2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Aeolus 4×3

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Aeolus
  • Σχήμα Παραλληλόγραμμη
  • Μηχανισμός Παλάγκο με Σχοινί
  • Κάλυψη 12m2
Aeolus 4x3

επαγγελματικές ομπρέλες

Aeolus 4×3

Η παραλληλόγραμμη Aeolus 4x3 ομπρέλα της Remi καλύπτει με την σκιά της 12 m2 του χώρου σας. Είναι κατάλληλη για στενόμακρους υπαίθριους χώρους και ζυγίζει μόλις 25 κιλά.

Η Aeolus 4×3, πρώην μοντέλο Kos, είναι η μεγαλύτερη από τις παραλληλόγραμμες ομπρέλες της σειράς. Το ύφασμά της στηρίζεται με 8 ακτίνες και χρησιμοποιούμε αποκλειστικά, τα άριστης ποιότητας υφάσματα του Αυστριακού οίκου Sattler. Ζυγίζει 18 κιλά και το ύψος της, όταν είναι κλειστή, φτάνει τα 3 μέτρα.

Η Aeolus 4×3 εξυπηρετεί μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων του τομέα της εστίασης αλλά και του τουρισμού. Καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και ταβέρνες αλλά και μικρά και μεγάλα ξενοδοχεία και άλλου τύπου τουριστικά καταλύματα, μπορούν να δημιουργήσουν μια ανανεωμένη εικόνα της επιχείρησης με τις καλαίσθητες επαγγελματικές ομπρέλες της Remi.

Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας μας. Ο ποιοτικός έλεγχος που πραγματοποιείται σε κάθε στάδιο της κατασκευής, εγγυάται άριστο αποτέλεσμα από κάθε οπτική γωνία.

Η εργονομία στον σχεδιασμό των ομπρελών και η έμφαση στο design με επίκεντρο τον χρήστη (UX design) έχουν αναγνωρίσει την Remi σαν πρωτοπόρο κατασκευαστή σε όλο τον κόσμο.

Πιο απλά, η Remi έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην ευχρηστία της ομπρέλας στην χρήση της (άνοιγμα και κλείσιμο), στην κάλυψή της και στην αποθήκευσή της. Παράλληλα, μεγάλο μέρος της διαδικασίας παραγωγής αφιερώνεται στην κατάλληλη επεξεργασία των υλικών, για μέγιστη αντοχή του τελικού προϊόντος στον χρόνο και στον καιρό.

Η Aeolus 4×3 ως διαφημιστικό μέσο

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του εξωτερικού σας χώρου θα αναδειχθεί με χρώματα και σχέδια πάνω στο ύφασμα, δίνοντάς σας ακόμα ένα διαφημιστικό μέσο για την επιχείρησή σας, ευδιάκριτο από μεγάλη απόσταση.

Το αισθητικό αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Με χρώματα που παραμένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου, η νέα σας ομπρέλα θα προβάλει τον χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για πολλά χρόνια.

Πλεονεκτήματα ομπρέλας Aeolus 4×3

Η γεωμετρία του μοντέλου αυτού αποτελεί το βασιμότερο πλεονέκτημά του. Μπορεί να σκιάσει μεγάλους και επιμήκεις χώρους, καλύπτοντας 12 τετραγωνικά μέτρα με κάθε ομπρέλα.

Η βάση της, με 4 τεμάχια μονομπλόκ σκυροδέματος ζυγίζει 110 κιλά. Οι ρεγουλατόροι οριζοντίωσης της μεταλλικής βάσης δίνουν επιπλέον σταθερότητα στην ομπρέλα σας, σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Για ιδανική κάλυψη και 100% προστασία του εξωτερικού σας χώρου από την βροχή όλες τις εποχές του χρόνου, τα λούκια είναι το σημαντικότερο αξεσουάρ. Με βροχή ή καταιγίδα, ο χώρος σας (αλλά και οι πελάτες) θα μείνει στεγνός. Οι υδρορροές της Remi επιτρέπουν σε μεγάλο όγκο νερού να απομακρυνθεί γρήγορα.

Το αδιάβροχο κάλυμμα της ομπρέλας αφαιρείται και επανατοποθετείται με ιδιαίτερη ευκολία και ελάχιστο κόπο. Η αγορά του συνίσταται ανεπιφύλακτα αφού συμβάλει με τον καλύτερο τρόπο στην άριστη συντήρηση της ομπρέλας και όλων των εξαρτημάτων της.

Προστασία και μεταφορά

Η συνολικού βάρους 26 κιλών Aeolus 4×3 μεταφέρεται και αποθηκεύεται εύκολα. Σας την παραδίδουμε μέσα σε ειδικό χαρτοκιβώτιο που θα την κρατήσει σε άψογη κατάσταση κατά την μεταφορά της στον τόπο τοποθέτησής της αλλά και κατά την μετέπειτα αποθήκευσή της. Το χαρτοκιβώτιο ζυγίζει μόλις 2,5 κιλά.

Η συχνή χρήση της θήκης της ομπρέλας, την διατηρεί καθαρή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο (και τον κόπο) συντήρησής της. Χρησιμοποιήστε την όσο συχνότερα μπορείτε.

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη, λούκια) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ