2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Armonia 4×4

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Armonia
  • Σχήμα Τετράγωνη
  • Μηχανισμός Ημιαυτόματος
  • Κάλυψη 16m2
Armonia 4x4

επαγγελματικές ομπρέλες

Armonia 4×4

Η μεγαλύτερη ομπρέλα της τετράγωνης σειράς Armonia είναι το μοντέλο Armonia 4x4, ιδανικό για μεγάλους εξωτερικούς χώρους. Παρέχει κάλυψη σε 16 τετραγωνικά μέτρα. Παρά το μεγάλο της μέγεθος, παραμένει εύκολη στον χειρισμό της.

Το μοντέλο Armonia 4×4 αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Remi, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακή κάλυψη 16 τετραγωνικών μέτρων, χωρίς αύξηση στο βάρος της ομπρέλας σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Είτε πρόκειται για μεγάλες καφετέριες και εστιατόρια είτε για κέντρα δίπλα στην πλαζ και για μεγάλους εκθεσιακούς χώρους, η Armonia 4×4 αποτελεί σύμμαχο για τον επαγγελματία που θέλει να επεκτείνει την επιχείρησή του πιο οικονομικά.

Πρόκειται για ομπρέλα τετράγωνη στο σχήμα, που θα μετατρέψει τον εξωτερικό σας χώρο σε πραγματική όαση για τους πελάτες σας κατά τους ζεστούς, θερινούς μήνες και σε ασφαλές καταφύγιο κατά τους χειμερινούς.

Η ομπρέλα Armonia 4×4 είναι, δηλαδή, ο πλέον απαραίτητος επαγγελματικός εξοπλισμός και μια επένδυση επέκτασης χώρου χαμηλού κόστους και άμεσης απόσβεσης.

Πλεονεκτήματα της Armonia 4×4

Παρά το μεγάλο της μέγεθος, η Armonia 4×4 δεν διαφέρει στο βάρος από το προηγούμενο μοντέλο (είναι και αυτή μόλις 43 κιλά). Σας δίνει, δηλαδή, μεγαλύτερη κάλυψη με την ίδια  ευκολία στην μεταφορά της.

Ο δυνατός και υψηλής αντοχής σκελετός της από ειδικό κράμα αλουμινίου είναι ειδικά κατασκευασμένος για να κρατήσει αυτή την ομπρέλα στην θέση της. Η βαριά βάση στήριξης είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα αυτής της ομπρέλας.

Η εκτεταμένη κάλυψη που προσφέρει, απαιτεί ιδιαίτερα κατασκευαστικά στάνταρντ που εγγυώνται την σωστή λειτουργία της σε κάθε καιρό. Οι δυνατές ραφές και το αδιάβροχο ακριλικό  ύφασμα με τα ανεξίτηλα χρώματα δημιουργούν ένα καλαίσθητο και αξιοζήλευτο αποτέλεσμα που από μόνο του αποτελεί σημείο διαφήμισης της επιχείρησής σας.

Το άνοιγμα και κλείσιμο της ομπρέλας γίνεται πλέον παιχνίδι, με τον εσωτερικό τηλεσκοπικό μηχανισμό ειδικού σχεδιασμού της Remi. Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε τα έπιπλα (τραπέζια και καρέκλες) κάτω από την ομπρέλα. Μπορείτε να την ανοίξετε και να την κλείσετε χωρίς καν να μετακινήσετε όσους κάθονται κάτω από αυτήν.

Κρατήστε τους πελάτες σας ασφαλείς, κάτω από την σκιά της Remi, στο βουνό, στην πόλη ή την θάλασσα, ημέρα και νύχτα, χειμώνα και καλοκαίρι. Επενδύστε σε ποιότητα και σε αντοχή.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Οι λάμπες LED θα φωτίσουν επαρκώς τον χώρο κάτω από την επαγγελματική σας ομπρέλα Armonia 4×4 και θα το κάνουν οικονομικά, λόγω της χαμηλής κατανάλωσης των λαμπτήρων LED. Μέρα ή νύχτα, ο χώρος σας παραμένει παραγωγικός.

Οι υδρορροές (λούκια) θα κρατήσουν τον χώρο κάτω από την ομπρέλα στεγνό, ακόμα και με την πιο ισχυρή καταιγίδα. Σε συνδυασμό με την θέρμανση, μπορείτε να εξυπηρετήσετε μικρές και μεγάλες παρέες, με την μοναδική προστασία και εγγύηση που προσφέρουν τα προϊόντα της Remi.

Προστασία και μεταφορά

Προστατεύστε την ομπρέλα σας με το κάλυμμα (θήκη), όταν δεν την χρησιμοποιείτε. Δεν χρειάζεται να την μεταφέρετε, η κομψή αυτή θήκη θα κρατήσει την ομπρέλα σας καθαρή σαν καινούρια και θα μειώσει πιθανά έξοδα καθαρισμού και συντήρησης.

Επιπλέον, η Armonia 4×4, βάρους 43 κιλών, μεταφέρεται σε μεγάλης αντοχής χαρτοκιβώτιο (βάρους 5 κιλών). Παραδίδεται τυλιγμένη σε νάιλον σακούλα, για να φτάσει σε εσάς άθικτη.

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη, λούκια, θέρμανση και φωτισμός) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ