2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Aegean ⌀5

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Aegean
  • Σχήμα Πολύγωνη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 17.6m2
Οκτάγωνη επαγγελματική ομπρέλα Aegean D5

επαγγελματικές ομπρέλες

Aegean ⌀5

Το διαμέτρου 5 μέτρων οκτάγωνο μοντέλο Aegean ⌀5 καλύπτει 17,6 τετραγωνικά μέτρα και ζυγίζει 50 κιλά. Ανοίγει και κλείνει εύκολα, χωρίς να απαιτείται αφαίρεση των τραπεζοκαθισμάτων.

Η εντυπωσιακή οκτάγωνη Aegean ⌀5 (πρώην μοντέλο Hydra) είναι μια επαγγελματική ομπρέλα η οποία σκιάζει 17,6 τετραγωνικά μέτρα, άπλετο χώρο για την επέκταση μιας επιχείρησης σε εξωτερικό χώρο και άμεση αύξηση των εσόδων της. Κατάλληλη κυρίως για θερινά θέρετρα, παρά το μεγάλο της μέγεθος, παραμένει κομψή και ιδιαίτερα καλαίσθητη.

Με ειδικό κράμα αλουμινίου μεγάλης σκληρότητας και αντοχής, ο σκελετός της στηρίζει την ομπρέλα στην βάση της με απόλυτη αξιοπιστία.

Η φθορά του χρόνου αφήνει την ομπρέλα ουσιαστικά ανέπαφη. Οι 8 ακτίνες στηρίζουν και κρατούν στην θέση του το ύφασμα, ακόμα και με δυνατό αέρα. Οι κατάλληλες ραφές και το ειδικό δέσιμο του υφάσματος εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία της ομπρέλας και την διαρκή προστασία του χώρου σας και των πελατών σας.

Η ομπρέλα Aegean ⌀5 είναι ουσιαστικά μια οικονομική λύση για τον καταστηματάρχη ανάμεσα από πολλές διαφορετικές επαγγελματικές ομπρέλες. Με ταχύτατη απόσβεση, το κόστος αγοράς της εκμηδενίζεται πολύ γρήγορα, προσφέροντας άλλον ένα κερδοφόρο τομέα για την επιχείρηση, χρήσιμο για μεγάλο βάθος χρόνου.

Δώστε χρώμα και χαρακτήρα στον χώρο σας που θα διαφοροποιήσουν άμεσα την επιχείρησή σας έναντι του ανταγωνισμού. Μείνετε σίγουροι ότι η ομπρέλα σας ια διατηρήσει την ποιότητά της και το χρώμα της, συνεχίζοντας να προσφέρει την σκιά της χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη συντήρηση.

Ακόμα και με την πιο αφόρητη ζέστη, η Aegean ⌀5 δημιουργεί μια όαση δροσιάς και χαλάρωσης. Ο αεραγωγός της επιτρέπει στον ζεστό αέρα, που συσσωρεύεται στην κορυφή, να φύγει γρήγορα, επιτρέποντας ταυτόχρονα την εισροή πιο δροσερού αέρα κάτω από τον χώρο της ομπρέλας.

Χρησιμοποιήστε την Aegean ⌀5 σε καφέ, μπαρ, εστιατόρια, πισίνες, ξενοδοχεία, κήπους αλλά και σε κατοικίες που διαθέτουν τον ανάλογο χώρο.

Πλεονεκτήματα ομπρέλας Aegean ⌀5

Ιδιαίτερα εύκολος ο χειρισμός της συγκεκριμένης επαγγελματικής ομπρέλας, χάρη στον αξιόπιστο, εργονομικό, εσωτερικό μηχανισμό με μανιβέλα. Με ύψος κλειστή στο βολάν 92 εκατοστά, μπορείτε να αφήσετε  τραπέζια και καρέκλες στην θέση τους, προκειμένου να ανοίξετε και να κλείσετε την ομπρέλα αυτή.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Η φύλαξη της ομπρέλας αυτής γίνεται με την ειδική, αδιάβροχη θήκη, ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από καμία επιχείρηση. Η συχνή αφαίρεσή της δεν χρειάζεται να αποτελεί εμπόδιο. Η θήκη θα προστατεύσει την ομπρέλα σας από τον ήλιο, την βροχή και την σκόνη, διατηρώντας την σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια. Τοποθετείται με μεγάλη ευκολία και ταχύτητα, χάρη στον ειδικά κατασκευασμένο βραχίονα που παρέχουμε με την αγορά της θήκης.

Προστασία και μεταφορά

Η Aegean ⌀5 είναι ομπρέλα υπερβαρέος τύπου που ζυγίζει 50 κιλά. Για την μεταφορά της, κατασκευάσαμε μεγάλης σκληρότητας και αντοχής χαρτοκιβώτιο, που ζυγίζει 10 κιλά και θα κρατήσει την ομπρέλα σας καθαρή και άψογα συντηρημένη όχι μόνο κατά την μεταφορά της στον χώρο σας αλλά και κατά την φύλαξή της.

Το χαρτοκιβώτιο, μαζί με την θήκη φύλαξης είναι ο καλύτερος και οικονομικότερος τρόπος να προστατεύσετε την επαγγελματική σας ομπρέλα, χωρίς να μπαίνετε σε περιττά έξοδα συντήρησης.

Tips

Η θήκη δεν περιλαμβάνεται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ