2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Astra 5×5

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Astra
  • Σχήμα Τετράγωνη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 25m2
Astra 6×6

επαγγελματικές ομπρέλες

Astra 5×5

Η επαγγελματική ομπρέλα Astra 5x5 είναι τετράγωνη, έχει 8 γερές ακτίνες και καλύπτει 25 τετραγωνικά μέτρα, αποτελώντας ιδανική επιλογή για μικρούς και μεσαίους εξωτερικούς χώρους επιχειρήσεων ή καταλυμάτων.

Το ύψος των ακτίνων όταν η ομπρέλα είναι κλειστή είναι 83 εκατοστά, γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα εύκολο το άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας 5×5, δίχως να απαιτείται η μετακίνηση των τραπεζιών ή των καθισμάτων που βρίσκονται στον χώρο κάτω από την ομπρέλα. Είναι πολύ χρήσιμη για κάθε χώρο εστίασης, καταστήματα, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ, beach bars, πισίνες, ξενοδοχεία, θέρετρα ή ιδιωτικές κατοικίες και βίλες με κήπους, βεράντες και αυλές. Μπορούν να εξυπηρετήσουν χαρίζοντας μεγάλη κάλυψη σκίασης και ασφάλεια από τα καιρικά φαινόμενα τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι αφού διαθέτουν στην κατασκευή τους θερμαινόμενα σώματα και φωτισμό που επεκτείνει την τουριστική σεζόν όλον τον χρόνο. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων για την ομπρέλα σας ώστε να προσαρμόζεται με αρμονία στον περιβάλλοντα χώρο του κάθε καταστήματος ή οικίας όπου θα τοποθετηθεί. Αναδείξτε την επιχείρησή σας μέσω της προβολής με τις υψηλής αισθητικής ομπρέλες Astra 5×5 m, οι οποίες χαρίζουν στυλ, πρωτοτυπία και γούστο στον χώρο σας προσελκύοντας περισσότερη πελατεία.

Οι ομπρέλες Astra είναι άριστης κατασκευής, κατασκευασμένες από τα πιο ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά τα οποία χαρίζουν αντοχή στον χρόνο. Αντέχουν με σταθερότητα στις δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως ο ισχυρός άνεμος, η βροχή, το χιόνι, ο καύσωνας και η έντονη ηλιοφάνεια. Οι επαγγελματικές ομπρέλες Astra διατίθενται σε πολύ προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές. Βάφονται με ηλεκτροστατικά χρώματα τα οποία είναι αντιμουχλικά, ανεξίτηλα και αδιάβροχα, καθιστώντας τα υφάσματα, τα πανιά, τον κεντρικό άξονα και τις ακτίνες πολύ ανθεκτικά απέναντι στην υγρασία, στην αλμύρα, στη σκουριά, στη μούχλα, στη σκόνη και τον δυνατό ήλιο.

Σκελετός Astra 5x5

Ο σκελετός της ομπρέλας Astra, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα μοντέλα ομπρέλας της Remi, είναι κατασκευασμένος από το πιο ανθεκτικό κράμα αλουμινίου, με στιβαρό κεντρικό άξονα που αντέχει σε όλες τις καταπονήσεις του αέρα, της βροχής, του χαλαζιού κ.ά.

Το ύφασμα που στερεώνεται πάνω στον κεντρικό άξονα με ισχυρές βίδες σε όλες τις 8 ακτίνες, επιδεικνύει μεγάλη αντοχή στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, δεν σκίζεται, δεν φθείρεται, ενώ τα πανιά και οι κλωστές της ομπρέλας ενώνονται μεταξύ τους με στριφωτήρι ώστε να παραμένουν πάντα σταθερά στη θέση τους.

Σταθερότητα ομπρέλας

Η ομπρέλα Astra 5×5 παραμένει εγγυημένα σταθερή, χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό της και στις ποιοτικές βάσεις στήριξης. Αναλόγως του περιβάλλοντος όπου θα εγκατασταθεί η ομπρέλα, μπορεί να γίνει επιλογή ανάμεσα στις εξής βάσεις στήριξης:

  1. εξωτερική μεταφερόμενη βάση (το συνολικό βάρος της είναι 630 κιλά)
  2. φλάντζα (σταθερή μεταλλική βάση με τετράγωνη πλάκα) ή
  3. πακτώμενη μεταλλική βάση.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Ανεξαρτήτως των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η επιχείρησή σας μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με μεγάλη προσέλευση πελατών χάρη στα πολύτιμα αξεσουάρ που μπορούν να συνοδεύσουν την ομπρέλα Astra 5×5.

Σε όλες τις ομπρέλες μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν λούκια και υδρορροές για την απομάκρυνση της βροχής και τη διατήρηση του χώρου κάλυψης στεγνού. Σημαντικό χαρακτηριστικό αποτελεί το γεγονός ότι μέσα στον μηχανισμό της ομπρέλας μπορεί να προστεθεί με ενσωματωμένη καλωδίωση υπέρυθρο θερμαντικό σώμα καθώς και φωτισμός LED, τα οποία ανοιγοκλείνουν εύκολα με τηλεχειριστήριο. Με την υπέρυθρη θέρμανση της ομπρέλας, μπορεί να διατηρηθεί ο κάθε εξωτερικός χώρος ζεστός, θερμός και ανέπαφος, χαρίζοντας θαλπωρή σε όσους επισκέπτονται την επιχείρησή σας.

Επωφεληθείτε από το κέρδος που χαρίζει ο οικονομικός φωτισμός με λάμπες LED, οι οποίες έχουν χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Τα αξεσουάρ των ομπρελών της Remi είναι πλήρως εργονομικά, λειτουργικά, εύκολα στη χρήση, οικονομικά και προσφέρουν μεγάλο κέρδος σε κάθε επιχείρηση χάρη στη μεγάλη αποδοτικότητά τους και τη διεύρυνση του ωραρίου σε περισσότερες ώρες αλλά και εποχές.

Προστασία και μεταφορά

Η μεταφορά της Astra 5×5 γίνεται εύκολα με ειδικό ξυλοκιβώτιο που ζυγίζει 165 κιλά και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί κάθε φορά που θα χρειαστεί η απομάκρυνση ή η προσωρινή ασφαλής αποθήκευσή της ώστε να συντηρηθεί καλύτερα. Τοποθετείται και τυλίγεται με ειδικό νάιλον, παραμένοντας πλήρως προστατευμένη και καθαρή.

Tips

Τα αξεσουάρ της ομπρέλας χρεώνονται με επιπλέον κόστος ως πρόσθετα και πλήρως βοηθητικά εξαρτήματα.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ