2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Η κατάλληλη βάση σε επαγγελματική ομπρέλα βαρέος τύπου

Η βάση στήριξης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια κάθε επαγγελματικής ομπρέλας βαρέως τύπου. Είναι αυτή που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ ομπρέλας και εδάφους οπότε είναι φανερό πως η επιλογή της κατάλληλης βάσης παίζει καθοριστικό ρόλο για τη σωστή στήριξη της ομπρέλας.

Όλες οι βάσεις στήριξης ομπρελών που χρησιμοποιεί η εταιρεία REMI στις επαγγελματικές ομπρέλες βαρέως τύπου παρουσιάζουν κάποια κοινά βασικά χαρακτηριστικά:

  • ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες
  • σύγχρονο design
  • εύκολη και γρήγορη μεταφορά
  • απλά και σωστά ευθυγραμμισμένη τοποθέτηση

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικές ομπρέλες βαρέως τύπου οι οποίες συνοδεύονται από κατάλληλες βάσεις οι οποίες προσφέρουν στήριξη, σταθερότητα και αντοχή σε αέρα και βροχή. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους συνδυάζονται με την υψηλή αισθητική και τις προσιτές τιμές. Η κάθε βάση διαθέτει κλείδωμα το οποίο κρατάει την ομπρέλα στη θέση της και προσφέρει επιπλέον σταθερότητα.

Οι βάσεις μας για ομπρέλες βαρέως τύπου μπορούν να στηρίξουν τις παρακάτω κατηγορίες ομπρελών παρέχοντας ασφάλεια σε λογικές τιμές:

  • ορθογώνιες – παραλληλόγραμμες ομπρέλες 25 κιλών
  • τετράγωνες ομπρέλες 20 κιλών
  • οκτάγωνες ομπρέλες 23 κιλών

Το πάντρεμα της κομψότητας με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτουν οι βάσεις μας  για επαγγελματικές ομπρέλες δεν μπορεί να αντιγραφεί από κανέναν. Χάρη στην πολυετή ενασχόλησή μας με τον σχεδιασμό και την κατασκευή ομπρελών βαρέως τύπου αντιστοιχούμε πάντα την κατάλληλη βάση για τον κάθε τύπο επαγγελματικής ομπρέλας ώστε να διασφαλίζεται η μακροχρόνια χρήση και λειτουργικότητά της.

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ