2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Armonia ⌀4

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Armonia
  • Σχήμα Πολύγωνη
  • Μηχανισμός Ημιαυτόματος
  • Κάλυψη 11m2
Armonia ⌀4

επαγγελματικές ομπρέλες

Armonia ⌀4

Το μοντέλο Armonia ⌀4 θα καλύψει 11 τετραγωνικά μέτρα του εξωτερικού χώρου της επιχείρησής σας και μπορεί να χωρέσει άνετα 3-4 τραπέζια. Είναι κομψή ομπρέλα με εύκολο χειρισμό.

Η σειρά επαγγελματικών ομπρελών Armonia υπόσχεται μεγάλη ποικιλία σχημάτων και διαστάσεων ώστε να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις μιας επιχείρησης. Στις οκτάγωνες ομπρέλες πρωτοστατεί η Armonia 4, που παρέχει κάλυψη χώρου 11m2, σημαντική προσθήκη λειτουργικής επιφάνειας για την επιχείρηση.

Τοποθετώντας κατάλληλα τις ομπρέλες, μπορεί να επιτευχθεί ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη και εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.

Με σωστή μελέτη του χώρου, η Armonia ⌀4 ενδείκνυται σαν την λύση για την σκίαση εξωτερικών χώρων με ποικιλόμορφο και ασύμμετρο σχήμα και μπορεί να καλύψει μεγάλο εύρος διαστάσεων (μικρούς και μεγάλους χώρους).

Η υψηλή αντοχή του σκελετού της ομπρέλας σε ακραίες καιρικές συνθήκες οφείλεται στις οκτώ ακτίνες που σταθεροποιούν το ύφασμα και στον σκελετό υψηλής αντοχής. Το ειδικό κράμα αλουμινίου που χρησιμοποιούμε δείχνει την εστίαση της Remi στην παραγωγή ανθεκτικών ομπρελών τόσο στον καιρό όσο και στον χρόνο. Η ασφάλεια του πελάτη της επιχείρησής σας είναι για εμάς ύψιστη προτεραιότητα.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Οι επαγγελματικές ομπρέλες δεν αποτελούν αποκλειστικά συστήματα σκίασης και προστασίας από την βροχή και τον αέρα,  Παράλληλα, δημιουργούν νέους χώρους, χρήσιμους για την επιχείρηση, βοηθώντας την να επεκτείνει και να διαφοροποιήσει το κοινό της.

Αυτό επιτυγχάνεται με την προσθήκη διάφορων εξαρτημάτων (αξεσουάρ), όπως φωτισμό LED, θέρμανση και άλλα. Τα αξεσουάρ επιτρέπουν στην επιχείρηση να δώσει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στον εξωτερικό της χώρο.

Ποιοτικά υφάσματα αντοχής

Τα υλικά που χρησιμοποιεί η Remi αντέχουν στις μεγαλύτερες δοκιμασίες, του καιρού και του χρόνου. Τα άριστης ποιότητας υφάσματα που χρησιμοποιούμε στις ομπρέλες μας θα κρατήσουν μακριά τον ήλιο και την βροχή, διατηρώντας τον χώρο από κάτω δροσερό και στεγνό αντίστοιχα.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό στα ραφεία της Remi αδιαβροχοποιεί τις ραφές για τέλειο αποτέλεσμα. Ο αεραγωγός στην κορυφή της ομπρέλας κρατάει τον χώρο δροσερό ακόμα και τις πιο θερμές ημέρες, επιτρέποντας στον ζεστό αέρα να διαφεύγει.

Προστασία και μεταφορά

Θα παραλάβετε την ομπρέλα σας άριστα συσκευασμένη και προστατευμένη. Χρησιμοποιούμε ειδικό χαρτοκιβώτιο με ενίσχυση και τυλίγουμε την ομπρέλα σε νάιλον σακούλα που την κρατάει καθαρή, καθ’ όλη την διάρκεια της μεταφοράς και του χειρισμού της.

Ένα από τα σημαντικότερα αξεσουάρ των ομπρελών της Remi είναι η καλαίσθητη αδιάβροχη θήκη προστασίας που προσφέρουμε με κάθε ομπρέλα. Θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο και θα προστατεύσει την επένδυσή σας. Απλά κλείστε και καλύψτε την ομπρέλα σας χωρίς να την αφαιρέσετε. Ο χώρος σας θα παραμείνει το ίδιο όμορφος και η ομπρέλα σας άριστα προστατευμένη.

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη, λούκια, θέρμανση και φωτισμός) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ