2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Aeolus 3×3

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Aeolus
  • Σχήμα Τετράγωνη
  • Μηχανισμός Παλάγκο με Σχοινί
  • Κάλυψη 9m2

επαγγελματικές ομπρέλες

Aeolus 3×3

Η Aeolus 3x3 ομπρέλα της Remi θα σκιάσει 9m2 του χώρου σας. Χρησιμοποιήστε την σε χώρους όπως ξαπλώστρες παραλίας, υπαίθρια καφέ και μπαρ, εστιατόρια...

Η Aeolus 3×3, πρώην μοντέλο Scopelos, είναι η μεγαλύτερη από τις τετράγωνες ομπρέλες της σειράς, κατασκευασμένη με 8 ακτίνες και τα άριστης ποιότητας υφάσματα Sattler που χρησιμοποιούνται σε όλα τα μοντέλα της Remi. Καλύπτει 9 τετραγωνικά μέτρα χώρου και ζυγίζει 18 κιλά.

Με τον κατάλληλο συνδυασμό ομπρελών, θα μπορέσετε να σκιάσετε μικρούς και μεγάλους χώρους σε καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και ταβέρνες αλλά και χώρους δίπλα σε πισίνες ξενοδοχείων ή αθλητικών κέντρων καθώς και ιδιωτικούς χώρους.

Πρόκειται για επαγγελματική ομπρέλα βαρέος τύπου, μεγάλης σταθερότητας και αντοχής που δεν θα σας προβληματίσει στην λειτουργία της ή στην συντήρησή της.

Το άνοιγμα και κλείσιμο της ομπρέλας γίνεται εύκολα με το ράουλο και σχοινί που διαθέτει το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν θα σταθεί εμπόδιο ακόμα και αν ανοίγετε και κλείνετε την ομπρέλα σας πολλές φορές την ημέρα. Γίνεται πάντα εύκολα και γρήγορα.

Χρησιμοποιείστε την όχι μόνο σαν μέσο σκίασης αλλά και σαν μέσο προβολής της επιχείρησής σας. Πρόκειται ουσιαστικά για μια επέκταση του επαγγελματικού σας χώρου που, με σωστό σχεδιασμό και διαμόρφωση μπορεί να αποτελέσει βασικό τρόπο διαφήμισης και εισροής εσόδων για την επιχείρηση. Οι βαφές που χρησιμοποιούμε αντέχουν στον χρόνο και στην καθημερινή και εκτεταμένη χρήση.

Πλεονεκτήματα ομπρέλας Aeolus 3×3

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του μοντέλου Aeolus 3×3 καθώς και όλων των μοντέλων της σειράς, είναι η αντοχή του σκελετού τους και του υφάσματος στις καιρικές καταπονήσεις και στο πέρασμα του χρόνου.

Παράλληλα, θα σας εντυπωσιάσει, η μεγάλη ευκολία στον χειρισμό της, η υψηλή ποιότητα κατασκευής της, τα ιδιαίτερα χρήσιμα αξεσουάρ της και η χρωματική ποικιλία των υφασμάτων. Η μεγάλη γκάμα διαστάσεων και σχημάτων και το πλήθος των συνδυασμών που αυτή προσφέρει, θα σας βοηθήσει να κάνετε τον χώρο σας ένα καταφύγιο για τους πελάτες σας από τον ήλιο ή το κρύο.

Η σταθερότητα των ομπρελών της Remi είναι κάτι που μας κάνει πραγματικά περήφανους. Για την βάση της Aeolus 3×3 χρησιμοποιούμε μεταλλικά εξαρτήματα γαλβανισμένα εν θερμώ και την εξωτερική μεταφερόμενη βάση από σκυρόδεμα B60, βάρους 60 κιλών.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Για τις επιχειρήσεις που διαθέτουν τον εξωτερικό τους χώρο όλο τον χρόνο, οι υδρορροές είναι το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ. Τα λούκια αυτά απομακρύνουν άμεσα το νερό της βροχής και δημιουργούν έναν μεγάλο εξωτερικό χώρο για να απολαύσουν οι πελάτες σας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Η θήκη προστασίας της ομπρέλας (κάλυμμα) θα αυξήσει σημαντικά τον χρόνο ζωής της νέας σας ομπρέλας και θα εξοικονομήσει σε εσάς χρόνο και χρήμα.

Προστασία και μεταφορά

Κάθε ομπρέλα της Remi μεταφέρεται με γνώμονα την προστασία της και την άψογη συντήρησή της. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιούμε ειδική συσκευασία από νάιλον, που κρατάει το προϊόν καθαρό καθ’ όλη την διαδικασία μεταφοράς και ειδικό σκληρό χαρτοκιβώτιο μεγάλης αντοχής που θα την προστατεύσει όχι μόνο κατά την μεταφορά της αλλά και κάθε φορά που θέλετε να την αποθηκεύσετε.

Χρησιμοποιήστε την αδιάβροχη θήκη της ομπρέλας όσο πιο συχνά μπορείτε. Μπαίνει και βγαίνει εύκολα. Θα κρατήσει την ομπρέλα σας προστατευμένη όταν δεν την χρειάζεστε. Επιπλέον, φροντίσαμε να δώσουμε ένα διακριτικό και ουδέτερο γκρι χρώμα ώστε να περνάει απαρατήρητη όταν είναι κλειστή.

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη, λούκια) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ