2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Armonia 3,5×3,5

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Armonia
  • Σχήμα Τετράγωνη
  • Μηχανισμός Ημιαυτόματος
  • Κάλυψη 12.25m2
Armonia σειρά επαγγελματικών ομπρελών

επαγγελματικές ομπρέλες

Armonia 3,5×3,5

Πρακτικό και εύχρηστο, το τετράγωνο μοντέλο Armonia 3,5x3,5 επιτρέπει εύκολο και ταχύτατο άνοιγμα και κλείσιμο, χωρίς την αφαίρεση των τραπεζοκαθισμάτων , χάρη στον ημιαυτόματο τηλεσκοπικό μηχανισμό του.

Με την σειρά επαγγελματικών ομπρελών Armonia, η Remi δημιούργησε το ιδανικό εργαλείο σκίασης για τον επαγγελματία που επιθυμεί να επεκτείνει την επιχείρησή του σε εξωτερικό χώρο με ασφάλεια, χαρακτήρα και στυλ. Στις τετράγωνες ομπρέλες πρωτοστατεί η Armonia 3,5x3,5, που παρέχει κάλυψη χώρου 12,25 m2, σημαντική προσθήκη λειτουργικής επιφάνειας για την επιχείρηση.

Την σειρά Armonia θα την βρείτε σε 3 βασικά σχήματα: τετράγωνη, οκτάγωνη και παραλληλόγραμμη. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, ο σωστός συνδυασμός των οποίων μπορεί να καλύψει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χώρο.

Τοποθετώντας κατάλληλα τις ομπρέλες, μπορεί να επιτευχθεί ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη και εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο. Ξενοδοχειακά καταλύματα κάθε είδους, καφετέριες και εστιατόρια, μικρά καταστήματα, ενοικιαζόμενες βίλλες και εκθέσεις αλλά και πολλοί άλλοι τύποι επιχειρήσεων, είναι πελάτες μας.

Χειρισμός και αντοχή

Η Remi εργάζεται στον χώρο της σκίασης από το 1972. Με επίκεντρο τις απαιτήσεις του επαγγελματία, σχεδιάζει και δημιουργεί ομπρέλες ποιότητας, υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής αντοχής, με πολλές κατασκευαστικές καινοτομίες.

Το εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο της ομπρέλας ήταν πάντοτε απαίτηση των πελατών μας. Η σχεδιαστική καινοτομία εσωτερικού τηλεσκοπικού μηχανισμού της σειράς Armonia σαν δίνει την δυνατότητα να κλείσετε και να ανοίξετε την ομπρέλα χωρίς να μετακινήσετε τα τραπεζοκαθίσματα από κάτω.

Η υψηλή αντοχή του σκελετού της ομπρέλας σε ακραίες καιρικές συνθήκες οφείλεται στις οκτώ ακτίνες που σταθεροποιούν το ύφασμα και στον σκελετό υψηλής αντοχής. Το ειδικό κράμα αλουμινίου που χρησιμοποιούμε δείχνει την εστίαση της Remi στην παραγωγή ανθεκτικών ομπρελών τόσο στον καιρό όσο και στον χρόνο. Η ασφάλεια του πελάτη της επιχείρησής σας είναι για εμάς ύψιστη προτεραιότητα.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Οι επαγγελματικές ομπρέλες δεν αποτελούν αποκλειστικά συστήματα σκίασης και προστασίας από την βροχή και τον αέρα,  Παράλληλα, δημιουργούν νέους χώρους, χρήσιμους για την επιχείρηση, βοηθώντας στην διεύρυνση του πελατολογίου σας. Αυτό επιτυγχάνεται με την προσθήκη διάφορων εξαρτημάτων (αξεσουάρ), όπως φωτισμό LED, θέρμανση, νεροχύτες (λούκια) και αλλά. Τα αξεσουάρ επιτρέπουν στην επιχείρηση να δώσει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στον εξωτερικό της χώρο.

Προστασία και μεταφορά

Θα παραλάβετε την ομπρέλα σας άριστα συσκευασμένη και προστατευμένη. Χρησιμοποιούμε ειδικό χαρτοκιβώτιο με ενίσχυση και τυλίγουμε την ομπρέλα σε νάιλον σακούλα που την κρατάει καθαρή, καθ’ όλη την διάρκεια της μεταφοράς και του χειρισμού της.

Οι θήκες, που σκεπάζουν τις ομπρέλες κατά τις βραδινές ώρες είτε σε περιόδους που δεν χρησιμοποιούνται, είναι ένα από τα σημαντικότερα αξεσουάρ των ομπρελών της Remi. Αναφερόμαστε στην καλαίσθητη αδιάβροχη θήκη προστασίας που προσφέρουμε με κάθε ομπρέλα, ένα αξεσουάρ που θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο και θα προστατεύσει την επένδυσή σας.

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη, λούκια, θέρμανση και φωτισμός) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ