2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Aegean 3,5×3,5

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Aegean
  • Σχήμα Τετράγωνη
  • Μηχανισμός Μανιβέλα
  • Κάλυψη 12.25m2

επαγγελματικές ομπρέλες

Aegean 3,5×3,5

Με τον ειδικά σχεδιασμένο εσωτερικό μηχανισμό λειτουργίας και την εργονομική λαβή της σειράς Aegean, θα αποκτήσετε ένα εύχρηστο και μεγάλης αντοχής μέσο επέκτασης της επιχείρησής σας.

Με μια πρώτη ματιά, η σειρά επαγγελματικών ομπρελών Aegean της Remi εντυπωσιάζει με την ποιότητα κατασκευής του σκελετού της αλλά και με το καλαίσθητο και μεγάλης ανθεκτικότητας ύφασμα που χρησιμοποιεί.

Τα 12,25 m2 χώρου που καλύπτει η κάθε τετράγωνη Aegean 3,5x3,5 (πρώην μοντέλο Kythira) δημιουργούν άπλετο χώρο για την επιχείρηση. Με την τοποθέτηση μεγαλύτερου αριθμού ομπρελών και την χρήση υδρορροών, μπορεί να στεγαστεί ακόμα μεγαλύτερος χώρος και να προστατευθεί τόσο από τον ήλιο όσο και από την βροχή. Πρόκειται για σημαντική αύξηση στην λειτουργική επιφάνεια και αντίστοιχα σημαντική αύξηση στην κερδοφορία της εκάστοτε επιχείρησης.

Δύο είναι τα βασικά σχήματα της σειράς Aegean, τετράγωνη και οκτάγωνη. Θα βρείτε συνολικά 7 μοντέλα, σε ποικιλία μεγεθών. Καλύψτε οποιονδήποτε χώρο, όσο ανομοιόμορφη και αν είναι η διάταξή του, συνδυάζοντας κατάλληλα διάφορα μοντέλα από την τεράστια ποικιλία της Remi.

Η χρήση επαγγελματικών ομπρελών είναι ισχυρό μέσο προβολής και όχι απλά μέσο σκίασης. Με την βοήθεια των ειδικών της Remi, θα βρείτε τον κατάλληλο συνδυασμό που αρμόζει στον δικό σας χώρο. Με κατάλληλα σχέδια και χρώματα, οι ολοζώντανες εκτυπώσεις της Remi δημιουργούν χώρους μεγάλης απήχησης για το κοινό.

Η τετράγωνη Aegean 3,5x3,5 ενδείκνυται τόσο για θερινά όσο και για χειμερινά θέρετρα. Στο βουνό ή στην θάλασσα, ξενοδοχειακά καταλύματα κάθε είδους, ενοικιαζόμενες βίλλες, καφέ, μπαρ και εστιατόρια, μικρά και μεγάλα καταστήματα και άλλοι τύποι επιχειρήσεων θα βρουν την πλέον ενδεδειγμένη λύση σε αυτό το μοντέλο.

Τα 93 εκατοστά ύψος της ομπρέλας στο βολάν, όταν είναι κλειστή, σαν δίνουν την δυνατότητα να την χειρίζεστε εύκολα χωρίς να αφαιρείτε κάθε φορά τραπέζια και καθίσματα. Ανοίγει και κλείνει γρήγορα, αφήνοντας τον χώρο κάτω από αυτήν αδιατάρακτο.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Οι Έλληνες, αγαπούν να κάθονται έξω όταν απολαμβάνουν τον καφέ ή το ποτό τους. Ο ήλιος και η βροχή δεν χρειάζεται να αποτελούν τον εχθρό του επαγγελματία. Η Remi έχει φροντίσει, κάθε της μοντέλο να μπορεί να φέρει τις κατάλληλες υδρορροές (λούκια ή νεροχύτες όπως αλλιώς θα τα βρείτε στην αγορά), δημιουργώντας μεγάλες επιφάνειες αδιαπέραστες από τις ακτίνες του ήλιου και τα νερά της βροχής.

Προστασία και μεταφορά

Η Remi συσκευάζει την κάθε ομπρέλα που παραδίδει στο δικό της σκληρό χαρτοκιβώτιο, όχι μόνο για να την προστατεύσει κατά την μεταφορά της αλλά και για να δώσει στον κάθε ιδιοκτήτη ομπρέλας τον κατάλληλο χώρο αποθήκευσής της, όταν δεν την χρειάζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ακόμα και όταν χρησιμοποιείται, η ομπρέλα μπορεί να προστατευτεί με την χρήση της θήκης της. Σε ουδέτερο γκρι χρώμα, η αδιάβροχη αυτή θήκη θα διατηρήσει την ομπρέλα σας καθαρή και σε άριστη κατάσταση. Η τοποθέτηση της θήκης γίνεται εύκολα, με ειδικό εξάρτημα.

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη και λούκια) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ