2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Armonia 4×3,5

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Armonia
  • Σχήμα Παραλληλόγραμμη
  • Μηχανισμός Ημιαυτόματος
  • Κάλυψη 14m2
Armonia Παραλληλόγραμμη

επαγγελματικές ομπρέλες

Armonia 4×3,5

Με την σε διαστάσεις 4x3,5 παραλληλόγραμμη ομπρέλα της σειράς Armonia, η Remi καλύπτει ακόμα έναν ιδιαίτερο χώρο για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Ευρύχωρη και στιβαρής κατασκευής, θα αποδειχθεί το καλύτερο σημείο ενδιαφέροντος στο κατάστημά σας.

Η βάρους 45 κιλών Armonia 4×3,5 δεν θα σας δυσκολέψει στο παραμικρό. Με τον μοναδικού σχεδιασμού εσωτερικό τηλεσκοπικό μηχανισμό της, το άνοιγμα και κλείσιμο της ομπρέλας γίνεται παιχνίδι.

Τα 14 τετραγωνικά μέτρα εξωτερικού χώρου που σκιάζει θα αποτελέσουν μια όαση δροσιάς για το καλοκαίρι και έναν χώρο θαλπωρής για τον χειμώνα. Ο αυξημένος κατά 2 τετραγωνικά χώρος σκίασης, από το προηγούμενο μοντέλο 4×3, προσφέρει έναν επιπλέον χρήσιμο χώρο για τους πελάτες σας.

Με το ύψος της να φτάνει τα 235 εκατοστά (ανοικτή), οι 8 ακτίνες της, ο δυνατός σκελετός της από ενισχυμένο κράμα αλουμινίου και η γερή βάση της την καθηλώνουν με ασφάλεια στην θέση της, ακόμα και κάτω από πολύ δυνατό αέρα.

Πλεονεκτήματα της Armonia 4×3,5

Για εσάς που ο διαστάσεις του εξωτερικού επαγγελματικού σας χώρου ταιριάζουν με αυτές του παρόντος μοντέλου, θα ενθουσιαστείτε με τον εύκολο χειρισμό της και τα άριστα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιήσαμε.

Η διαφορά μιας ομπρέλας Remi με εκείνες των ανταγωνιστών δεν είναι μόνο στα χαρτιά αλλά είναι εύκολα ορατή. Η ποιότητα της ομπρέλας και η μεγάλη αντοχή της στον χρόνο είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της Armonia 4×3,5, καθώς και των υπόλοιπων μοντέλων της σειράς.

Μια επαγγελματική ομπρέλα έχει πολλούς εχθρούς: την υψηλή υγρασία, το αλάτι, την ατμοσφαιρική ρύπανση, τον ήλιο και τον αέρα. Αν προσθέσουμε σε αυτά τον κακό ή λανθασμένο χειρισμό και την έλλειψη συντήρησης, θα δούμε ότι η ποιότητα κατασκευής είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να απαιτήσετε, πριν προβείτε σε κάποια αγορά επαγγελματικής ομπρέλας. Η Remi θέτει την ποιότητα των προϊόντων της σαν ύψιστη προτεραιότητα.

Βασικός παράγοντας που συμβάλλει στην ευχρηστία της ομπρέλας είναι η δυνατότητα ανοίγματος και κλεισίματός της, χωρίς να απαιτείται αφαίρεση και επανατοποθέτηση των τραπεζιών και καθισμάτων που βρίσκονται από κάτω. Χρησιμοποιήστε την ομπρέλα σας όσο συχνά θέλετε, όταν πραγματικά χρειάζεται και όχι για μεγάλα χρονικά διαστήματα λόγω δυσκολίας στον χειρισμό της.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Το μεγάλο εύρος χρηστικών αξεσουάρ, επεκτείνει την λειτουργικότητα της ομπρέλας και την προστασία της. Αναφερόμαστε σε:

  1. Χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων φωτισμό LED, για όσους θέλουν να έχουν μια λειτουργική επιχείρηση μέρα και νύχτα.
  2. Θέρμανση για δυνατότητα εξυπηρέτησης περισσότερων πελατών ακόμα και τον χειμώνα.
  3. Θήκη προστασίας με εύκολη τοποθέτηση, για την άριστη συντήρηση της ομπρέλας και την προστασία υφάσματος, εκτύπωσης και μηχανισμού, όταν αυτή δεν χρησιμοποιείται. Η θήκη είναι αδιάβροχη, από καλής ποιότητας πολυεστερικό ύφασμα, σε γκρι χρώμα.

Επεκτείνετε την λειτουργία της επιχείρησής σας με τα αξεσουάρ που διαθέτει η Remi για κάθε μοντέλο της και κερδίστε νέους πελάτες και μεγαλύτερο οικονομικό όφελος.

Προστασία και μεταφορά

Για να χρησιμοποιείτε την θήκη προστασίας της ομπρέλας σας όσο συχνότερα γίνεται, η Remi επένδυσε πολύτιμο χρόνο και πόρους ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε και να αφαιρείτε την θήκη αυτή εύκολα και γρήγορα. Δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε προστατεύσει την νέα σας ομπρέλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να την παραλάβετε καθαρή και σε άριστη κατάσταση. Το ειδικό, υψηλής αντοχής χαρτοκιβώτιο μεταφοράς εγγυάται ακριβώς αυτό.

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη, λούκια, θέρμανση και φωτισμός) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ