2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Astra 6×5

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Astra
  • Σχήμα Παραλληλόγραμμη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 30m2
Astra

επαγγελματικές ομπρέλες

Astra 6×5

Η παραλληλόγραμμη Astra 6x5, καλύπτει 30 τετραγωνικά και έχει βάρος 85 κιλά περίπου. Ο εσωτερικός μηχανισμός με εξωτερική μανιβέλας διευκολύνει εξαιρετικά το άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας.

Η Astra 6×5 δημιουργήθηκε για να καλύψει παραλληλόγραμμους χώρους μόνη της ή σε συνδυασμό με ένα ή περισσότερα άλλα μοντέλα της Remi. Επιχειρήσεις του χώρου της εστίασης (εστιατόρια, καφέ και μπαρ) καθώς και τουριστικά καταλύματα αλλά και γενικότερα εξωτερικοί χώρου υποδοχής είναι μόνο κάποια από τα παραδείγματα στα οποία η Astra 6×5 αποτελεί το τέλειο μέσο σκίασης.

Υπαίθριοι χώροι, κήποι, μεγάλες βεράντες, χώροι γύρω από πισίνες πλατείες και μεγάλα πεζοδρόμια είναι ενδεικτικά παραδείγματα χώρων κατάλληλων για το μοντέλο αυτό της σειράς Astra.

Το ύψος της ομπρέλας είναι 514 εκατοστά όταν είναι κλειστή ενώ το ύψος της στην ακτίνα αγγίζει τα 114 εκατοστά, γεγονός που επιτρέπει το άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας χωρίς την αφαίρεση των τραπεζιών και των καθισμάτων που βρίσκονται κάτω από αυτήν.

Αν οι διαστάσεις της συγκεκριμένης ομπρέλας ταιριάζουν στον χώρο σας, σύντομα θα διαπιστώσετε ότι η επιλογή σας είναι οικονομικά συνετή και επιτρέπει την γρήγορη απόσβεση του ποσού που δαπανήσατε. Με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ, η επερχόμενη επέκταση του ωραρίου αλλά και η αύξηση της εποχικής λειτουργίας της επιχείρησής σας θα σας φέρει άμεση κερδοφορία.

Σκελετός Astra 6×5

Για όλες τις ομπρέλες της η Remi χρησιμοποιεί το καλύτερο και πλέον ανθεκτικό κράμα αλουμινίου. Οι ομπρέλες μας τοποθετούνται στα πιο απαιτητικά μέρη, όπως σε περιοχές με αυξημένη μόλυνση της ατμόσφαιρας, σε παραθαλάσσιες περιοχές και σε μέρη με πολύ αέρα. Ο σκελετός της Astra δεν θα σας προδώσει ποτέ.

Σαν επιπλέον προστασία, η βαφή του σκελετού είναι ηλεκτροστατική, με πολυεστερική πούδρα σε λευκό χρώμα RAL 9010 και πάχος βαφής περίπου 80μm. Κατόπιν ειδικής παραγγελίας υπάρχει επίσης δυνατότητα βαφής σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL, ώστε να ενσωματώνεται καλύτερα στον χώρο, με βάση τα χρώματα της επιχείρησης ή του τοπίου.

Σταθερότητα ομπρέλας

Η σταθερότητα του μοντέλου στις καιρικές μεταβολές και στις απότομες αλλαγές στην ένταση και την κατεύθυνση του αέρα δεν χρειάζεται να σας απασχολούν. Η Astra 6×5 μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα μας, όμως, η εστίαση της Remi στην δημιουργία τεχνικά άρτιων προϊόντων σκίασης θα σας καταπλήξει για άλλη μια φορά.

Η επιλογή ανάμεσα σε 3 βάσεις, ανάλογα με τον χώρο τοποθέτησης της ομπρέλας, σας δίνουν την σιγουριά ότι, ακόμα και όταν η ατμοσφαιρική πίεση γίνεται υψηλή, εσείς δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε. Παράλληλα με τις βάσεις, ο μεταλλικός αεραγωγός που είναι τοποθετημένος στην κορυφή της ομπρέλας δημιουργεί σημαντική εκτόνωση της εσωτερικής πίεσης, προσθέτοντας ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στην ομπρέλα και συμβάλλοντας στην διατήρηση του υφάσματος στην θέση του.

Οι επιλογές βάσεων του μοντέλου είναι οι παρακάτω. Μιλήστε με τον υπεύθυνο της εταιρείας μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καταλληλότητα της κάθε βάσης για τον δικό σας χώρο.

  1. εξωτερική μεταφερόμενη βάση (το συνολικό βάρος της οποίας είναι 630 κιλά)
  2. φλάντζα (σταθερή μεταλλική βάση με τετράγωνη πλάκα) και
  3. πακτώμενη μεταλλική βάση

Αξεσουάρ ομπρέλας

Η Remi διαθέτει 4 βασικά αξεσουάρ για την σειρά Astra.

Θήκη
Επιπλέον προστασία για την ομπρέλα σας, όταν δεν την χρησιμοποιείτε. Την διατηρεί καθαρή και στεγνή. Το ύφασμα της θήκης είναι αδιάβροχο, πολυεστερικό και τοποθετείται πολύ εύκολα, παρά το μεγάλο ύψος της ομπρέλας.

Υδρορροές (λούκια)
Απαραίτητο αξεσουάρ για σχεδόν όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ειδικά όταν η επιχείρηση λειτουργεί και πέραν του καλοκαιριού. Τα λούκια έχουν την δυνατότητα να κρατήσουν μακριά από τον χώρο τα νερά της βροχής, ακόμα και όταν αυτή μετατρέπεται σε καταιγίδα.

Φωτισμός
Η τοποθέτηση φωτισμού ακριβώς εκεί που χρειάζεται είναι ζωτικής σημασίας για την λειτουργικότητα μιας επιχείρησης. Η σωστή διάχυση του φωτός δημιουργεί την αίσθηση καλωσορίσματος για τους πελάτες σας και προβάλει τον χώρο σας ακόμα καλύτερα, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Θέρμανση
Η θαλπωρή που προσφέρει η θέρμανση στους θαμώνες σας είναι κάτι που θα εκτιμηθεί όσο τίποτε άλλο. Ζέστη που διαχέεται γρήγορα σε όλο τον χώρο και προστατεύει τους πελάτες σας από κάθε καιρό.

Δώστε ζωή στην επιχείρησή σας κατά την διάρκεια όλου του έτους, αδιαφορώντας για τις καιρικές συνθήκες. Κερδίστε χώρο, πελάτες και έσοδα, εύκολα και γρήγορα.

Προστασία και μεταφορά

Η Astra 6×5 προστατεύεται κατά την μεταφορά της με ειδικό ξυλοκιβώτιο, βάρους 165 κιλών, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάθε φορά που θέλετε να αποθηκεύσετε την ομπρέλα σας για ένα χρονικό διάστημα.

Η ομπρέλα έρχεται στα χέρια σας τυλιγμένη με ειδικό νάιλον που την προστατεύει ακόμα περισσότερο ώστε να την παραλάβετε πεντακάθαρη.

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη, λούκια, θέρμανση και φωτισμός) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ