2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Σκόπελος

Στην καταπράσινη Σκόπελο, την πρωτεύουσα των Σποράδων, η REMI εξυπηρετώντας τις ανάγκες του νησιού να παρέχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους χιλιάδες τουρίστες που κάθε χρόνο επισκέπτονται το μαγευτικό αυτό νησί, παρέχει, μεταφέρει και τοποθετεί επαγγελματικά συστήματα σκίασης, επαγγελματικές ξαπλώστρες και επαγγελματικές ομπρέλες σε οικονομικές και ανταγωνιστικές τιμές.

Προικισμένη με μερικές από τις ομορφότερες παραλίες σε ολόκληρο το Αιγαίο, με κρυστάλλινα νερά με σμαραγδένιο χρώμα, η Σκόπελος ικανοποιεί όλους τους επισκέπτες. Η Μηλιά, η Καστάνη, το Χόβολο, ο Πάνορμος, ο Στάφυλος και το Βελανιό είναι μόνο κάποιες από αυτές που κάποιος πρέπει να επισκεφθεί. Η REMI συνεργάζεται με επιχειρήσεις που ενοικιάζουν ξαπλώστρες και ομπρέλες παραλίας προσφέροντας πάντα τον κατάλληλο, ανάλογα με το περιβάλλον, εξοπλισμό ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. H REMI κατασκευάζει τις ομπρέλες παραλίας με επιλεγμένες υψηλών προδιαγραφών πρώτες ύλες όπως είναι, το αλουμίνιο μεγάλης σκληρότητας και τα ακρυλικά αδιάβροχα και ανεξίτηλα υφάσματα με υψηλό δείκτη προστασίας υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) των καλύτερων ευρωπαϊκών εργοστασίων. Έχοντας την καλύτερη τεχνογνωσία, μπορεί να συστήσει τα κατάλληλα μοντέλα για κάθε περιοχή, λαμβάνοντας υπόψιν τις περιβαντολλογικές συνθηκες που διαφέρουν από σημείο σε σημείο, όπως τα επίπεδα υγρασίας και την αλμύρα που μπορεί να προκαλέσει σκούριασμα στη βάση και στον σκελετό μιας ομπρέλας παραλίας όταν αυτή δεν είναι κατασκευασμένη από τα κατάλληλα υλικά. Αναλόγως την τοποθεσία μιας παραλίας, είναι σημαντικό να προβλεφθεί και ο παράγοντας άνεμος καθώς κάποιοι προσανατολισμοί είναι περισσότερο ευάλωτοι στους ισχυρούς ανέμους. Στις περιπτώσεις αυτές, οι επαγγελματικές αντιανεμικές ομπρέλες για δυνατό άνεμο είναι οι κατάλληλες.

Πολλά ξενοδοχεία στην Σκόπελο αλλά και πολλές βίλες διαθέτουν πισίνα για να μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης κατά την διαμονή τους εκεί. Η REMI διαθέτει και μεγαλύτερες επαγγελματικές ομπρέλες υπερβαρέος τύπου καθώς και ομπρέλες πολυτελείας και βάσεις για ομπρέλες σε διάφορα μεγέθη καθώς και άνετες ξαπλώστρες πολυτελείας για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες την παραμονή τους στην πισίνα. Οι ομπρέλες πισίνας προστατεύουν από την υπέρυθρη και υπεριώδη βλαβερή ακτινοβολία τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες καθώς παράγονται από 100% ακρυλικό ύφασμα και τα υφάσματα έχουν πιστοποιημένο δείκτη προστασίας UV.

Τόσο κάποιες επιχειρήσεις όσο και ιδιώτες αξιοποιούν στο έπακρο τους κήπους τους. Στη REMI μπορείτε να κάνετε την αγορά σας σε επαγγελματικές ομπρέλες κήπου για την μέγιστη προστασία από τον ήλιο και την βροχή, για να μπορείτε εσείς και οι επισκέπτες να απολαμβάνουν τους υπαίθριους χώρους. Οι ομπρέλες κήπου της REMI κατασκευάζονται από 100 τοις εκατό ακρυλικό αδιάβροχο, ανθεκτικό και ανεξίτηλο ύφασμα και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 21 αποχρώσεων.

Όσον αφορά την γαστρονομική της ταυτότητα, η διάσημη στριφτή σκοπελίτικη χορτόπιτα, τα δαμάσκηνα που συνοδεύουν πολλά τοπικά πιάτα αλλά και η πεντανόστιμη αίγα της Σκοπέλου, είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά της πιάτα που οι επισκέπτες απολαμβάνουν στις όμορφες επιχειρήσεις εστίασης του νησιού. Για τις επιχειρήσεις αυτές, η REMI παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με επαγγελαματικά συστήματα σκίασης αλλά και επαγγελματικές ομπρέλες για εστιατόρια. Στις περιπτώσεις αυτές, προτείνονται τηλεσκοπικές ομπρέλες ώστε να μην ενοχλούνται οι πελάτες κατά το κλείσιμο και το άνοιγμα τους. Οι επιχειρήσεις εστίασης μπορούν να επιλέξουν και διαφημιστικές ομπρέλες για την καλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησης τους.

Στα καφέ και μπαρ του νησιού που ο κόσμος συρρέει από νωρίς, διατίθενται επίσης τηλεσκοπικές ομπρέλες αλλά και ομπρέλες σε μεγάλο μέγεθος που φτάνει μέχρι και τα 42 τετραγωνικά μέτρα. Για τις ηλιόλουστες ή και τις βροχερές ημέρες του χειμώνα, διατίθενται επαγγελματικές λύσεις με θερμαντικά σώματα ομπρελών. Οι επαγγελματικές ομπρέλες της REMI βγαίνουν σε μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων αλλά και χρωμάτων, ώστε να κάνουν μια επιχείρηση περισσότερο ελκυστική στα μάτια των πελατών.

Στη REMI θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σε επαγγελματικές ομπρέλες όλων των τύπων (για παραλία, πισίνα, κήπο, εστιατόριο, καφέ μπαρ κ.α.), με πολλες επιλογές σε μέγεθος, σχήμα (τετράγωνες, ορθογώνιες, ακόμα και εξατομικευμένες ομπρέλες), υφάσματα και χρώματα, αλλά και επαγγελματικές ανακλινώμενες ξαπλώστρες αλουμινίου. Η υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας θα σας βοηθήσει στο να κάνετε την καλύτερη επιλογή για την επιχείρηση ή την οικία σας σε φθηνέςαν και ανταγωνιστικές τιμές ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό της θα αναλάβει την τοποθέτηση και εγκατάσταση αλλά και την συντήρηση των επαγγελματικών ομπρελών. Οι επαγγελματικές ξαπλώστρες και οι επαγγελματικές ομπρέλες της REMI αποτελούν μια επιλογή που με τη σωστή συντήρηση θα είναι μια μακροπρόθεσμα βιώσιμη επιλογή.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ