2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Aeolus ⌀4

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Aeolus
  • Σχήμα Πολύγωνη
  • Μηχανισμός Παλάγκο με Σχοινί
  • Κάλυψη 11m2
Aeolus ⌀4

επαγγελματικές ομπρέλες

Aeolus ⌀4

Η οκτάγωνη ομπρέλα Aeolus Ø4 της Remi καλύπτει 11 m2 του χώρου σας. Ζυγίζει μόλις 22 κιλά και είναι ιδανική για ξαπλώστρες παραλίας, καφέ, μπαρ και γενικά για όλους τους χώρους εστίασης...

Η οκτάγωνη Aeolus Ø4, πρώην μοντέλο Alonissos, με μέγιστο ύψος που αγγίζει τα 2,7 μέτρα (κλειστή), κατασκευασμένη με 8 ακτίνες είναι μοντέλο υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ποιότητας, που αναδεικνύει τον χώρο του επαγγελματία με τον καλύτερο τρόπο. Καλύπτοντας 11 τετραγωνικά μέτρα, δίνει στην επιχείρησή ας άφθονο χώρο για επέκταση. Με βάρος 22 κιλά,  και χάρη στο εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο της ομπρέλας, είναι ιδιαίτερα εύχρηστη. Η Aeolus Ø4 δεν θα σας κουράσει στο παραμικρό. Ο εξωτερικός μηχανισμός που έχει προσαρμοστεί στο μοντέλο αυτό, αποτελείται από σύστημα διπλού βαρούλκου (2 ανοξείδωτα ράουλα + σχοινί) και κάνει τον χειρισμό της ομπρέλας αυτής παιχνίδι.

Η εξωτερική, μεταφερόμενη βάση συνολικού βάρους 110 κιλών, από σκυρόδεμα και μεταλλικά εξαρτήματα στήριξης και μεταφοράς (χερούλια) γαλβανισμένα εν θερμώ, είναι υπέρ-αρκετή για την άριστη στήριξη της ομπρέλας, ακόμα και όταν τα καιρικά φαινόμενα είναι έντονα.

Παράλληλα, ο διαχωρισμός της βάσης σε 4 τεμάχια από μονομπλόκ σκυρόδεμα, σας δίνει την δυνατότητα να μεταβάλλετε την θέση της ομπρέλας σας κατά βούληση, χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερο κόπο.

Ύφασμα ομπρέλας Aeolus Ø4

Η Remi δεν κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων της. Τα υφάσματα έρχονται στα χέρια μας κατόπιν ειδικής παραγγελίας από τον Αυστριακό οίκο Sattler, φημισμένο για την παραγωγή άριστων υφασμάτων, μεγάλης αντοχής στον ήλιο, τις μεταβολές της θερμοκρασίας και στις πιέσεις του αέρα. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι τα υφάσματα είναι παράλληλα και αδιάβροχα, βλέπουμε ότι η Remi δημιουργεί για εσάς και για τους πελάτες σας το τέλειο καταφύγιο και για τις 4 εποχές του έτους.

Με πανέμορφα και ανεξίτηλα χρώματα σε μεγάλη ποικιλία, θα τονίσετε την παρουσία σας εντονότερα του ανταγωνισμού και θα μειώσετε, ταυτόχρονα, τα έξοδα συντήρησης, αποκτώντας ένα προϊόν που αντέχει στον χρόνο.

Χρηστικότητα και λειτουργία της ομπρέλας

Το μοντέλο Aeolus Ø4 είναι κατάλληλο για όλες τις επιχειρήσεις που διαθέτουν εξωτερικό χώρο με καθίσματα ή για προσωρινή αναμονή των πελατών. Χώροι εστίασης, καταστήματα λιανικής και αθλητικοί χώροι θα επωφεληθούν άμεσα από την χρήση προϊόντων σκίασης της Remi. Σε μια εποχή που ο πελάτης απαιτεί την ποιότητα και δίνει έμφαση στην ανανέωση, τα προϊόντα μας απολαμβάνουν μεγάλης εκτίμησης από το κοινό της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Είναι εύκολο να χειριστείτε την Aeolus Ø4, παρά το μεγάλο της άνοιγμα. Μπορείτε να την ανοίγετε και να την κλείνετε όσο συχνά θέλετε, διατηρώντας την καθαρή. Η όλη διαδικασία διαρκεί ελάχιστο χρόνο και είναι τόσο εύκολη που δεν γίνεται ποτέ βάρος.

Αντίθετα, θα βοηθήσει σημαντικά στην διατήρηση της άριστης κατάστασης της ομπρέλας σας για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι ομπρέλες της Remi, εκτός από μέσο σκίασης και προστασίας από τα στοιχεία της φύσης, αποτελούν, επίσης, το αμεσότερο και το οικονομικότερο μέσο προβολής μιας επιχείρησης στο ευρύ κοινό. Είναι, ουσιαστικά, η προέκταση του καταστήματος σε πρώτο πλάνο και πρέπει πάντοτε να είναι η καλύτερη δυνατή για μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Πλεονεκτήματα ομπρέλας Aeolus Ø4

Ελαφριά και εύχρηστη, η Aeolus Ø4 είναι ένα ευέλικτο εργαλείο σκίασης που θα το χειρίζεστε και θα το μεταφέρετε εύκολα και γρήγορα.

Η μεγάλη της αντοχή στις απροσδόκητες μεταβολές του αέρα και του καιρού, γενικότερα, σε συνδυασμό με την στιβαρή της βάση και τα άριστης ποιότητας υλικά με τα οποία είναι κατασκευασμένη, είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του μοντέλου αυτού.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Για επιπλέον προστασία των πελατών και χρήση του εξωτερικού σας χώρου ακόμα και τους μήνες όπου οι βροχοπτώσεις είναι πιθανότερες, οι υδρορροές (λούκια) είναι το απαραίτητο αξεσουάρ. Με ελάχιστη δαπάνη, κάνετε τον χώρο σας λειτουργικό για όλους τους μήνες του έτους.

Για την προστασία της ομπρέλας σας, το κάλυμμα (θήκη προστασίας) είναι μια αγορά στην οποία αξίζει να επενδύσετε. Η απόσβεση του κόστους είναι ζήτημα ελάχιστων ημερών.

Προστασία και μεταφορά

Για την εύκολη μεταφορά της Aeolus Ø4, προσφέρουμε το ειδικής σκληρότητας χαρτοκιβώτιο (βάρους μόλις 2,5 κιλών) το οποίο θα σας εξυπηρετήσει και για την αποθήκευση της ομπρέλας, όταν δεν είναι απαραίτητη η χρήση της. Να τονίσουμε ότι η ομπρέλα παραδίδεται με νάιλον περιτύλιγμα, που εγγυάται την προστασία της κατά την μεταφορά της στον χώρο σας (επιχείρηση ή κατοικία).

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη, λούκια) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ