2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Astra 6×4,5

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Astra
  • Σχήμα Παραλληλόγραμμη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 27m2

επαγγελματικές ομπρέλες

Astra 6×4,5

Το δεύτερο παραλληλόγραμμο μοντέλο της σειράς, το Astra 6x4,5, καλύπτει 27 τετραγωνικά και έχει βάρος 83 κιλά περίπου. Ο μηχανισμός μανιβέλας διευκολύνει εξαιρετικά το άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας.

Η Astra 6×4,5 έχει ιδιαίτερα εύχρηστο σχήμα και ταιριάζει σε παραλληλόγραμμους χώρους. Με 10 ακτίνες, ύψος που ξεπερνά τα 4,6 μέτρα και εντυπωσιακό άνοιγμα που καλύπτει 27 τετραγωνικά μέτρα, είναι κατάλληλη για μεσαίους και μεγάλους εξωτερικούς χώρους ή για μικρότερους με πλάτος τουλάχιστον 4,5 μέτρων.

Μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες ομπρέλες της ίδιας ή άλλης σειράς, ώστε να στεγάσει ασύμμετρους χώρους.

Η ομπρέλα 6×4,5 της σειράς Astra αναδεικνύει τον χώρο σας και την επιχείρησή σας. Υψηλή ποιότητα και άριστη αισθητική συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο από τους ειδικούς της Remi.

Με ύψος στην ακτίνα (όταν η ομπρέλα είναι κλειστή) στα 89 εκατοστά, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αφαιρέσετε τα τραπεζοκαθίσματα κάτω από την ομπρέλα όταν θέλετε να την ανοίξετε ή να την κλείσετε. Μπορείτε κάλλιστα να επαναλαμβάνετε την διαδικασία αυτή καθημερινά, χωρίς κόπο, διατηρώντας ταυτόχρονα την ομπρέλα σας καθαρή και επεκτείνοντας σημαντικά τον χρόνο ζωής της.

Η Astra 6×4,5 είναι ιδανική λύση για χώρους εστίασης και καταλύματα θερινού και χειμερινού τουρισμού. Εξοπλισμένη (κατόπιν παραγγελίας) με φωτισμό και θέρμανση (τα πλέον απαραίτητα αξεσουάρ) η επιχείρηση μπορεί να λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και 365 μέρες τον χρόνο. Ο καιρός δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο για τον επιχειρηματία. Η απόσβεση του κόστους των αξεσουάρ είναι, δηλαδή, λίγων μόνο ημερών.

Τα μοντέλα της σειράς Astra δημιουργούνται από τον συνδυασμό καινοτόμου σχεδιασμού και ενός συνόλου εξαρτημάτων, κατασκευασμένων για ύψιστη αντοχή στον χρόνο και στον καιρό. Σκελετός, υφάσματα, ραφές, χρώματα, βάσεις και αξεσουάρ, διατίθενται για τον επιχειρηματία (και τον ιδιώτη) που σέβεται την επένδυσή του και θέλει να πιάσει τόπο.

Σκελετός Astra 6×4,5

Ο σκελετός αποτελεί σημείο αναφοράς για τις ομπρέλες Astra και καλείται να στηρίξει τις μεγαλύτερες ομπρέλες της Remi. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο μεγάλης ανθεκτικότητας κράμα αλουμινίου αλλά και στην μελέτη και τον ειδικό σχεδιασμό του κεντρικού άξονα, που αντιστέκεται σθεναρά στις μεγάλες και ξαφνικές πιέσεις του αέρα και κρατάει την ομπρέλα σταθερή στην βάση της.

Για τον λόγο αυτό, η Remi έχει προβλέψει και σχεδιάσει για την σειρά αυτή 3 διαφορετικές βάσεις. Η τελική επιλογή γίνεται με βάση την περιοχή που θα τοποθετηθούν οι ομπρέλες σας και την γενικότερη υποδομή του χώρου και της επιφάνειας στήριξης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Το ύφασμα στερεώνεται πάνω στον κεντρικό άξονα με 10 ακτίνες και επιπλέον βίδα στήριξης σε κάθε άκρη, για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στις καταπονήσεις. Όλες οι ενώσεις του υφάσματος είναι με στριφωτήρι και ενισχυμένες κλωστές ώστε το ύφασμα να παραμένει πάντα στην θέση του.

Σταθερότητα ομπρέλας

Οι σχεδιαστές της Remi έχουν μεριμνήσει ώστε να εξασφαλιστεί ότι η Astra 6×4,5, παρά το μεγάλο άνοιγμά της και τις ισχυρές ατμοσφαιρικές πιέσεις που δέχεται, να παραμείνει σταθερή. Οι βάσεις στήριξης έχουν τις κατάλληλες προδιαγραφές για να μπορούν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις μεταβολές του καιρού και του αέρα. Με βάση την περιοχή που θα τοποθετηθεί η ομπρέλα και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, μπορεί να γίνει επιλογή ανάμεσα σε:

  1. εξωτερική μεταφερόμενη βάση (το συνολικό βάρος της οποίας είναι 630 κιλά)
  2. φλάντζα (σταθερή μεταλλική βάση με τετράγωνη πλάκα) και
  3. πακτώμενη μεταλλική βάση

Αξεσουάρ ομπρέλας

Ήλιος, βροχή, χαλάζι ή χιόνι, τίποτα δεν θα επηρεάσει την λειτουργία του καταστήματός σας με τα αξεσουάρ που διαθέτει η Remi για την σειρά Astra.

Για την βροχή, μπορείτε να ξεκινήσετε με λούκια, υδρορροές δηλαδή που συλλέγουν και απομακρύνουν το νερό της βροχής (ή της καταιγίδας) ώστε ο εξωτερικός σας χώρος και οι θαμώνες σας να μείνουν ανέπαφοι και στεγνοί.

Για τις κρύες μέρες του έτους, η υπέρυθρη θέρμανση μετατρέπει τον εξωτερικό χώρο σε ζώνη ζεστασιάς και θαλπωρής, κατάλληλο για να προσελκύσει νέους πελάτες.

Για όσους θέλουν να λειτουργεί η επιχείρησή τους σε εξωτερικό χώρο ακόμα και την νύχτα, φωτίζοντας σωστά και με χαμηλό κόστος τον χώρο από κάτω, ο φωτισμός είναι η ιδανική επιλογή.

Η Remi παρέχει τα εργαλεία στον επαγγελματία να διατηρεί λειτουργική την επιχείρησή του ημέρα και νύχτα, όλο το έτος. Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας και γρήγορα θα διαπιστώσετε την ευκολία, χρηστικότητα, οικονομία και ανάπτυξη που μπορούν να προσφέρουν οι επαγγελματικές ομπρέλες τις στην κάθε επιχείρηση.

Προστασία και μεταφορά

Η Astra 6×4,5 μεταφέρεται σε ειδικό ξυλοκιβώτιο, βάρους 165 κιλών, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάθε φορά που θέλετε να απομακρύνετε την ομπρέλα σας και να την αποθηκεύσετε για ένα χρονικό διάστημα, συμβάλλοντας, παράλληλα, στην καλύτερη συντήρησή της.

Πριν την τοποθέτησή της, η ομπρέλα σας τυλίγεται με ειδικό νάιλον που την προστατεύει ακόμα περισσότερο ώστε να την παραλάβετε πεντακάθαρη.

Tips

Τα αξεσουάρ (λούκια, θέρμανση και φωτισμός) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ