2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Astra 6×4

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Astra
  • Σχήμα Παραλληλόγραμμη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 24m2

επαγγελματικές ομπρέλες

Astra 6×4

Οι επαγγελματικές ομπρέλες Astra 600x400 της Remi είναι από τα πιο εύχρηστα και πρακτικά μοντέλα ομπρέλας ενώ οι διαστάσεις τους είναι εύκολα προσαρμόσιμες σε κάθε εξωτερικό χώρο οποιασδήποτε επιχείρησης ή καταλύματος.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες Astra 600×400 της Remi είναι από τα πιο εύχρηστα και πρακτικά μοντέλα ομπρέλας ενώ οι διαστάσεις τους είναι εύκολα προσαρμόσιμες σε κάθε εξωτερικό χώρο οποιασδήποτε επιχείρησης ή καταλύματος. Είναι ομπρέλες παραλληλόγραμμου σχήματος και προσφέρουν κάλυψη 24 τετραγωνικών μέτρων, χαρίζοντας με άνεση άπλετη σκίαση και προστασία από τα καιρικά φαινόμενα σε ποικίλους χώρους όπως αυλές, κήπους, αίθρια, μπαλκόνια, βεράντες και άλλους εξωτερικούς χώρους. Η ομπρέλα Astra έχει 10 ακτίνες και φτάνει ύψος στην ακτίνα (όταν είναι κλειστή) τα 130 εκατοστά, γεγονός που καθιστά άνετο το άνοιγμα και το κλείσιμό της, χωρίς να χρειάζεται να γίνει απομάκρυνση των τραπεζιών και των καθισμάτων που βρίσκονται κάτω από αυτήν, ενώ το συνολικό ύψος της όταν είναι ανοικτή φτάνει τα 399 εκατοστά.

Ο σχεδιασμός της ομπρέλας Astra 6×4 είναι καινοτόμος και προσφέρει μεγάλη ευκολία και εργονομία στη χρήση, διευκολύνοντας τον ιδιοκτήτη κάθε επιχείρησης. Συνδυάζεται εύκολα με άλλες ομπρέλες της ίδιας σειράς, αναδεικνύοντας με την υψηλή αισθητική και την πρωτοτυπία της το κάθε κατάστημα που τη χρησιμοποιεί.

Σκελετός Astra 6×4

Ο σκελετός της Astra 6×4 διακρίνεται για τη μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητά του χάρη στο πολύ ανθεκτικό κράμα αλουμινίου από το οποίο κατασκευάζεται. Όλα τα υλικά της ομπρέλας Astra διαστάσεων 6×4 είναι κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας υλικά, με υφάσματα, πανιά, ραφές, ενισχυμένες κλωστές, βάσεις και αξεσουάρ που αντέχουν απέναντι σε κάθε δυσμενή καιρική συνθήκη. Ο κεντρικός άξονας, οι ακτίνες, οι ανθεκτικές βίδες, τα υφάσματα και οι βάσεις είναι ιδιαίτερα στιβαρές απέναντι στα αντίξοα καιρικά φαινόμενα όπως η βροχή, ο δυνατός αέρας, το χαλάζι, το χιόνι και η έντονη ηλιοφάνεια. Δεν σπάνε, δεν φθείρονται με το πέρας του χρόνου ούτε αλλοιώνονται από τις έντονες καιρικές καταπονήσεις.

Όσον αφορά τις βάσεις της Astra 600×400, διατίθενται τρεις διαφορετικοί σχεδιασμοί, αναλόγως της περιοχής όπου θα τοποθετηθεί η ομπρέλα αλλά και των υποδομών του κάθε χώρου εγκατάστασης.

Σταθερότητα ομπρέλας

Οι ομπρέλες Astra 6×4 της Remi έχουν σχεδιαστεί με τέτοιον μελετημένο τρόπο ώστε να επιδεικνύουν μεγάλη σταθερότητα, στιβαρότητα και αντοχή απέναντι στις ισχυρές πιέσεις και τα μποφόρ ανέμου μεγάλης έντασης. Αναλόγως των συνθηκών όπου επικρατούν στον κάθε χώρο εγκατάστασης της ομπρέλας και των καιρικών μεταβολών, μπορεί να γίνει επιλογή ανάμεσα στις εξής βάσεις:

  1. εξωτερική μεταφερόμενη βάση (συνολικού βάρους 630 κιλών)
  2. φλάντζα (δηλαδή σταθερή μεταλλική βάση με τετράγωνη πλάκα) και
  3. πακτώμενη μεταλλική βάση ομπρέλας.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Τα πρόσθετα αξεσουάρ που διατίθενται για τις ομπρέλες Astra 6×4 μπορούν να προσφέρουν μεγάλη ευελιξία και παράταση του χρόνου επισκεψιμότητας στο κατάστημά σας όλες τις εποχές του χρόνου. Η πελατεία σας μπορεί να παραμείνει σταθερά υψηλή αυξάνοντας τα κέρδη σας καθώς το κρύο, η υγρασία ή ο καύσωνας δε θα επηρεάζει τους πελάτες σας. Οι επαγγελματικές ομπρέλες της σειράς Astra είναι ιδανικές για καφετέριες, μπαρ, ταβέρνες, εστιατόρια, καφενεία, πισίνες, ξενοδοχεία, beach bars, χώρους εστίασης, ταχυφαγεία, ζαχαροπλαστεία αλλά και ιδιωτικές κατοικίες με εξωτερικούς χώρους.

Τα αξεσουάρ που μπορούν να προστεθούν στις ομπρέλες Astra 6×4 είναι οι σόμπες υπέρυθρης θέρμανσης και τα φώτα LED χαμηλής κατανάλωσης. Με την προσθήκη αυτών των αξεσουάρ στην ομπρέλα, το κατάστημά σας θα διακατέχεται από ένα ζεστό περιβάλλον ατμοσφαιρικής θαλπωρής με στυλ και ρομαντικό φωτισμό που θα σας προσφέρει πολλά οικονομικά οφέλη, άμεση απόσβεση και μακροπρόθεσμο κέρδος.

Όλα τα εξαρτήματα των ομπρελών της Remi κατασκευάζονται από ανθεκτικά πιστοποιημένα υλικά και βάφονται με ηλεκτροστατικά, ανεξίτηλα, αδιάβροχα και αντιμουχλικά χρώματα ώστε να αντέχουν με εγγύηση απέναντι στον χρόνο, στη σκουριά, στη μούχλα, στην υγρασία, στην αλμύρα της θάλασσας, στη σκόνη, στον αέρα και στον ήλιο. Χαρίζουν προστασία από τη βλαβερή UV ηλιακή ακτινοβολία προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια υπό τη σκιά τους. Διατίθενται σε πληθώρα χρωμάτων της επιλογής σας ενώ επιπλέον είναι εφικτή και η ψηφιακή εκτύπωση διαφημιστικών λογοτύπων με στάμπα από αδιάβροχα μελάνια επάνω στα υφάσματα της ομπρέλας.

Προστασία και μεταφορά

Η ομπρέλα Astra 6×4 μπορεί να μεταφερθεί εύκολα μέσα σε ξυλοκιβώτιο ειδικής κατασκευής, δίνοντάς σας τη δυνατότητα αποθήκευσής της και απομάκρυνσή της από τον κάθε χώρο. Αποθηκεύεται με δυνατότητα μέγιστης συντήρησης όποτε αυτό είναι απαραίτητο. Πριν τοποθετηθεί μέσα στο ξύλινο κιβώτιο, τυλίγεται μέσα σε ειδικό προστατευτικό νάιλον που διατηρεί την ομπρέλα πλήρως καθαρή.

Tips

Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι τα πρόσθετα αξεσουάρ της ομπρέλας όπως τα λούκια υδρορροής, η θέρμανση και ο φωτισμός δεν συμπεριλαμβάνονται μέσα στη συνολική τιμή της ομπρέλας και έχουν επιπλέον χρέωση.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ