2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Aegean 4×4

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Aegean
  • Σχήμα Τετράγωνη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 16m2
Ομπρέλες Βροχής ΡΕΜΙ

επαγγελματικές ομπρέλες

Aegean 4×4

Κατάλληλη για χώρους που θέλουν να καλύψουν 16 τετραγωνικά μέτρα σε τετράγωνο σχήμα, η ομπρέλα 4x4 της σειράς Aegean θα γίνει το στολίδι της επιχείρησής σας. Προστασία και άνεση χώρου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που προσδίδει το μοντέλο αυτό.

Η Aegean 4×4 (πρώην μοντέλο Skiathos) προσφέρει την σκιά της σε χώρο 16 τετραγωνικών μέτρων, επιτρέποντας στους πελάτες σας να μένουν στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης όλο το έτος, αδιαφορώντας για τις καιρικές συνθήκες (ζέστη, κρύο, βροχή…).

Με την Aegean 4×4 θα δημιουργήσετε το δικό σας «μικροκλίμα» για τους πελάτες σας και θα διαμορφώσετε τις ιδανικές συνθήκες, ανάλογα με την εποχή του έτους. Ο χώρος κάτω από την ομπρέλα αποτελεί καταφύγιο για πελάτες και περαστικούς, αυξάνοντας άμεσα τα έσοδα μιας επιχείρησης, ανεβάζοντάς την παράλληλα στην κλίμακα ικανοποίησης του κοινού.

Διακοσμήστε την με τα χρώματα και το λογότυπο της επιχείρησης ή δώστε της νέα χαρακτηριστικά που θα διαμορφώσουν έναν ξεχωριστό και διαφοροποιημένο εξωτερικό χώρο για την επιχείρηση. Όριο είναι μόνο η φαντασία.

Πλεονεκτήματα της Aegean 4×4

Ανθεκτική ομπρέλα στις καιρικές συνθήκες και στην έντονη μεταβολή τους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερινά και χειμερινά θέρετρα, σε καφετέριες, ξενοδοχεία, χώρους γύρω από πισίνες και στην πλαζ. Στην Aegean 4×4 θα βρουν το ιδανικό μέσο σκίασης και προστασίας και επιχειρήσεις της πόλης, όπως εστιατόρια και ταβέρνες, φούρνοι και διάφορες εταιρείες με εξωτερικό χώρο αναμονής για τους πελάτες.

Διαθέτει 8 ακτίνες και το ύψος της, όταν είναι κλειστή, αγγίζει τα 3,87 μέτρα. Με ή χωρίς βολάν, η Aegean 4×4 μπορεί να ανοίξει και να κλείσει χωρίς να μετακινηθούν τα τραπέζια και οι καρέκλες που είναι τοποθετημένα από κάτω.

Παρά το μεγάλο της μέγεθος, ο χειρισμός της δεν θα σας προβληματίσει στο παραμικρό. Ανοίγει και κλείνει με την ευκολία μιας πολύ μικρότερης ομπρέλας, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της Remi, που εξοικονομεί προσπάθεια και χρόνο. Όλα αυτά, χωρίς να θυσιαστεί στο ελάχιστο η στιβαρότητα της κατασκευής της και η αξιοπιστία της.

Ο κατάλληλα διαμορφωμένος αεραγωγός αφήνει τον ζεστό αέρα να δραπετεύσει, διατηρώντας τον χώρο από κάτω δροσερό, ακόμα και τις ημέρες που έχει πλήρη άπνοια.

Με σχέδια και χρώματα που θα παραμείνουν αναλλοίωτα με το πέρασμα του χρόνου, τα αδιάβροχα, ακρυλικά υφάσματα του Αυστριακού οίκου Sattler θα προσθέσουν ποιότητα στην αξία του χώρου. Η ομπρέλα σας θα παραμένει το ίδιο λειτουργική και το ίδιο όμορφη, μένοντας αδιάφορη στο πέρασμα του χρόνου.

Η στήριξη και σταθεροποίηση των 49 κιλών της Aegean 4×4 αποτελεί εύκολη υπόθεση για την εξωτερική μεταφερόμενη βάση με μεταλλικό πλαίσιο, που φέρει 8 τεμάχια μονομπλόκ σκυροδέματος. Η ομπρέλα σας θα παραμείνει στην θέση της, εξακολουθώντας να προσφέρει την προστασία της για τους πελάτες και τους περαστικούς.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Όλα τα μοντέλα της σειράς Aegean σας προσφέρουν παχιά σκιά και δροσιά για τις ηλιόλουστες ημέρες, αδιαβροχοποίηση για τις βροχερές και θαλπωρή για τις κρύες μέρες του χρόνου. Ο αεραγωγός και τα λούκια (υδρορροές) εξασφαλίζουν τα παραπάνω.

Η αδιάβροχη θήκη προστασίας θα προσθέσει χρόνια στην ομπρέλα σας, μειώνοντας, παράλληλα τον χρόνο συντήρησής της από το προσωπικό σας (πλύσιμο και καθάρισμα υφάσματος και σκελετού ομπρέλας). Τοποθετείται εύκολα, χάρη στον ειδικό βραχίονα που παραδίδεται μαζί με την θήκη.

Η ομπρέλα δεν αποτελεί αποκλειστικά μέσο σκίασης. Για το χειμώνα αλλά και για τις μέρες που περιμένουμε βροχή, η υδρορροή, από ύφασμα ίδιο με αυτό της ομπρέλας και εσωτερική επένδυση με PVC, θα κρατήσει τους πελάτες σας στεγνούς και ευχαριστημένους.

Ο ειδικός τρόπος συγκράτησης της υδρορροής εξασφαλίζει την γρήγορη τοποθέτηση ή αφαίρεση της καθώς και την προστασία του καλυμμένου με ομπρέλες χώρου σε περίπτωση βροχής.

Τα αξεσουάρ που διατίθενται για το κάθε μοντέλο παραδίδονται με την ομπρέλα κατόπιν παραγγελίας.

Η ποιότητα που προσφέρει η Remi δεν μένει ποτέ απαρατήρητη. Οι εξαγωγές της εταιρείας μας σε πολλές χώρες του κόσμου είναι ο καλύτερος κριτής της δουλειάς μας και των προϊόντων μας.

Προστασία και μεταφορά

Για την μεταφορά αυτής της βαριάς και στιβαρής ομπρέλας, χρησιμοποιούμε χαρτοκιβώτιο διαστάσεων 35x35x390 εκατοστών, που ζυγίζει 10 κιλά. Όχι μόνο θα φτάσει στον χώρο σας ανέπαφη αλλά θα μπορείτε να την διατηρείτε σε άριστη κατάσταση κατά την φύλαξή της, όταν δεν την χρησιμοποιείτε.

Χρησιμοποιείστε την θήκη που παρέχουμε με κάθε μοντέλο, τοποθετείται γρήγορα και με ελάχιστο κόπο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη και λούκια) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ