2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Aegean 5×5

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Aegean
  • Σχήμα Τετράγωνη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 25m2
Aegean 5x5

επαγγελματικές ομπρέλες

Aegean 5×5

Εντυπωσιακά μεγάλη, τετράγωνη ομπρέλα κάλυψης 25 τετραγωνικών μέτρων, η Aegean 5x5 είναι η μεγαλύτερη τετράγωνη ομπρέλα της σειράς. Το ύψος της (κλειστή) ξεπερνά τα 4,3 μέτρα και το βάρος της αγγίζει τα 60 κιλά.

Η σειρά Aegean έρχεται σε τετράγωνο και οκτάγωνο σχήμα και σε ποικιλία διαστάσεων.

Η τετράγωνη ομπρέλα Aegean 5×5 (πρώην μοντέλο Delos) δημιουργεί άπλετο χώρο για τραπέζια και ξαπλώστρες. Στηρίζεται σε 8 ακτίνες και σκιάζει 25 τετραγωνικά μέτρα εξωτερικού χώρου. Δημιουργήθηκε για να καλύψει μεγάλους εξωτερικούς χώρους με κομψότητα και χαρακτήρα.

Με ήλιο και με βροχή, η ομπρέλα Aegean 5×5 δημιουργεί τις ιδανικότερες συνθήκες χαλάρωσης για τους πελάτες, σε έναν άνετο και καλά προστατευόμενο χώρο. Στο βουνό, στην θάλασσα αλλά και στην πόλη, αυτή η επαγγελματική ομπρέλα είναι η καλύτερη και οικονομικότερη λύση επέκτασης μιας επιχείρησης και ταυτόχρονα σημαντικής αύξησης της κερδοφορίας της.

Ιδανική για παραθαλάσσια κέντρα όπως καφέ μπαρ και εστιατόρια, καθώς και για εξωτερικούς χώρους (κήποι, πισίνες, μπαρ, …) ξενοδοχείων και άλλων τύπων καταλυμάτων, η Aegean 5×5 γίνεται χώρος έλξης νέων πελατών και εργαλείο αναζωογόνησης της επιχείρησης.

Για ακόμα μεγαλύτερους χώρους, ο συνδυασμός 2 ή περισσότερων τέτοιων ομπρελών, με την κατάλληλη συστοιχία, σχηματίζει ένα καταφύγιο δροσιάς και στεγανότητας για τους πελάτες κάθε τύπου επιχείρησης. Για περιοχές που βάλλονται από βροχές, οι υδρορροές λύνουν οριστικά το πρόβλημα στέγασης του εξωτερικού χώρου, απομακρύνοντας άμεσα το νερό.

Τα όμορφα, αδιάβροχα και ανθεκτικά υφάσματα Sattler που χρησιμοποιούμε στις ομπρέλες μας, ράβονται σε ειδικές γαζωτικές μηχανές. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά κλωστές υψηλών προδιαγραφών. Στηρίζουμε το ύφασμα στον σκελετό με ειδικά εξαρτήματα και βίδες.

Επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει στον χώρο σας και προβάλετε την επιχείρησή σας, βάζοντας το λογότυπό σας στο βολάν της ομπρέλας.

Πλεονεκτήματα της Aegean 5×5

Η 60 κιλών βάρους Aegean 5×5, με την 325 κιλών βάση της και άνοιγμα 25 τετραγωνικών μέτρων, παραμένει ανθεκτική στην δύναμη του ανέμου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερινά και χειμερινά θέρετρα, σε ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ, κήπους, χώρους γύρω από πισίνες και σε πλαζ.

Οι 8 ακτίνες κρατούν καλά το ύφασμα της ομπρέλας, η οποία φτάνει σε ύψος, όταν είναι κλειστή, που ξεπερνά τα 4,3 μέτρα.

Το εντυπωσιακό της μέγεθος, η ποιότητά της και ο ιδιαίτερα εύκολος χειρισμός της κάνουν το μοντέλο αυτό ένα από τα αγαπημένα στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης.

Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί η στιβαρή της βάση, με δυνατότητα δημιουργίας πακτωμένης βάσης για περιοχές με δυνατό αέρα.

Η Remi έχει αφοσιωθεί στον χώρο της επαγγελματικής ομπρέλας από το 1972. Παράγει προϊόντα κατάλληλα για καθημερινή χρήση που αντέχουν στην φθορά που επιφέρει ο καιρός και ο χρόνος. Εμπιστευτείτε την Remi, θα είναι η πλέον αξιόλογη επένδυση για την επιχείρησή σας.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Για τις επιχειρήσεις που απαιτούν την δημιουργία μεγάλου χώρου σκίασης, τα λούκια (υδρορροές) είναι το σημαντικότερο αξεσουάρ. Προστατεύει τους πελάτες σας όχι μόνο από τις καιρικές συνθήκες όλο τον χειμώνα αλλά και από τις ξαφνικές καλοκαιρινές μπόρες.

Η άριστη συντήρηση της ομπρέλας σαν επιτυγχάνεται με την κομψή και εύχρηστη αδιάβροχη θήκη. Τοποθετείται τόσο εύκολα που θα σας επιτρέψει να την χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε. Κρατήστε την ομπρέλα σας καθαρή και προστατευμένη για όσο χρονικό διάστημα δεν είναι απαραίτητη η χρήση της, χωρίς κόπο.

Τα αξεσουάρ που διατίθενται για το κάθε μοντέλο παραδίδονται με την ομπρέλα κατόπιν παραγγελίας.

Προστασία και μεταφορά

Παραδίδουμε την ομπρέλα στον χώρο σας στο ειδικό χαρτοκιβώτιο διαστάσεων 35x35x450 εκατοστών, που ζυγίζει 10 κιλά. Επιπλέον, η ομπρέλα καλύπτεται πλήρως με νάιλον, πριν την τοποθέτησή της στην συσκευασία, ώστε να εξασφαλιστεί η άριστη κατάστασή της μέχρι την παραλαβή της στην έδρα σας.

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη και λούκια) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ