• Διαχωριστικά
  • Διαχωριστικά
  • Διαχωριστικά
  • Διαχωριστικά
  • Διαχωριστικά

Διαχωριστικά

Τα διαχωριστικά αντιανεμικά χωρίσματα είναι Ελληνικό προϊόν που πρώτη η Remi κατασκεύασε και προώθησε στην Ελληνική αγορά. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η επιτυχημένη παρουσίαση του προϊόντος σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις του κλάδου έκαναν το προϊόν γνωστό στην ελληνική αγορά και στις αγορές του εξωτερικού.

Τα διαχωριστικά αντιανεμικά χωρίσματα, λειτουργούν σαν χωρίσματα οριοθέτησης χώρου, ανεμοθραύστες ή υαλοπετάσματα στον εξωτερικό υπαίθριο χώρο της καφετέριας, του εστιατορίου, της πισίνας και γενικά σε χώρους μαζικής εστίασης που χρειάζονται ανεμοπροστασία, προσφέροντας παράλληλα μοναδική αισθητική και στυλ στο χώρο.

Η αισθητική που προσφέρουν τα διαχωριστικά αντιανεμικά χωρίσματα σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές ομπρέλες Remi, αναδεικνύουν την ξεχωριστή οπτική εικόνα του χώρου ενώ παράλληλα τον προστατεύουν από αέρα, ήλιο και βροχή.

Το αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού είναι η ευχαρίστηση και ικανοποίηση του πελάτη και κατ’ επέκταση του επαγγελματία.

Προδιαγραφές Διαχωριστικών

Σκελετός: Από προφίλ αλουμινίου ειδικού κράματος μεγάλης σκληρότητας και αντοχής. Όλες οι συνδέσεις του σκελετού γίνονται με ειδικά εξαρτήματα Νάυλον (Nylon) εξαιρετικά μεγάλης αντοχής και βίδες ΙΝΟΧ (ανοξείδωτες).

Διαστάσεις: Τα στοιχεία των διαχωριστικών κατασκευάζονται σε τρείς (3) διαφορετικές στάνταρντ διαστάσεις: Πλάτος: 50cm, 100cm, 195cm - Ύψος: 180cm. Αναλόγως τις απαιτήσεις του χώρου που διαθέτει ο πελάτης, υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής ειδικών διαστάσεων.

Βαφή: Η βαφή του σκελετού των διαχωριστικών είναι ηλεκτροστατική με πολυεστερική πούδρα σε λευκό χώμα RAL 9010 και πάχος βαφής περίπου 80μm. Υπάρχει δυνατότητα βαφής σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL, κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Κρύσταλλα – Πάνελ: Τα κρύσταλλα στο επάνω τμήμα των διαχωριστικών είναι ασφαλείας (SECURITE) 5mm πάχος, λευκά με σχήμα (φόρμα) ημικυκλίου. Στο κάτω τμήμα τοποθετείτε ειδικό πάνελ (Laminate) μεγάλης αντοχής σε καιρικές συνθήκες ή κρύσταλλο απλό λευκό 5mm πάχος ή κρύσταλλο ασφαλείας (SECURITE) με πάχος 5mm.

Στήριξη: Οι συνδέσεις των διαχωριστικών μεταξύ τους γίνονται με εξαρτήματα από ειδικά προφίλ αλουμινίου με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε ευθείες, γωνίες 900, ακόμα και μεταβαλλόμενες ρυθμιζόμενες γωνίες όπου αυτό απαιτείται. Η στήριξη των διαχωριστικών στο έδαφος γίνεται με σταθερές βάσεις φλάντζας, με ούπα και στριφώνια ή με ειδικού τύπου κινητές βάσεις οι οποίες έχουν βαρέως τύπου ροδάκια με φρένο.

Εκτυπώσεις: Στα διαχωριστικά αντιανεμικά χωρίσματα που παράγει η Remi, υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης στο γυαλί ή στο πάνελ με ειδικά μελάνια μεταξοτυπίας υψηλής αντοχής ή με αυτοκόλλητο ψηφιακής εκτύπωσης, μόνιμης ή προσωρινής επικόλλησης.

Έτσι τα διαχωριστικά στοιχεία εκτός της όμορφης οπτικής εικόνας, αισθητικής και προστασίας που προσφέρουν στον εξωτερικό υπαίθριο χώρο, χρησιμοποιούνται και σαν ένα διαφημιστικό μέσο μεγάλης απόδοσης, όπου ο πελάτης έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης και προβολής του λογοτύπου ή του διαφημιστικού μηνύματος της επιχείρησης του.

Αξεσουάρ Διαχωριστικών

Πόρτα: Ανοιγόμενη πόρτα η οποία κατασκευάζεται από προφίλ αλουμινίου ίδια με αυτά του σκελετού των διαχωριστικών και χρησιμεύει στη σωστή λειτουργία και προστασία του χώρου που περιβάλλεται από τα διαχωριστικά αντιανεμικά χωρίσματα.

Ζαρντινιέρα: Κατασκευάζεται από διαμορφωμένη γαλβανιζέ λαμαρίνα και βάφεται στο χρώμα του σκελετού των διαχωριστικών.

Έχει διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 75x45x45cm και χρησιμοποιεί 4 βίδες ρεγουλατόρους για την σωστή και ασφαλή τοποθέτηση της. Χρησιμοποιείται κυρίως σαν μέσω στήριξης των διαχωριστικών αντιανεμικών στοιχείων σε επιφάνειες όπου είναι αδύνατη η τοποθέτηση βιδωτής βάσης στήριξης.

Επίσης η τοποθέτηση φυτών στη ζαρντινιέρα, δίνει μια ξεχωριστή οπτική εικόνα στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος που περιβάλλεται από τα διαχωριστικά.

Λάστιχα στεγανοποίησης: Είναι ειδικού προφίλ λάστιχα που χρησιμοποιούνται για την στεγανοποίηση από τον αέρα του χώρου που περιβάλλεται από τα διαχωριστικά και τοποθετείται κυρίως στα ευθύγραμμα τμήματα των διαχωριστικών μεταξύ των συνδέσεων της κατασκευής.

Θερμαντικά σώματα: Τα ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα υπέρυθρης ακτινοβολίας (Infrared) χρησιμοποιούνται για την στοχευμένη θέρμανση κυρίως εξωτερικών χώρων. Τα θερμαντικά αυτά σώματα είναι από επιλεγμένα ευρωπαϊκά εργοστάσια με προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ακόμα και για λειτουργία σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Τα θερμαντικά σώματα υπέρυθρης ακτινοβολίας σε συνδυασμό με κάποια εξαρτήματα ανάρτησης και συγκράτησης, μπορούν να τοποθετηθούν στον σκελετό των διαχωριστικών και να χρησιμοποιηθούν σαν μέσω θέρμανσης του εξωτερικού χώρου που περιβάλλεται από τα διαχωριστικά αντιανεμικά χωρίσματα Remi.

Η ισχύς των θερμαντικών σωμάτων είναι 1,5KW ή 2,0KW. Η ισχύς μπορεί να είναι ρυθμιζόμενη δια μέσου ροοστάτη, έτσι σε περίπτωση που δεν χρειάζεται η απόδοση της συνολικής ισχύος των θερμαντικών έχουμε την δυνατότητα να την μειώσουμε, επιτυγχάνοντας έτσι οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.