2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Σαντορίνη

Η REMI έχοντας κυριαρχήσει στην Ελλάδα στο χώρο των συστημάτων σκίασης και ομπρελών έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της στο εξωτερικό και στα ελληνικά νησιά και τουριστικά θέρετρα όπως η Σαντορίνη (Θήρα). Η τεράστια ποικιλία που διαθέτουμε στις διαφημιστικές και επαγγελματικές ομπρέλες, σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με την αισθητική του χώρου σας (καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης κ.α.) και φυσικά στην ιδιαίτερη αισθητική και αρχιτεκτονική της Σαντορίνης.

Ήδη συνεργαζόμαστε με φημισμένες καφετέριες, ταβέρνες, εστιατόρια και ξενοδοχεία στο λιμάνι Αθηνιός της Σαντορίνης αλλά και με αίθουσες εκδηλώσεων και εκθέσεις. Επίσης προσφέρουμε και τις καλύτερες ομπρέλες θαλάσσης σε οργανωμένες πλαζ και παραλίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Οι ομπρέλες μας μπορούν να αναδείξουν οποιονδήποτε εξωτερικό και υπαίθριο χώρο χάρη στην αξεπέραστη αισθητική τους και τα υπέροχα χρώματά τους. Δραστηριοποιούμαστε σε πόλεις, χωριά και παραλίες της Σαντορίνης όπως τα Φηρά, ο Καρτεράδος, το Φηροστεφάνι, το Ημεροβίγλι, η Οία, ο Μονόλιθος, η Περίσσα, το Μεγαλοχώρι, το Καμάρι και φυσικά τη χώρα του νησιού.

Ο σκελετός των επαγγελματικών και διαφημιστικών ομπρελών μας είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός και αντιστέκεται σε όλες τις κλιματολογικές και καιρικές συνθήκες όπως άνεμοι, υγρασία, χαλάζι, βροχή, ηλιακή ακτινοβολία κ.α., χάρη στο ειδικό κράμα αλουμινίου και σιδήρου το οποίο γαλβανίζεται για την αποφυγή της σκουριάς.

Ο μηχανισμός για να ανοίξει και να κλείσει η ομπρέλα είναι ιδιαίτερα εύχρηστος, ανθεκτικός και ευχάριστος στη χρήση του. Η εγκατάσταση των ομπρελών είναι εύκολη και γρήγορη, όπως και η μεταφορά και η αποψίλωση τους, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για επαγγελματικούς χώρους με μεγάλη κίνηση αφού κερδίζετε χρόνο. Οι βάσεις ευθυγραμμίζουν την ομπρέλα και εφαρμόζουν τέλεια.

Τα πανιά και τα υφάσματα διατίθενται σε πληθώρα χρωμάτων, είναι ακριλικά, αδιάβροχα με ανεξίτηλα χρώματα που παραμένουν ζωντανά παρά την ηλιακή ακτινοβολία. Τα λογότυπα των διαφημιστικών ομπρελών δεν ξεθωριάζουν με την πάροδο του χρόνο και παραμένουν αναλλοίωτα.

Η εταιρία μας είναι πάντα κοντά σας ώστε να βρείτε τις κατάλληλες ομπρέλες και τέντες για την αυλή, το κήπο, τη βεράντα, το μπαλκόνι και όλους του υπαίθριους και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας σε πολύ χαμηλές τιμές.

Χάρη στην τεράστια γκάμα που διαθέτουμε στα συστήματα σκίασης και τις ομπρέλες (τετράγωνες, οκτάγωνες, ομπρέλες ελαφρού τύπου, βαρέως τύπου, τηλεσκοπικές κ.α.), μπορούμε να καλύψουμε οποιονδήποτε χώρο.

Παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις στο χώρο των ομπρελών και των συστημάτων γι‘ αυτό έχουμε συμμετέχει σε πολλές διεθνείς εκθέσεις (Dubai 2007).

Η μεταφορά των προϊόντων μας γίνεται με απόλυτη ασφάλεια αφού έχει προηγηθεί η προσεκτική αποθήκευσή τους σε ανθεκτικά μέσα. Ο κρατικός αερολιμένας της Σαντορίνης και το λιμάνι της, μας επιτρέπουν την γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των συστημάτων σκίασης.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ