2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Armonia 4×3

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Armonia
  • Σχήμα Παραλληλόγραμμη
  • Μηχανισμός Ημιαυτόματος
  • Κάλυψη 12m2
Armonia Παραλληλόγραμμη

επαγγελματικές ομπρέλες

Armonia 4×3

Η δεύτερη σε διάσταση παραλληλόγραμμη ομπρέλα της σειράς Armonia είναι το μοντέλο Armonia 4x3. Δημιουργήθηκε για εξωτερικούς χώρους μεγάλου μήκους και επιτρέπει ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη χώρου.

Το μοντέλο Armonia 4×3 καλύπτει 12 τετραγωνικά μέτρα με ακόμα μεγαλύτερο βάθος, αυξάνοντας τον χώρο σκίασης κατά 4 τετραγωνικά, από το προηγούμενο μοντέλο (4×2). Η προσθήκη αυτή επεκτείνει την δυνατότητα χρήσης της ομπρέλας σε ακόμα μεγαλύτερους υπαίθριους χώρους.

Με 8 ακτίνες και ελαφρώς μεγαλύτερο ύψος (όταν είναι κλειστή) που φτάνει τα 114 cm, πρόκειται για ένα αξιόλογο εργαλείο σκίασης με πολλές εφαρμογές σε διάφορους τύπους επιχειρήσεων και καταστημάτων.

Η υψηλής ποιότητας κατασκευή και τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε στην Remi, κάνουν τις ομπρέλες μας κατάλληλες για χώρους με «δύσκολο» κλίμα. Πελάτες μας είναι επιχειρήσεις που βρίσκονται πάνω σε παραλίες, σε βουνά με αέρα αλλά και σε περιοχές με μεγάλη ηλιοφάνεια. Να είστε σίγουροι ότι το ύφασμα, τα χρώματα και ο σκελετός της ομπρέλας θα παραμείνουν σε άριστη κατάσταση, όπου και αν βρίσκεστε.

Πλεονεκτήματα της Armonia 4×3

Τοποθετήστε μια ομπρέλα Armonia 4×3 ή συνδυάστε την με άλλες ίδιες ή άλλου σχήματος, για να καλύψετε τον χώρο σας, όσο παράγωνος και αν είναι.

Με την βάση της που αποτελείται από 4 τεμάχια τσιμεντένιου μονομπλόκ συνολικού βάρους 195 κιλών, να είστε σίγουροι ότι η Armonia 4×3 θα μείνει στην θέση της, ακόμα και με δυνατό αέρα.

Η ομπρέλα ανοίγει και κλείνει εύκολα, χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτό οφείλεται στον μεγάλης καινοτομίας εσωτερικό τηλεσκοπικό μηχανισμό που έχει κατασκευάσει η Remi, ειδικά για τα μοντέλα της. Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε την ομπρέλα σας χωρίς να απομακρύνετε τα τραπέζια και τις καρέκλες που βρίσκονται από κάτω.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Με μια μεγάλη γκάμα από επιπρόσθετα αξεσουάρ, σας δίνεται η δυνατότητα να διευρύνετε ακόμα περισσότερο την λειτουργικότητά της ομπρέλας σας και να αυξήσετε άμεσα τα κέρδη της επιχείρησής σας.

Για τις νυκτερινές ώρες, οι χαμηλής κατανάλωσης λάμπες LED, θα κάνουν την ομπρέλα σας απολύτως λειτουργική και τον χώρο σας παραγωγικό, προσκαλώντας ακόμα περισσότερους πελάτες.

Κατά τους χειμερινούς και γενικότερα τους κρύους μήνες, κρατήστε τους πελάτες στο κατάστημά σας, προσθέτοντας υδρορροές (λούκια) για την βροχή και θέρμανση, για να μείνει ο χώρος σας ζεστός και να νιώθουν οι πελάτες σας άνεση και θαλπωρή.

Τα αξεσουάρ θα σας βοηθήσουν, ουσιαστικά, να επεκτείνετε τον ενεργό χώρο σας αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες.

Προστασία και μεταφορά

Εξασφαλίστε εγκαίρως την θήκη προστασίας για την νέα σας ομπρέλα. Είναι ίσως το σημαντικότερο αξεσουάρ. Θα προσθέσει χρόνια στην διάρκεια ζωής της ομπρέλας και θα μειώσει σημαντικά το κόστος και τον χρόνο συντήρησης. Η θήκη είναι υφασμάτινη, από καλής ποιότητας αδιάβροχο, πολυεστερικό ύφασμα σε ένα ουδέτερο, γκρι ανοιχτό χρώμα.

Η επαγγελματική σας ομπρέλα θα έρθει στον χώρο σας άρτια συσκευασμένη, σε ειδικό χαρτοκιβώτιο υψηλής αντοχής. Το βάρος της συσκευασίας είναι 5 κιλά. Σαν έξτρα προστασία, τυλίγουμε όλη την ομπρέλα με νάιλον, ώστε να μην έρχεται σε καμία επαφή με το περιβάλλον.

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη, λούκια, θέρμανση και φωτισμός) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ