2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Ζάκυνθος

Είτε αποκαλείται Τζάντε είτε το Φιόρο του Λεβάντε κατά τους Βενετσιάνους, η Ζάκυνθος είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Επτανήσων και ολόκληρου του κόσμου. Ενώ είναι το ενδέκατο σε έκταση μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στον τουρισμό. Οι ωραιότερες παραλίες που κοσμούν το νησί είναι το Ναυάγιο, ο Γέρακας, ο Άγιος Νικόλαος, ο Πόρτο Λιμνιώνας, η Μπανάνα, η παραλία Κερί, η παραλία Πόρτο Βρώμη, ο κοσμικός Λαγανάς, τα Ξύγκια, ο Μακρύς Γυαλός, το Πόρτο Ζόρο και ο Μαραθιάς. Όλες αυτές οι μαγικές παραλίες προστατεύουν τους λουόμενους από τον ήλιο με ομπρέλες παραλίας.

Ομπρέλες Παραλίας – Ζάκυνθος

Στην Ζάκυνθο για ομπρέλες παραλίας συνήθως χρησιμοποιούνται μοντέλα εξάπλευρα D2,5 μ ή τετράγωνα 2×2 μ και 2,2×2,2 μ. Οι μεγάλες ακτογραμμές προσφέρονται για επενδύσεις σε εξοπλισμό με ξαπλώστρες και ομπρέλες. Χρειάζεται βέβαια προσοχή στις τεχνικές προδιαγραφές τους, πρέπει να κατασκευάζονται έτσι ώστε να αποφεύγεται το σκούριασμα της βάσης και του σκελετού που μπορεί να προκληθεί από την αλμύρα και την υγρασία. Στις παραλίες λόγω του μεγάλου αριθμού τεμαχίων συχνά συναντώνται φθηνές τιμές σε οικονομικές προσφορές, τις οποίες μπορεί ο επαγγελματίας να εκμεταλλευτεί.

Ομπρέλες πισίνας για το νησί της Ζακύνθου

Στα επιβλητικά πολυτελή ξενοδοχεία πλήθος τουριστών χαλαρώνει στις πισίνες. Εκεί το κατάλληλο μέγεθος για τη σκίαση χώρου με δύο ξαπλώστρες είναι η ομπρέλα πισίνας 2,2×2,2 μ ενώ στην περίπτωση που διατάσσεται για τρεις ξαπλώστρες χρησιμοποιείται 3×2,2 μ.

Ομπρέλες σε bar της Ζακύνθου

Η Ζάκυνθος έχει μαγευτική νυχτερινή ζωή που προσελκύει τουρίστες από όλα τα μέρη της γης. Τα bar αρχίζουν τη λειτουργία τους τις απογευματινές ώρες και συνεχίζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές. Για αυτό είναι σημαντικό οι ομπρέλες για bar που κλείνουν τις απογευματινές ώρες να είναι τηλεσκοπικές και να μην εμποδίζουν όσους διασκεδάζουν. Συνήθως επιλέγονται μεγάλες ομπρέλες έως και 42 τετραγωνικά μέτρα, με αυτόν τον τρόπο περιορίζονται οι κεντρικοί άξονες στο εξωτερικό χώρο. Με λιγότερους κεντρικούς άξονες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον χώρο για τραπεζοκαθίσματα και να βελτιστοποιήσουμε την εργονομία του χώρου.

Ομπρέλες εστιατορίου στη Ζάκυνθο

Η παραδοσιακή κουζίνα στην Ζάκυνθο εμπεριέχει πληθώρα νοστιμιών και γεύσεων που έχουν επηρεαστεί από τους Βενετσιάνους. Ανάμεσα σε αυτές είναι η μελιτζανοσαλάτα, τα παραδοσιακά τυροπιτάκια, τα αυγά σκορδοστούμπι, οι μελιτζάνες σκορδοστούμπι, οι μπροκολίνες, το ραγού μοσχάρι με μακαρόνια και φυσικά η γλυκιά φριτούρα. Κάθε εστιατόριο γεμίζει ασφυκτικά την καλοκαιρινή σεζόν, κάθε τραπεζοκάθισμα μετράει! Αναζητώντας την βέλτιστη λύση σε συστήματα επαγγελματικών και διαφημιστικών ομπρελών στα εστιατόρια μπορούμε να αναζητήσουμε και λύσεις σε ειδικές κατασκευές ομπρελών από έμπειρους κατασκευαστές. Έτσι θα μεγιστοποιήσουμε τον στεγανοποιημένο και σκιασμένο χώρο και θα διευρύνουμε τους μήνες που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε στις αυλές, στο αίθριο και τους εξωτερικούς χώρους.

Κάποιες από τις πολλές πανέμορφες περιοχές της Ζακύνθου που αξίζει να ανακαλύψετε: πόλη Ζακύνθου, Κερί, Λιθακιά, Μακρυκαμπος, Καλαμάκι, Λαγανάς, Αργάσι, Βασιλικός, Πλάνος, Καταστάρι, Άγιος Λέων, Μαρριές, Αναφωνήτρια, Βολίμες, Τσιλιβί. Επισκεφτείτε τις εντυπωσιακές Γαλάζιες Σπηλιές. Προστατευτείτε από τον ήλιο κάτω από τις ποιοτικές επαγγελματικές ομπρέλες στις πιο καλές τιμές της αγοράς.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ