2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Armonia ⌀4,5

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Armonia
  • Σχήμα Πολύγωνη
  • Μηχανισμός Ημιαυτόματος
  • Κάλυψη 14.3m2
Armonia ⌀4,5

επαγγελματικές ομπρέλες

Armonia ⌀4,5

Η μεγαλύτερη οκτάγωνη επαγγελματική ομπρέλα της σειράς είναι το μοντέλο Armonia ⌀4,5. Η μεγάλη της κάλυψη την κάνει το κατάλληλο εργαλείο σκίασης για μεγάλους εξωτερικούς χώρους.

Για σκίαση ακόμη μεγαλύτερης επιφάνειας, η Remi δημιούργησε την οκτάγωνη επαγγελματική ομπρέλα Armonia ⌀4,5 m (με διάμετρο 4,5 μέτρα). Προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη χώρου από το προηγούμενο μοντέλο που αγγίζει τα 14,3m2.

Με οκτώ ακτίνες και στιβαρό σκελετό κατασκευασμένο με μεγάλης αντοχής  ειδικό κράμα αλουμινίου, η Armonia ⌀4,5 θα προστατεύσει με ασφάλεια τους πελάτες της επιχείρησής σας από τον ήλιο, τον αέρα αλλά και την βροχή, δημιουργώντας παράλληλα έναν νέο εξωτερικό χώρο υψηλής αισθητικής.

Η Armonia ⌀4,5 είναι κατάλληλη για χώρους διαφόρων διαστάσεων και σχημάτων, από μικρούς μέχρι και μεγάλους, δημιουργώντας με το σχήμα της το κατάλληλο κενό για μεγαλύτερη φωτεινότητα και ακόμα καλύτερο εξαερισμό στον χώρο. Με τον κατάλληλο αριθμό και συνδυασμό ομπρελών, υπάρχει πλέον η δυνατότητα κάλυψης ακόμα και ασύμμετρων χώρων, προσφέροντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης αξεσουάρ που θα διευρύνουν την χρηστικότητα της ομπρέλας.

Ένα από αυτά είναι η κομψή και αδιάβροχη θήκη προστασίας. Είναι πλέον δυνατή η προστασία της με κάλυμα που δεν αλλοιώνει τον χαρακτήρα της, ώστε να μην χρειάζεται να την μετακινήσετε όταν είναι κλειστή.

Αν προσθέσετε φωτισμό LED, υδρορροές και θέρμανση, η ομπρέλα δημιουργεί έναν ιδιαίτερο χώρο χαλάρωσης με άριστες συνθήκες για τους πελάτες της επιχείρησης.

Συσκευασμένη σε ενισχυμένο χαρτοκιβώτιο και ειδική νάιλον σακούλα, η ομπρέλα μεταφέρεται με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στον χώρο τοποθέτησής της.

Γιατί Armonia

Αποτελεί οικονομικά συμφέρουσα λύση για την επέκταση της επιχείρησης, είτε πρόκειται για εστιατόριο, καφέ και μπαρ είτε για ξενοδοχείο, εκθεσιακό και άλλο επαγγελματικό χώρο.

Η πολυετής εμπειρία της Remi στον χώρο της σκίασης και η κατανόηση των απαιτήσεων του επαγγελματία, έφερε στην επιφάνεια την σειρά Armonia, με ποικιλία διαστάσεων και σχημάτων, εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο και υψηλή αντοχή. Η καινοτομία εσωτερικού τηλεσκοπικού μηχανισμού της Remi επιτρέπει το κλείσιμο της ομπρέλας χωρίς να απαιτείται μετακίνηση των τραπεζοκαθισμάτων του χώρου σας.

Σε συνδυασμό με τα ποιοτικά, αδιάβροχα και ανεξίτηλα  υφάσματα της Sattler, δημιουργούμε χώρους που γίνονται πόλοι έλξης για την επιχείρηση, διαμορφώνοντας μια νέα αισθητική, πάντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του επαγγελματία.

Remi, επαγγελματικές ομπρέλες ποιότητας και ύψιστης αντοχής

Η Remi κατασκευάζει ομπρέλες από το 1972. Η ανεκτίμητη πείρα της ομάδας της Remi την τοποθετούν στις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής συστημάτων σκίασης παγκοσμίως. Η άριστη επαγγελματική κατάρτιση και η συνέπεια έχουν σαν αποτέλεσμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής που απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και σταθερή αύξηση πελατολογίου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη, λούκια, θέρμανση και φωτισμός) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ