2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Armonia 4×2

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Armonia
  • Σχήμα Παραλληλόγραμμη
  • Μηχανισμός Ημιαυτόματος
  • Κάλυψη 8m2
Armonia Παραλληλόγραμμη

επαγγελματικές ομπρέλες

Armonia 4×2

Η μικρότερη παραλληλόγραμμη ομπρέλα της σειράς Armonia είναι το μοντέλο Armonia 4x2, ιδανικό για εξωτερικούς χώρους μεγάλου μήκους. Έχει βάρος μόλις 36 κιλά, χωρίς την συσκευασία της.

Το μοντέλο Armonia 4×2 δημιουργήθηκε για στενόμακρους χώρους που συχνά συναντούμε στην Ελλάδα. Εστιατόρια και ταβέρνες με εξωτερικούς χώρους κατά μήκος πεζοδρομίου ή παραλίας, καφετέριες με μπαλκόνι, χώροι ιδιωτικής ή επαγγελματικής πισίνας, αίθριοι χώροι και άλλες επιχειρήσεις θα βρουν στο μοντέλο αυτό την τέλεια λύση.

Με 8 ακτίνες και σκελετό από ειδικό κράμα αλουμινίου, η ομπρέλα Armonia 4×2 θα μείνει στην θέση της ακόμα και υπό ακραίες καιρικές συνθήκες. Η παραλληλόγραμμη αυτή ομπρέλα χωράει εκεί που οι άλλες δυσκολεύονται. Με πλάτος μόλις 2 μέτρων, σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε και τους πιο στενούς χώρους παραγωγικούς, με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Τοποθετήστε άφοβα την Armonia 4×2 στον χώρο σας, όπως έχουν κάνει τόσες άλλες επιχειρήσεις. Διακοσμήστε την με τα χρώματα και τις εικόνες τις επιχείρησής σας. Θα δείτε άμεσα την διαφορά σε ικανοποιημένους πελάτες και στο ταμείο σας.

Πλεονεκτήματα της Armonia 4×2

Δυνατή κατασκευή και πρακτική και αξιόπιστη, η Armonia 4×2 αποτελεί ιδιαίτερο εργαλείο σκίασης και κάλυψης γενικότερα. Παρά το στενόμακρο σχήμα της, είναι ευμεταχείριστη, εύκολη, δηλαδή, στο άνοιγμα και το κλείσιμό της, χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια.

Σε αυτό συμβάλει ο μεγάλης καινοτομίας εσωτερικός τηλεσκοπικός μηχανισμός της Remi. Όχι μόνο ανοιγοκλείνει εύκολα, αλλά αυτό μπορεί να γίνει ενώ έχετε όλα τα τραπέζια και τις καρέκλες από κάτω.

Μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας του συγκεκριμένου μοντέλου οφείλεται στο ποιοτικό ύφασμα αντοχής και στην μέθοδο ραφής του. Χρησιμοποιούμε σύμμεικτες κλωστές που αντέχουν στην φθορά του χρόνου και ειδικές βίδες στήριξης του υφάσματος που αυξάνουν την αντοχή του στην πίεση του αέρα.

Εμπιστευτείτε την Armonia 4×2 για την επιχείρησή σας και δώστε στον χώρο σας ένα ποιοτικό προϊόν που του αξίζει.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Πέρα από την μεγάλη χρηστικότητα που προσδίνουν οι διαστάσεις στο μοντέλο αυτό, τα επιπρόσθετα αξεσουάρ θα διευρύνουν ακόμα την λειτουργικότητά της και, κατά συνέπεια, και αυτή του χώρου σας.

Με χαμηλής κατανάλωσης λάμπες LED, ο φωτισμός της ομπρέλας κάνει εφικτή και πρακτική την παρουσία πελατών κατά τις νυκτερινές ώρες.

Τα λούκια (υδρορροές) μαζεύουν άμεσα να νερά της βροχής, ακόμα και κατά την διάρκεια δυνατής μπόρας, κρατώντας πελάτες και προσωπικό στεγνούς και χαλαρούς. Παράλληλα, η θέρμανση αποτελεί την πιο πρακτική λύση για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Προστασία και μεταφορά

Αν θέλετε να αυξήσετε τον χρόνο ζωής της ομπρέλας σας και να την κρατήσετε καθαρή και καλοδιατηρημένη, το κάλυμμα που κατασκευάζει η Remi για κάθε της μοντέλο είναι το καλύτερο αξεσουάρ στο οποίο πρέπει να επενδύσετε. Η θήκη αυτή δεν προστατεύει μόνο την ομπρέλα αλλά και την εικόνα της ίσιας της επιχείρησης.

Πριν την μεταφορά της στον χώρο που θα μας υποδείξετε, η Armonia 4×2, συσκευάζεται σε ειδικό χαρτοκιβώτιο μεγάλης αντοχής και τυλίγεται σε νάιλον σακούλα για επιπλέον προστασία και άριστη συντήρηση. Το βάρος της ομπρέλας είναι μόλις 36 κιλά και της συσκευασίας 5 κιλά.

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη, λούκια, θέρμανση και φωτισμός) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ