2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Τηλεσκοπικές ομπρέλες

Τηλεσκοπικές ομπρέλες ονομάζονται οι επαγγελματικές ομπρέλες σχεδιασμένες με μηχανισμό που επιτρέπει το κλείσιμό τους χωρίς να εμποδίζει τα τραπεζοκάθισματα και τους καθισμένους.

Πώς λειτουργούν οι τηλεσκοπικές ομπρέλες;

Το τηλεσκόπιο προεκτείνεται προς τα πάνω, εκτός του κεντρικού άξονα, κατά τη λειτουργία του μηχανισμού. Με αυτόν τον τρόπο, σταδιακά κατά το κλείσιμο, οι ακτίνες μετατοπίζονται προς το πάνω μέρος.

Οι ακτίνες μετατοπίζονται προς τα μέσα και επάνω, όσο αυτές πλησιάζουν προς την τελική τους θέση. Αυτή η κίνηση των ακτινών επιτρέπει στις ομπρέλες να κλείνουν χωρίς να αφαιρούνται οι καρέκλες και τα τραπέζια.

Πού χρησιμοποιούνται οι τηλεσκοπικές ομπρέλες;

Οι ομπρέλες που χρησιμοποιούνται σε εστίασης (επιχειρήσεις HORECA) είναι εξαιρετικά σημαντικό να είναι τηλεσκοπικές, διότι με αυτόν τον τρόπο δεν ενοχλείται η πελατεία κατά τη λειτουργία. Για αυτόν το λόγο, οι τηλεσκοπικές ομπρέλες είναι κατάλληλες για τις παρακάτω επιχειρήσεις:

• Καφετέριες-Καφέ
• Εστιατόρια
• Ταβέρνες-Μεζεδοπωλεία
• Μπαρ-Club
• Ξενοδοχεία

Οι ιδιοκτήτες οι οποίοι θέλουν ένα προηγμένο μηχανολογικά προϊόν μπορούν να προμηθευτούν τηλεσκοπικές ομπρέλες ώστε να αυξήσουν την εργονομία και την αισθητική του κήπου, της αυλής ή του εξοχικού τους.

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν επιλέγουμε τηλεσκοπικές ομπρέλες;

  • Επιλέγουμε μηχανισμό μανιβέλας, καθώς είναι εσωτερικός και συμβάλλει στην αισθητική και την εργονομία του χώρου.
  • Επιλέγουμε ομπρέλες υπερβαρέως τύπου, με κεντρικό άξονα από ειδικά μελετημένο προφίλ αλουμινίου για να αντέχει τις μηχανικές καταπονήσεις της κατασκευής.
  • Επιλέγουμε γνωστούς ποιοτικούς κατασκευαστές επαγγελματικών ομπρελών.
  • Συμβουλευόμαστε καταρτισμένους τεχνικούς ώστε να μας προτείνουν την πιο οικονομική και συμφέρουσα λύση για την κάλυψη του εξωτερικού μας χώρου.

Οι τηλεσκοπικές ομπρέλες υπερβαρέως τύπου και όλα τα μεταλλικά μέρη της κατασκευής βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή στο στάνταρτ λευκό RAL ή σε οποιοδήποτε RAL επιθυμεί ο πελάτης, ώστε να εναρμονιστούν με την αρχιτεκτονική του χώρου.

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ