2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Aegean 4,5×4,5

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Aegean
  • Σχήμα Τετράγωνη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 20.25m2
Aegean 4,5x4,5

επαγγελματικές ομπρέλες

Aegean 4,5×4,5

Με εντυπωσιακή κάλυψη που υπερβαίνει τα 20 τετραγωνικά μέτρα και τετράγωνο σχήμα, η βαρέος τύπου ομπρέλα 4,5x4,5 της σειράς Aegean δημιουργήθηκε για επιχειρήσεις που θέλουν να υπερέχουν του ανταγωνισμού σε κάθε επίπεδο.

Η Aegean 4,5×4,5 (πρώην μοντέλο Amorgos) απλώνει την σκιά της σε χώρο μεγαλύτερο των 20 τετραγωνικών, δημιουργώντας μια όαση δροσιάς για τους θαμώνες του καταστήματός σας ή του ξενοδοχείου σας. Βαριά στην κατασκευή της αλλά εύκολη στην χρήση της, θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο πόλο έλξης νέων πελατών, προσθέτοντας ακόμα πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα και στυλ στον χώρο σας.

Κάτω από την σκιά της, θα αισθανθείτε δροσιά το καλοκαίρι, λόγω του αεραγωγού που αφήνει τον ζεστό αέρα που συσσωρεύεται από κάτω να διαφύγει. Υπό την προστασία της, θα μείνετε στεγνοί τις βροχερές ημέρες όλου του έτους, αφού δημιουργεί μεγάλη επιφάνεια απροσπέλαστη από την βροχή. Για χρήση δύο ή περισσότερων ομπρελών, οι υδρορροές (λούκια) θα λύσουν το πρόβλημα της βροχής οριστικά.

Η εξωτερική μεταφερόμενη βάση της από μεταλλικό πλαίσιο με 8 τεμάχια μονομπλόκ σκυροδέματος, θα κρατήσει την ομπρέλα στην θέση της, συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στην ασφάλεια των πελατών σας και των περαστικών.

Είτε θέλετε ήπια και απαλά σχέδια και χρώματα είτε έντονα και ζωηρά, οι εκτυπώσεις μας θα διατηρηθούν σε βάθος χρόνου, χωρίς να ξεθωριάσουν ή να χάσουν τον αρχικό τους τόνο.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται σε όλα μας τα μοντέλα ομπρελών προέρχονται από τον Αυστριακό οίκο Sattler και είναι αδιάβροχα, ακρυλικά (Dolan) και με ανεξίτηλα χρώματα. Τα υφάσματα DOLAN πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα αντοχής στο φως και στις καιρικές συνθήκες και είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για την παραγωγή υφασμάτων για τέντες και ομπρέλες.

Βοηθήστε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, δίνοντάς της ακόμα μια τονωτική ένεση, ανανεώνοντας την εξωτερική της όψη με κομψότητα και ποιότητα. Οι πελάτες σας σίγουρα θα το εκτιμήσουν.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Στην Ελλάδα, την χώρα του ήλιου, ο εξωτερικός χώρος ενός καταστήματος είναι συχνά σημαντικότερος από τον εσωτερικό. Στα περισσότερα μέρη της χώρας μας, οι επαγγελματίες έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εκτός του καταστήματος, για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Η σωστή διαμόρφωση του εξωτερικού τους χώρου είναι ανεκτίμητης αξίας.

Κάνε, λοιπόν, τον καιρό σύμμαχό σου και εξόπλισε τον εξωτερικό σου χώρο με ποιοτικές ομπρέλες που μόνο η Remi μπορεί να προσφέρει. Με την θήκη προστασίας και τις επιπρόσθετες υδρορροές (λούκια), η επιχείρηση θα λειτουργεί ανενόχλητη 365 μέρες το χρόνο. Ούτε ο ήλιος ούτε η βροχή θα αποτελέσουν ξανά εμπόδιο.

Προστασία και μεταφορά

Το μεγάλο, 10 κιλών, σκληρό και άκαμπτο χαρτοκιβώτιο που χρησιμοποιεί η Remi για την συσκευασία της Aegean 4,5×4,5, προστατεύει την ομπρέλα κατά την μεταφορά της στην έδρα σας αλλά και κατά την αποθήκευσή της για τις περιόδους που δεν την χρειάζεστε.

Για τις μεγάλες ομπρέλες, που η αποθήκευσή τους σε άλλο χώρο είναι δυσκολότερη, η θήκη σας λύνει τα χέρια. Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα και θα μειώσει άμεσα τα έξοδα καθαρισμού και συντήρησης της ομπρέλας σας. Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη και λούκια) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ