της απέναντι σε κάθε καταπόνηση του χρόνου και του καιρού. Αντέχει δίχως να φθείρεται κόντρα στον αέρα, στη βροχή, στο χιόνι και στο χαλάζι. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα χρωμάτων για την ομπρέλα σας ώστε να ταιριάζει απολύτως με τον χώρο εγκατάστασής της.

Αναλόγως των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην κάθε τοποθεσία, μπορεί να γίνει επιλογή ανάμεσα σε τρεις βάσεις στήριξης που χαρίζουν μεγάλη στιβαρότητα στην ομπρέλα.

  1. εξωτερική μεταφερόμενη βάση (630 κιλών)
  2. φλάντζα (μεταλλική βάση με τετράγωνη πλάκα) και
  3. πακτώμενη μεταλλική βάση.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Τα αξεσουάρ της ομπρέλας Astra 7×3,5 συμπεριλαμβάνουν τη θήκη μεταφοράς και αποθήκευσης, τα λούκια για την υδρορροή των νερών, τη θέρμανση με σόμπες και τον φωτισμό με ειδικές λάμπες LED. Τα αξεσουάρ εντάσσονται στον εξοπλισμό της ομπρέλας και αποτελούν σημαντική επένδυση για κάθε επιχειρηματία που θέλει να αυξήσει τα έσοδά του χάρη στη διατήρηση του εξωτερικού χώρου της επιχείρησής του όλες τις εποχές του χρόνου, ανεξαρτήτως του κρύου ή της υγρασίας. Με τον κατάλληλο ατμοσφαιρικό φωτισμό και τη θέρμανση, ο χώρος του κάθε καταστήματος παραμένει ελκυστικός και φιλόξενος, αυξάνοντας την πελατεία και το κέρδος σας.

Προστασία και μεταφορά

Η μετακίνηση, η μεταφορά, η αποθήκευση και η συντήρηση της ομπρέλας Astra 7×3,5 μπορεί να γίνει πολύ εύκολα με το ειδικό ξυλοκιβώτιο που τη διατηρεί στεγνή και ασφαλή. Επιπλέον τυλίγεται μέσα σε ειδικό προστατευτικό νάιλον που ενισχύει τη συντήρησή της για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο, παραμένοντας καθαρή.

Tips

Για τα πρόσθετα αξεσουάρ και εξαρτήματα της ομπρέλας, υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ