2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Astra 6×6

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Astra
  • Σχήμα Τετράγωνη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 36m2
Astra 6×6

επαγγελματικές ομπρέλες

Astra 6×6

Το μεγαλύτερο τετράγωνο μοντέλο της σειράς, το Astra 6x6, καλύπτει 36 τετραγωνικά και έχει βάρος 100 κιλά περίπου. Παρά ταύτα, με τον μηχανισμό μανιβέλας της Remi, ο χειρισμός του είναι τόσο εύκολος που ανάγεται σε ρουτίνα.

Η Astra 6×6, με 12 ακτίνες και εντυπωσιακό άνοιγμα που καλύπτει 36 τετραγωνικά μέτρα, είναι κατάλληλη για μεσαίους και μεγάλους εξωτερικούς χώρους ή για μικρότερους με πλάτος τουλάχιστον 6 μέτρων.

Καμία ομπρέλα της σειράς Astra δεν περνάει απαρατήρητη. Η ποιότητα κατασκευής της και οι άριστες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι άμεσα ορατά.

Το ύψος της ακτίνας όταν είναι κλειστή η ομπρέλα είναι 75 εκατοστά. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να αφαιρέσετε τα τραπεζοκαθίσματα κάτω από την ομπρέλα όταν θέλετε να την ανοίξετε ή να την κλείσετε. Γλυτώνετε, με τον τρόπο αυτό, χρόνο και ενέργεια.

Η Astra 6×6 είναι κατάλληλη για όλους τους χώρους εστίασης και για τουριστικά καταλύματα σε θερινά και χειμερινά θέρετρα. Τα αξεσουάρ της (φωτισμός και θέρμανση) επιτρέπουν στον επιχειρηματία την αδιάκοπη λειτουργία και τις 4 εποχές του έτους, μέρα και νύχτα, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες της περιοχής. Μπορεί, δηλαδή, να χρησιμοποιηθεί σε εστιατόρια, καφέ, μπαρ, ξενοδοχεία και βίλλες, πισίνες (αθλητικές και μη) και σε ιδιωτικούς κήπους.

Η ποιότητα του τελικού προϊόντος και των επιμέρους εξαρτημάτων, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει η Remi, κάνουν την επένδυση αυτή την πιο συμφέρουσα για μια επιχείρηση, με τάχιστη απόσβεση της δαπάνης. Ταυτόχρονα, με σωστή επιλογή σχεδίων και χρωμάτων, αναδεικνύεται ο εξωτερικός χώρος και προβάλλεται άμεσα η επιχείρηση σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό.

Σκελετός Astra 6×6

Όπως και σε κάθε άλλο μοντέλο, έτσι και σε αυτό ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από το ανθεκτικότερο κράμα αλουμινίου. Ο σχεδιασμός του κεντρικού άξονα είναι μελετημένος ώστε να εξασφαλίζει την αντοχή της ομπρέλας στις πιέσεις του αέρα και στις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Το ύφασμα στερεώνεται πάνω στον κεντρικό άξονα με 12 ακτίνες και επιπλέον βίδα στήριξης σε κάθε άκρη, για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στις καταπονήσεις. Όλες οι ενώσεις του υφάσματος είναι με στριφωτήρι που εγγυάται ότι το ύφασμα θα παραμένει πάντα στην θέση του.

Σταθερότητα ομπρέλας

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η Astra 6×6 θα παραμείνει σταθερή, παρά το μεγάλο της μέγεθος. Αυτό εξασφαλίζεται με τις βάσεις στήριξης. Ανάλογα με την περιοχή που θα τοποθετηθεί η ομπρέλα, μπορεί να γίνει επιλογή ανάμεσα σε:

  1. εξωτερική μεταφερόμενη βάση (το συνολικό βάρος της οποίας είναι 630 κιλά)
  2. φλάντζα (σταθερή μεταλλική βάση με τετράγωνη πλάκα) και
  3. πακτώμενη μεταλλική βάση

Αξεσουάρ ομπρέλας

Εκμεταλλευτείτε τον καιρό και κάνετέ τον σύμμαχο της επιχείρησής σας, φροντίζοντας να εξοπλίσετε την ομπρέλα σας με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Εκτός από τις υδρορροές, τα λούκια δηλαδή που προστατεύουν τους θαμώνες από την βροχή, στην Astra 6×6 μπορείτε να προσθέσετε φωτισμό και θέρμανση. Η καλωδίωση ενσωματώνεται στον σκελετό, ώστε να τοποθετήσετε φώτα LED (χαμηλής κατανάλωσης) και υπέρυθρη θέρμανση υψηλής απόδοσης. Αποκτήστε άμεσα ακόμα περισσότερους πελάτες και διευρύνετε το ωράριο λειτουργίας του καταστήματός σας με το χαμηλότερο κόστος.

Ο εξωτερικός σας χώρος θα αποκτήσει ιδιαίτερο χαρακτήρα και μια αίσθηση θαλπωρής, με τα προϊόντα της Remi που γίνονται ανάρπαστα ιδιαίτερα σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης.

Προστασία και μεταφορά

Για την μεταφορά της Astra 6×6, η Remi κατασκεύασε ειδικό ξυλοκιβώτιο, βάρους 165 κιλών, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάθε φορά που θέλετε να απομακρύνετε την ομπρέλα σας και να την αποθηκεύσετε για ένα χρονικό διάστημα, συμβάλλοντας, παράλληλα, στην καλύτερη συντήρησή της.

Πριν την τοποθέτησή της, η ομπρέλα σας τυλίγεται με ειδικό νάιλον που την προστατεύει ακόμα περισσότερο ώστε να την παραλάβετε πεντακάθαρη.

Tips

Τα αξεσουάρ (λούκια, θέρμανση και φωτισμός) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ