2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Aeolus ⌀3

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Aeolus
  • Σχήμα Πολύγωνη
  • Μηχανισμός Παλάγκο με Σχοινί
  • Κάλυψη 6m2
Aeolus ⌀3

επαγγελματικές ομπρέλες

Aeolus ⌀3

Η οκτάγωνη ομπρέλα Aeolus ⌀3 της Remi θα σκιάσει 6 m2 του χώρου σας. Ζυγίζει 18 κιλά και είναι ιδανική για ξαπλώστρες παραλίας και παραλιακούς χώρους όπως καφέ, μπαρ και χώρους εστίασης...

Η οκτάγωνη Aeolus ⌀3, πρώην μοντέλο Siros, με μέγιστο ύψος που αγγίζει τα 2,7 μέτρα, κατασκευασμένη με 8 ακτίνες είναι μοντέλο υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ποιότητας, ιδανικό για τον επαγγελματία που θέλει να αυξήσει τον χώρο του με ένα μέσο οικονομικό και μεγάλης αντοχής στον καιρό και τον χρόνο. Ζυγίζει 18 κιλά, όμως, για το εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο αυτής της ομπρέλας, έχει προσαρμοστεί ένας εξωτερικός μηχανισμός, ο οποίος αποτελείται από σύστημα διπλού βαρούλκου (2 ανοξείδωτα ράουλα + σχοινί).

Με εξωτερική μεταφερόμενη βάση 60 κιλών από σκυρόδεμα και μεταλλικά εξαρτήματα στήριξης και μεταφοράς (χερούλια) γαλβανισμένα εν θερμώ, σας δίδεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε την θέση της ομπρέλας σας κατά βούληση και να παραμείνει στην θέση της ακόμα και με δυνατό αέρα.

Η ποιότητα των ομπρελών της Remi δεν σταματάει εδώ. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε σε όλες μας τις ομπρέλες είναι ακρυλικά (280gr/m2) και αδιάβροχα, με την εγγύηση του Αυστριακού οίκου Sattler.

Τα χρώματα είναι ανεξίτηλα, αντιστέκονται δηλαδή στην φθορά του ήλιου και του χρόνου.

Το μοντέλο αυτό της σειράς Aeolus είναι ιδανικό για επιχειρήσεις εστίασης, για χώρους αναψυχής και τουριστικά καταλύματα, για πλαζ και αθλητικές εγκαταστάσεις… και για όσους θέλουν να σκιάσουν τον εξωτερικό τους χώρο με προσεγμένα προϊόντα σκίασης υψηλής ποιότητας.

Εύκολη στην λειτουργία της, η Aeolus ⌀3 θα σας λύσει τα χέρια. Κλείστε την και ανοίξτε την όσο συχνά θέλετε. Η διαδικασία είναι εύκολη και χωρίς προβλήματα. Αντίθετα, θα συμβάλλει σημαντικά στην διατήρηση της άριστης κατάστασης της ομπρέλας σας για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Σε μια εποχή που το μάρκετινγκ έχει τον πρώτο λόγο, οι ομπρέλες της Remi αποτελούν το καλύτερο μέσο προβολής μιας επιχείρησης και μάλιστα σε πρώτο πλάνο. Σχέδια, χρώματα και ποιότητα θα αναζωογονήσουν την εικόνα της επιχείρησης, με επακόλουθη αύξηση σε κίνηση και τζίρο.

Πλεονεκτήματα ομπρέλας Aeolus ⌀3

Η Remi πρωτοστατεί στον χώρο της ποιοτικής επαγγελματικής ομπρέλας, αφού κάθε στάδιο της μελέτης, του σχεδιασμού και της κατασκευής διεκπεραιώνεται με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη, όχι μόνο προσωρινά αλλά και σε βάθος χρόνου.

Η αντοχή και η απροβλημάτιστη λειτουργία του μοντέλου Aeolus ⌀3, σε κάθε σημείο του, σε κάθε χρήση, φέρει την σφραγίδα της Remi και αποτελεί κύριο πλεονέκτημα στην επιλογή της ως μέσο σκίασης και προστασίας από την βροχή και το κρύο.

Μπορεί το βάρος των 18 κιλών να αποτρέπει την συχνή μετακίνησή της, όμως η Remi έδωσε την τέλεια σχεδιαστική λύση. Η Aeolus ⌀3 μπορεί να κλείσει (και να ανοίξει πάλι) χωρίς να αφαιρεθούν καρέκλες και τραπέζια από κάτω. Ελαχιστοποιήσαμε τον χρόνο και την προσπάθεια που απαιτείται για τον χειρισμό της ομπρέλας και συμβάλλαμε αποφασιστικά στην απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Υδρορροές (λούκια) και θήκη προστασίας (κάλυμμα) της ομπρέλας είναι τα αξεσουάρ που διατίθενται με το μοντέλο αυτό.

Οι υδρορροές δημιουργούν έναν χώρο, ασπίδα προστασίας για τον πελάτη από τα στοιχεία της φύσης, ενώ το κάλυμμα δημιουργεί αντίστοιχα ασπίδα προστασίας της ίδιας της ομπρέλας από τα στοιχεία της φύσης,

Προστασία και μεταφορά

Η μεταφορά της Aeolus ⌀3 γίνεται με τον πλέον «ανώδυνο» τρόπο για την ομπρέλα. Με ειδικής σκληρότητας χαρτοκιβώτιο και με νάιλον περιτύλιγμα γύρω από το προϊόν, να είστε σίγουροι για την άριστη κατάσταση της ομπρέλας που θα παραλάβετε.

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη, λούκια) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ