2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Θεσσαλονίκη

Ολοένα και περισσότερες καφετέριες, παραθαλάσσια μαγαζιά, εστιατόρια, εταιρίες catering και ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης εμπιστεύονται την REMI για στην παροχή συστημάτων σκίασης, ομπρελών και τεντών, όχι μόνο για την άριστη ποιότητα και το service μας, αλλά και για τις πολύ χαμηλές τιμές μας. Ιδιαιτέρα στη περιοχής της Τούμπας, της Κρήνης, του Θερμαϊκού, της Καλαμαριάς κ.α. έχουμε αναλάβει τη σκίαση πολλών φημισμένων μαγαζιών με επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες.

Οι πάντα καλαίσθητες ομπρέλες μας είναι ανθεκτικές σε όλες τις καιρικές και κλιματολογικές συνθήκες. Τα πανιά και υφάσματα είναι ακριλικά, αδιάβροχα και διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων έτσι ώστε να συμβαδίζουν με τον περιβάλλοντα χώρο και με την αισθητική της Θεσσαλονίκης. Τα λογότυπα δεν φθείρονται και δεν ξεθωριάζουν ούτε από την βροχή και την υγρασία αλλά και ούτε από την ηλιακή ακτινοβολία, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για μαγαζιά στη παραλία και στη πλαζ.

Ο σκελετός σε όλες μας τις ομπρέλες αποτελείται από αλουμίνιο ειδικού κράματος και σιδήρου το οποίο γαλβανίζεται έτσι ώστε να αντιστέκεται αποτελεσματικά στη σκουριά. Οι μηχανισμοί και τα αξεσουάρ τους είναι ιδιαίτερα εύκολα στη χρήση ενώ τα πλαστικά εξαρτήματα είναι από αντιστατικό πολυπροπυλένιο. Οι βάσεις στήριξης ευθυγραμμίζουν την ομπρέλα ενώ η εγκατάσταση, η μεταφορά της και η αποψίλωση της γίνεται πανεύκολα, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για επαγγελματικούς χώρους όπου οι ρυθμοί δουλειάς είναι φρενήρεις.

Στη Θεσσαλονίκη, εκτός από ξενοδοχεία, πλαζ, καφετέριες, εστιατόρια, εκθεσιακά κέντρα και πάσης φύσης εξωτερικών και υπαίθριων χώρων, αναλαμβάνουμε και την ανάδειξη χώρων όπως ο κήπος του σπιτιού σας, αυλές και βεράντες. Με τις καλαίσθητες και ποιοτικές ομπρέλες μας οι εξωτερικοί χώροι αλλάζουν θεαματικά όψη.

Η REMI έχει φροντίσει να σας προσφέρει πολύ χαμηλές τιμές σε ότι και αν χρειάζεστε. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η συνεργασία μας με φημισμένες εκθέσεις που λαμβάνουν χώρα σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης (παραλία, Άνω πόλη, Τούμπα κλπ) όπου έχουμε την τύχη να αναλάβουμε την ανάδειξη και την σκίαση των χώρων αυτών.

Η μεταφορά των συστημάτων σκίασης γίνεται με απόλυτη ασφάλεια μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία». Όλα μας τα προϊόντα αποθηκεύονται σε ανθεκτικά κουτιά και ζελατίνες εκμηδενίζοντας την πιθανότητα φθοράς κατά τη μεταφορά τους.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ