2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Aegean ⌀6

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Aegean
  • Σχήμα Πολύγωνη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 25.4m2
Επαγγελματική οκτάγωνη ομπρέλα Aegean D6

επαγγελματικές ομπρέλες

Aegean ⌀6

Με διάμετρο 6 μέτρων, το οκτάγωνο μοντέλο Aegean ⌀6 καλύπτει 25,4 τετραγωνικά μέτρα και ζυγίζει 57 κιλά. Ανοίγει και κλείνει εύκολα, χάρις στον ειδικού σχεδιασμού μηχανισμό της.

Η μεγαλύτερη οκτάγωνη ομπρέλα της σειράς Aegean είναι η  ⌀6 (πρώην μοντέλο Thira). Ισχυρή επαγγελματική ομπρέλα που παρέχει 25,4 τετραγωνικά μέτρα επιφάνεια κάλυψης, την μεγαλύτερη όλης της σειράς.

Χρησιμοποιείται ευρέως από ξενοδοχεία και άλλα τουριστικά καταλύματα. Θα την βρείτε, όμως και σε πολλά μπαρ και καφετέριες της Ελλάδας, της Ευρώπης καθώς και σε άλλα μέρη του κόσμου, σε επιχειρήσεις που διαθέτουν μεγάλο χώρο προς σκίαση.

Είναι κατασκευασμένη από ειδικό κράμα αλουμινίου, η σκληρότητα και αντοχή του οποίου δίνουν στο μοντέλο μεγάλη ανθεκτικότητα σε καιρικές καταπονήσεις.  Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που οι πελάτες μας, σε όλο τον κόσμο, εμπιστεύονται την Remi εδώ και δεκαετίες, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια των πελατών τους και στην αντοχή του μοντέλου αυτού, παρά το μεγάλο του μέγεθος.

Αντοχή στον καιρό και στον χρόνο

Η Remi επενδύει στις επαγγελματικές ομπρέλες της κατασκευάζοντάς τις με υλικά άριστης ποιότητας και αντοχής, προστατεύοντας την επένδυσή σας στον χρόνο.

Για τον σκελετό της χρησιμοποιείται μόνο αλουμίνιο. Μεγάλο βάρος δίδεται και στην ηλεκτροστατική βαφή του σκελετού αλουμινίου, που γίνεται σε 3 στάδια που εξασφαλίζουν την προστασία της ομπρέλας από την ηλιακή ακτινοβολία, την υγρασία και την αλμύρα που επικάθεται στην κάθε επιφάνειά της.

Μην σας απασχολεί η σκουριά, η άμμος της θάλασσας και ο δυνατός ήλιος, δεν θα επηρεάσουν την ομπρέλα σας και την λειτουργία της στο παραμικρό. Η χρήση της ενδείκνυται τόσο για παραθαλάσσια μέρη όσο και για ορεινά. Υπό την σκιά της, δημιουργεί χώρο δροσερό για το καλοκαίρι και ζεστό και στεγανό κατά τον χειμώνα.

Εμπιστευτείτε, λοιπόν, την Aegean ⌀6 αν βρίσκεστε σε περιοχή όπου βάλλεται τακτικά από τον αέρα και υπόκειται σε απότομες μεταβολές του καιρού. Θα την βρίσκετε πάντα στην θέση της.

Πλεονεκτήματα ομπρέλας Aegean ⌀6

Ο εργονομικός και αξιόπιστος εσωτερικός μηχανισμός της Aegean ⌀6 επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό της με την χρήση μανιβέλας.

Το ύψος της, όταν είναι κλειστή, πλησιάζει τα 4 μέτρα. Αυτό δεν εμποδίζει την περεταίρω προστασία της από τα στοιχεία της φύσης. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να τοποθετείτε την ειδική θήκη προστασίας όσο συχνά θέλετε.

Τα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας ακρυλικά υφάσματα Sattler (γνωστός Αυστριακός οίκος) ενώνονται με στριφωτήρι, χρησιμοποιώντας σύμμικτες κλωστές μεγάλης αντοχής. Επιπλέον, στερεώνονται με βίδα στήριξης για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.

Η στήριξη της επαγγελματικής ομπρέλας εξασφαλίζεται κυρίως από την συνολικού βάρους 325 κιλών βάση της. Με 8 τεμάχια μονομπλόκ σκυρόδεμα, η μεταφορά της βάσης γίνεται ακόμα ευκολότερη. Οι 4 ρεγουλατόροι οριζοντίωσης σταθεροποιούν την ομπρέλα ώστε να κάθεται καλά και οριζόντια στην βάση της.

Συνδυάζοντας 2 ή περισσότερες ομπρέλες, σας δίδεται η δυνατότητα να καλύψετε ακόμα και τους μεγαλύτερους χώρους για την επιχείρησή σας. Είναι ο ταχύτερος, ευκολότερος και οικονομικότερος τρόπος επέκτασης μιας επιχείρησης, που φέρνει γρήγορη απόσβεση του επενδεδυμένου κεφαλαίου.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Από τα πλέον απαραίτητα αξεσουάρ μιας ομπρέλας είναι η θήκη προστασίας της. Με σωστή και συχνή χρήση, διατηρεί την ομπρέλα σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια και μειώνει το κόστος και τον απαιτούμενο χρόνο καθαρισμού της στο ελάχιστο.

Η Remi κατασκευάζει θήκες προστασίας για κάθε επαγγελματική ομπρέλα, που τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα και ταχύτατα. Επενδύστε στην προστασία της ομπρέλας σας, θα συμβάλλετε σημαντικά στην άριστη διατήρησή της.

Προστασία και μεταφορά

Θα παραλάβετε την ομπρέλα σας σε ενισχυμένο χαρτοκιβώτιο βάρους 10 κιλών. Σε αυτό μπορείτε να την αποθηκεύετε κάθε φορά που την αφαιρείτε. Οι διαστάσεις του είναι 35x35x400 εκατοστά.

Tips

Η θήκη δεν περιλαμβάνεται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνεται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ