Καλύβια

Νομός Αττικής

+30 2299 0 48900

24/7 Τεχνική Υποστήριξη

Δευ - Παρ: 9:00 - 17:30

Έκθεση, τμήμα πωλήσεων

Aegean ⌀4

  • Οικογένεια Aegean
  • Σχήμα Πολύγωνη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 11.3m2
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin

Επαγγελματική ομπρέλα Aegean ⌀4

Το μικρότερο οκτάγωνο μοντέλο Aegean ⌀4 καλύπτει 11,3 τετραγωνικά μέτρα και ανοίγει και κλείνει εύκολα, χάρη στον μηχανισμό του με εξωτερική μανιβέλα, χωρίς να απαιτείται αφαίρεση των τραπεζοκαθισμάτων.

Φόρμα επικοινωνίας

Ιδανική για παραλίες και υπαίθρια καφέ-μπαρ, η οκτάγωνη Aegean ⌀4 (πρώην μοντέλο Paros) σκιάζει 11,3 τετραγωνικά μέτρα. Με σύμμαχο τον ήλιο, οι πελάτες σας θα μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ανενόχλητοι τις υπηρεσίες που εσείς παρέχετε. Ο αεραγωγός που τοποθετείται στο ψηλότερο μέρος της ομπρέλας διατηρεί τον χώρο από κάτω πάντα δροσερό.

Μικροί υπαίθριοι εξωτερικοί χώροι εκτός αλλά και εντός της πόλης και πλαζ με ξαπλώστρες, συνδυάζοντας 2 ή περισσότερες ομπρέλες Aegean ⌀4 μπορούν με μικρό κόστος να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και το αγοραστικό τους κοινό.

Με τις άριστης ποιότητας και αντοχής εκτυπώσεις της Remi και τα ανθεκτικά στον χρόνο υφάσματα του Αυστριακού οίκοι Sattler, θα εντυπωσιάσετε πελάτες και περαστικούς. Δώστε το κατάλληλο χρώμα στον χώρο σας και η επιχείρησή σας θα μετατραπεί στον μεγαλύτερο πόλο έλξης, επισκιάζοντας τον ανταγωνισμό.

Η γρήγορη απόσβεση του κόστους αγοράς των ομπρελών της Remi μαρτυρά την άριστη ποιότητα και την υψηλή αισθητική των προϊόντων μας. Και μην ξεχνάτε, ότι η επένδυση στην ποιότητα είναι πάντοτε η οικονομικότερη λύση.

Πλεονεκτήματα ομπρέλας Aegean ⌀4

Με ύψος κλειστή στο βολάν 117 εκατοστά, ο χειρισμός της ομπρέλας δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερος. Αφήστε καθίσματα και καρέκλες στην θέση τους, δεν χρειάζεται να τα μετακινήσετε για να ανοίξετε και να κλείσετε την ομπρέλα αυτή. Κλείστε την εύκολα και γρήγορα όταν δεν την χρειάζεστε, θα διατηρήσετε την ομπρέλα σας καθαρή και σε άριστη κατάσταση για ακόμα περισσότερα  χρόνια.

Παρά τις διαστάσεις της, το βάρος της δεν ξεπερνά τα 38 κιλά. Είναι, δηλαδή, η απόλυτη λύση για όσους επιθυμούν να αφαιρούν και να αποθηκεύουν την ομπρέλα συχνότερα.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Για την φύλαξη και την προστασία της ομπρέλας, υπάρχει υφασμάτινη θήκη χρώματος γκρι, κατασκευασμένη από πολυεστερικό αδιάβροχο ύφασμα. Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα. Χρησιμοποιήστε την όσο συχνότερα μπορείτε, θα προσθέσετε χρόνια ζωής στην ομπρέλα σας.

Προστασία και μεταφορά

Το ειδικά κατασκευασμένο και ανθεκτικό χαρτοκιβώτιο μεταφοράς της ομπρέλας, στο οποίο θα την παραλάβετε, έχει διαστάσεις 35x35x350 εκατοστά και ζυγίζει 10 κιλά. Εξασφαλίζει την άριστη κατάσταση της ομπρέλας που θα παραλάβετε αλλά και την διατήρησή της σε εξίσου άριστη κατάσταση για όσο χρονικό διάστημα δεν την χρησιμοποιείτε. Η φύλαξή της στο χαρτοκιβώτιο (όταν δεν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα) είναι το καλύτερο μέτρο προστασίας για την επένδυσή σας.

Ένα από τα σημαντικότερα αξεσουάρ, η θήκη προστασίας, θα αποδειχθεί ο καλύτερος φίλος της ομπρέλας και της επιχείρησης. Προσφέρει, με ελάχιστο κόπο, την προστασία της και εξοικονομεί προσπάθεια, χρόνο και χρήμα για λογαριασμό της επιχείρησης.

Tips

Η θήκη δεν περιλαμβάνεται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Skip to content