2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Astra 6,5×5

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Astra
  • Σχήμα Παραλληλόγραμμη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 32.5m2

επαγγελματικές ομπρέλες

Astra 6,5×5

Η επαγγελματική ομπρέλα Astra 650x500 της Remi είναι παραλληλόγραμμη και ιδανική για κάθε εξωτερικό χώρο που χρειάζεται προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.

Προσαρμόζεται τέλεια χαρίζοντας άπλετη σκιά και ασφάλεια σε παραλληλόγραμμους χώρους και αποτελεί ιδανική επιλογή για αυλές, κήπους, βεράντες, μπαλκόνια, αίθρια ή πισίνες κατοικιών καθώς και για κάθε επαγγελματικό εξωτερικό χώρο επιχειρήσεων σε υπαίθριους χώρους ή πεζοδρόμια όπως καφετέριες, καφενεία, μπαρ, μεζεδοπωλεία, ταβέρνες, εστιατόρια, χώρους εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πισίνες, ξενοδοχεία, ξενώνες, beach bars, pool bars ή καταλύματα.

Προσφέρει μεγάλη κάλυψη 32,5 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει 10 ακτίνες, φτάνει σε ύψος όταν είναι κλειστή τα 515 εκατοστά ενώ επίσης το ύψος της στην ακτίνα όταν είναι κλειστή φτάνει τα 96 εκατοστά. Το άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας γίνεται με ευκολία και άνεση χωρίς να είναι απαραίτητη η μετακίνηση ή η απομάκρυνση των τραπεζοκαθισμάτων που είναι τοποθετημένα κάτω από αυτήν.

Το βάρος της ομπρέλας Astra 6,5×5 είναι 88 κιλά, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα στιβαρή, γερή και σταθερή ώστε να αντέχει απέναντι σε καταπονήσεις, φθορές και αντιξοότητες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα όπως ο αέρας, η βροχή, το χιόνι, το χαλάζι αλλά και ο καύσωνας.

Σκελετός Astra 6,5×5

Για τον σκελετό της ομπρέλας Astra 6,5×5 χρησιμοποιείται ποιοτικό και πολύ ανθεκτικό κράμα αλουμινίου, βάφεται με ηλεκτροστατικά αδιάβροχα χρώματα, πολυεστερική πούδρα και δίνεται η δυνατότητα επιλογής του χρώματος της επιθυμίας σας ώστε η ομπρέλα να προσαρμόζεται καταλλήλως σε κάθε χώρο, περιβάλλον και ύφος με υψηλή αισθητική, καινοτόμο στυλ και design.

Όλα τα υλικά της ομπρέλας Astra 6,5×5 της Remi όπως τα υφάσματα, οι κλωστές, τα πανιά, τα δεσίματα, οι βίδες, οι ακτίνες, ο σκελετός, ο κεντρικός άξονας και οι βάσεις της είναι κατασκευασμένα από πιστοποιημένα και ανθεκτικά υλικά ώστε να αντέχουν πλήρως σε βάθος χρόνου σε δυσμενή περιβάλλοντα με συνθήκες ατμοσφαιρικής ρύπανσης, βροχόπτωσης, σκόνης, μούχλας, υγρασίας, σκουριάς, θαλασσινής αλμύρας, σε τοποθεσίες με ανέμους ισχυρών μποφόρ ή μεγάλη ηλιοφάνεια δίχως να αλλοιώνονται. Τα χρώματα παραμένουν με εγγύηση στον χρόνο ακόμη και όταν πρόκειται για ψηφιακές εκτυπώσεις στάμπας ή διαφημιστικού λογότυπου επάνω στο ύφασμα της ομπρέλας σας χωρίς να φθείρονται μακροχρόνια. Οι επαγγελματικές ομπρέλες Astra 6,5×5 προστατεύουν εγγυημένα από τη UV ακτινοβολία του ηλίου χαρίζοντας μεγάλη σκίαση χάρη στο μεγάλο τους άνοιγμα ενώ είναι ταυτοχρόνως ελκυστικές προσελκύοντας μεγαλύτερη προσέλευση πελατών στην κάθε επιχείρηση και κατάστημα που τις χρησιμοποιεί, αυξάνοντας τα κέρδη του κάθε επιχειρηματία που επενδύει στην ποιοτική αγορά τους.

Σταθερότητα ομπρέλας

Η σταθερότητα που προσφέρουν οι βάσεις της ομπρέλας Astra 6,5×5 μπορεί να εγγυηθεί χάρη στους μεταλλικούς αεραγωγούς και τις πολύ στιβαρές και σταθερές βάσεις από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε αναλόγως του μέρους στο οποίο θα τοποθετηθεί η ομπρέλα, των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο σημείο και των απότομων αλλαγών του καιρού. Διατίθενται σε τρία διαφορετικά είδη και είναι οι εξής:

  1. εξωτερική μεταφερόμενη βάση (συνολικού βάρους 630 κιλών)
  2. φλάντζα (η οποία είναι σταθερή μεταλλική βάση με τετράγωνη πλάκα) ή
  3. βάση η οποία είναι πακτώμενη μεταλλική.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Οι επαγγελματικές ομπρέλες Astra 650×500 της Remi διαθέτουν την πρόσθετη δυνατότητα να είναι εξοπλισμένες με επιπλέον αξεσουάρ όπως λούκια υδρορροής για την απομάκρυνση του νερού, θήκη, φωτισμό και θερμαντικά σώματα.

Οι λάμπες LED που μπορούν να προστεθούν εσωτερικά στον μηχανισμό της ομπρέλας Astra 6,5×5 δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας ενός φιλόξενου και ατμοσφαιρικού περιβάλλοντος στον εξωτερικό χώρο κάθε επιχείρησης ώστε να προσελκύουν τους πελάτες χάρη στον κατάλληλο φωτισμό τους.

Τα σώματα υπέρυθρης θέρμανσης είναι εξίσου σημαντικά για τη διατήρηση της κατάλληλης θερμοκρασίας στο κατάστημά σας ανεξαρτήτως εποχής ή καιρικών συνθηκών, χαρίζοντας στον κάθε επιχειρηματία τη δυνατότητα να επεκτείνει τη σεζόν λειτουργίας των εξωτερικών χώρων του. Ανοιγοκλείνουν εύκολα από απόσταση με τηλεχειριστήριο.

Προστασία και μεταφορά

Η αποθήκευση της ομπρέλας είναι εφικτή με το ειδικό ξύλινο κιβώτιο αποθήκευσης που τη διατηρεί στεγνή και καθαρή για όσο διάστημα χρειαστεί να απομακρυνθεί. Για περεταίρω ασφάλεια τυλίγεται επίσης σε ειδικό προστατευτικό νάιλον.

Tips

Τα επιπλέον αξεσουάρ της ομπρέλας Astra 6,5×5 δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και είναι με έξτρα χρέωση, όμως είναι άκρως χρήσιμα και αποτελούν μια πολύ σημαντική και κερδοφόρα για εσάς επένδυση.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ