2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Aeolus ⌀2,5

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Aeolus
  • Σχήμα Πολύγωνη
  • Μηχανισμός Παλάγκο με Σχοινί
  • Κάλυψη 4.4m2
Aeolus ⌀2,5

επαγγελματικές ομπρέλες

Aeolus ⌀2,5

Η Aeolus 2,5x2,5 ομπρέλα της Remi είναι κατάλληλη για μικρούς χώρους, όπως βεράντες, πεζοδρόμια αλλά και μεγάλους σε έκταση, όπως ξαπλώστρες παραλίας, υπαίθρια καφέ και μπαρ...

Με την οκτάγωνη ομπρέλα της Remi Aeolus ⌀2,5 (πρώην μοντέλο Macedonia) θα καλύψετε 4,4 τετραγωνικά μέτρα εξωτερικού χώρου. Το μικρό της βάρος (μόλις 8 κιλά) την ταξινομεί σαν ένα από τα πιο εύχρηστα μοντέλα της Remi και αποτελεί το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της.

Η Aeolus ⌀2,5 χωράει παντού. Το σχήμα της συμβάλει σημαντικά στην χρηστικότητά της και την φέρνει ψηλά στις προτιμήσεις επιχειρήσεων αλλά και ιδιωτών που διαθέτουν χώρους περιορισμένης διάστασης ή που θέλουν να καλύψουν κάποια κενά.

Η χρήση της, όμως, δεν περιορίζεται εδώ. Με την Aeolus ⌀2,5 αλλά και με άλλες μικρές ομπρέλες της ίδιας σειράς, μπορείτε να διαφοροποιήσετε θεματικά τμήμα του χώρου σας, τονίζοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του τόσο με την ομπρέλα όσο και με τα χρώματα του υφάσματος.

Άριστα σχεδιασμένη, η επαγγελματική ομπρέλα Aeolus ⌀2,5 είναι η ιδανική λύση για επιχειρήσεις και χώρους όπου απαιτείται η συχνή και ταχεία τοποθέτηση ή αφαίρεσή της.

Το εξωτερικό ράουλο και το σχοινί, επιτρέπει το άνοιγμα και κλείσιμο της ομπρέλας σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Πλεονεκτήματα ομπρέλας Aeolus ⌀2,5

Καλαίσθητη, ποιοτική, μεγάλης αντοχής, μικρού βάρους και εύκολη στην χρήση είναι τα κυριότερα πλεονεκτήματά της. Αν θεωρείτε ότι καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας (ή της κατοικίας σας), η επιλογή της Aeolus ⌀2,5 είναι μονόδρομος. Στείλτε μας την κάτοψη του διαθέσιμου χώρου και οι ειδικοί της Remi θα σας προτείνουν την καλύτερη και οικονομικότερη διάταξη.

Τα μεγάλης αντοχής, ποιοτικά και αδιάβροχα υφάσματα της Sattler μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προβάλετε την επιχείρησή σας ή γενικότερα τον χώρο σας και να τον αναδείξετε όπως πρέπει. Μονόχρωμη, πολύχρωμη, με εντυπωσιακά σχέδια, με λογότυπο ή και με επιλογή χρωμάτων που ταιριάζουν με τον περιβάλλοντα χώρο, είναι κάποιες από τις λύσεις που προτείνουμε.

Για την Aeolus ⌀2,5 διαθέτουμε βάση από πεπιεσμένο σκυρόδεμα. Παρά το μεγάλο βάρος της (60 κιλά) έχει κατάλληλες μεταλλικές λαβές για την ευκολότερη μεταφορά της.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Αν επιθυμείτε την χρήση της ομπρέλας χειμώνα και καλοκαίρι ή αν η επιχείρησή σας βρίσκεται σε περιοχή με μεγάλη συχνότητα βροχοπτώσεων, τότε οι υδρορροές είναι το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ για την ομπρέλα σας. Η τοποθέτηση συστοιχίας ομπρελών Aeolus ⌀2,5 με λούκια οριοθετεί έναν χώρο απρόσβλητο από τα νερά της βροχής.

Προστασία και μεταφορά

Η μεταφορά της ομπρέλας στον χώρο τοποθέτησής της γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και μεγάλη ασφάλεια, χάρη στο ενισχυμένο χαρτοκιβώτιο βάρους 2 κιλών (για το μοντέλο αυτό) και το νάιλον περιτύλιγμα της ομπρέλας. Κρατήστε την συσκευασία ασφαλή και καθαρή, ώστε να αποθηκεύετε την ομπρέλα σας όταν δεν την χρησιμοποιείτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αδιάβροχη θήκη της ευρέως, όταν κλείνετε την ομπρέλα προσωρινά, (την νύχτα ή για λίγες μόνο ώρες) και δεν την αφαιρείτε από την θέση της.

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη, λούκια) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ