2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Σάμος

Η Σάμος, το νησί του Πυθαγόρα, που βρίσκεται στο Ανατολικό Αιγαίο είναι ένα πανέμορφο νησί που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Η REMI παρέχει, μεταφέρει και τοποθετεί στο νησί της Σάμου επαγγελματικά συστήματα σκίασης και επαγγελματικές ομπρέλες διαφόρων τύπων στις πιο οικονομικές και ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ένα νησί με περίπου 33.000 μόνιμους κατοίκους, η Σάμος απαρτίζεται από καλόγουστα σπίτια και βίλες. Για τα σπίτια αλλά και για τις επιχειρήσεις που διαθέτουν κήπο, η REMI παρέχει επαγγελματικές ομπρέλες κήπου τις οποίες κατασκευάζει από 100% ακρυλικό, αδιάβροχο, ανθεκτικό και ανεξίτηλο ύφασμα και οι οποίες εγγυώνται την μεγαλύτερη δυνατή προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες. Επιλέξτε αντιανεμικές ομπρέλες σε περιοχές όπου συνήθως σχηματίζονται δυνατοί άνεμοι αλλά και επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, εκείνη που σας αρέσει περισσότερο.

Στη Σάμο υπάρχουν εκατοντάδες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και καταλύματα, πολλά από τα οποία διαθέτουν πισίνα. Για εκείνα, η εταιρεία διαθέτει και τοποθετεί ομπρέλες πισίνας σε πολλά μεγέθη, με 100% ακρυλικό ύφασμα και πιστοποιημένο δείκτη προστασίας για την μέγιστη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Ιδιαίτερα για τα ξενοδοχεία, η REMI προσφέρει και τοποθετεί μεγάλες ομπρέλες υπερβαρέος τύπου σε διάφορα σχήματα (τετράγωνες, ορθογώνιες ακόμα και εξατομικευμένες – ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη) και χρώματα, καθώς και ομπρέλες πολυτελείας και βάσεις για ομπρέλες σε διάφορα μεγέθη. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα στις ομπρέλες να αναγράφεται και το λογότυπο του ξενοδοχείου, προσθέτοντας έτσι μεγαλύτερο κύρος. Η εταιρεία διαθέτει και μεταφέρει σε ολόκληρη τη Σάμο ξαπλώστρες πολυτελείας για να μπορούν οι επισκέπτες να απολαμβάνουν με άνεση και ασφάλεια την διαμονή τους στον χώρο της πισίνας.

Η Σάμος είναι γνωστή και για τις μαγευτικές της παραλίες που περιβάλλονται από πράσινο, με πεντακάθαρα, μπλε νερά. Το Ποτάμι, το Μικρό και Μεγάλο Σεϊτάνι, η τροπική Τσαμαδού, το γραφικό Κοκκάρι, τα Καλαδάκια, η Ψιλή Άμμος, τα Βοτσαλάκια και η Κέρβελη είναι μόνο λίγες από τις παραλίες της Σάμου που οι επισκέπτες της αλλά και οι ντόπιοι επιλέγουν για τα καλοκαιρινά – και όχι μόνο – μπάνια τους. Μιας και πολλές παραλίες είναι οργανωμένες, η REMI συνεργάζεται με τις επιχειρήσεις του νησιού που ενοικιάζουν ξαπλώστρες και ομπρέλες παραλίας προσφέροντας και εγκαθιστώντας πάντα τον κατάλληλο, ανάλογα με το περιβάλλον, εξοπλισμό ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Η εταιρεία, με την πολύτιμη πολυετή της τεχνογνωσία, κατασκευάζει τις επαγγελματικές ομπρέλες παραλίας με επιλεγμένες πτρώτες ύλες με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Το αλουμίνιο που επιλέγει είναι μεγάλης σκληρότητας και τα ακρυλικά αδιάβροχα και ανεξίτηλα υφάσματα με υψηλό δείκτη προστασίας υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) κατασκευάζονται στα καλύτερα ευρωπαϊκά εργοστάσια. Η εταιρεία μπορεί να συστήσει τα κατάλληλα μοντέλα για κάθε περιοχή, καθώς οι περιβαντολλογικές συνθηκες συνήθως διαφέρουν από τοποθεσία σε τοποθεσία όπως για παράδειγμα τα ποσοστά στα επίπεδα υγρασίας αλλά και τα ποσοστά στην αλμύρα που συχνά προκαλούν σκούριασμα στις βάσεις αλλά και στους σκελετούς στις ομπρέλες θαλάσσης όταν βέβαια αυτές δεν είναι κατασκευασμένες από τα κατάλληλα και ποιοτικά υλικά. Αναλόγως τον προσανατολισμό στην τοποθεσία μιας παραλίας, είναι σημαντικό να προβλεφθεί και ο παράγοντας άνεμος καθώς κάποιες τοποθεσίες, είναι περισσότερο ευάλωτες στους ισχυρούς ανέμους. Για εκείνες τις περιπτώσεις, συστήνονται οι επαγγελματικές αντιανεμικές ομπρέλες για δυνατό άνεμο. Για την πολύωρη παραμονή στις όμορφες παραλίες του νησιού, οι επαγγελματικές ανακλινώμενες ξαπλώστρες αλουμινίου της REMI, εγγυώνται την απόλυτη άνεση έτσι ώστε σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές ομπρέλες παραλίας με υψηλό δείκτη προστασίας, οι λουόμενοι να απολαμβάνουν με άνεση και ασφάλεια την παραμονή τους στις παραλίες του νησιού. Για μεγάλες παραγγελίες, η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικά πακέτα τιμών.

Καθώς συνδυάζει βουνό και θάλασσα, μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα τόσο στις παραλίες όσο και στην γαστρονομία. Στα δεκάδες γραφικά ταβερνάκια αλλά και στα πολλά γκουρμέ εστιατόρια που διαθέτει η Σάμος, μπορείτε να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα του νησιού, αυτούσια ή με νεωτεριστικές παραλλαγές. Κατσικάκι στο φούρνο, ρεβυθοκεφτέδες, γεμιστοί ή τηγανιτοί κολοκυθοανθοί, καμπούνια (κρεμμύδια) με αυγά, μπουρέκια από κίτρινη κολοκύθα και ντόπιο τυρί καθώς και τα γνωστά της κρασιά, θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Για τις επιχειρήσεις εστίασης, Η REMI διαθέτει τηλεσκοπικές ομπρέλες που ανοίγουν και κλείνουν εύκολα χωρίς να ενοχλούνται οι πελάτες, σε πολλά μεγέθη και χρώματα που φθάνουν μέχρι τα 42 τετραγωνικά μέτρα. Προτείνονται επίσης διαφημιστικες ομπρέλες έτσι ώστε το λογότυπο της κάθε επιχείρησης να προβάλλεται δυναμικά. Για τον χειμώνα που η θερμοκρασία πέφτει αισθητά, η REMI διαθέτει επαγγελματικές λύσεις με θερμαντικά σώματα για ομπρέλες που εξασφαλίζουν την άνετη παραμονή των πελατών στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων εστίασης.

Η Σάμος έχει επίσης πολλά καφέ και μπαρ τα περισσότερα εκ των οποίων λειτουργούν όλο τον χρόνο. Η REMI διαθέτει επαγγελματικές τηλεσκοπικές ομπρέλες σε διάφορα μεγέθη και υφάσματα αλλά και σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων έτσι ώστε να αναδεικνύεται και να αναβαθμίζεται η αισθητική των καταστημάτων. Για τις πιο δροσερές ημέρες και νύχτες, συστήνεται ο συνδυασμός των ομπρελών με θερμαντικά σώματα έτσι ώστε οι θαμώνες που επιλέγουν τα εξωτερικά πόστα, να παραμένουν άνετοι και ζεστοί.

Στη REMI μπορείτε να κάνετε την αγορά σας σε επαγγελματικές ομπρέλες όλων των τύπων (για παραλία, πισίνα, κήπο, εστιατόριο, καφέ – μπαρ κ.α.), με πάρα πολλές επιλογές σε μέγεθος, σχήμα (τετράγωνες, ορθογώνιες, ακόμα και εξατομικευμένες ομπρέλες), υφάσματα και χρώματα, αλλά και επαγγελματικές ξαπλώστρες. Έχοντας μια μεγάλη και πολυετή τεχνογνωσίας και εμπειρίας στον χώρο της ομπρέλας, η REMI είναι σε θέση να σας βοηθήσει στο να κάνετε την καλύτερη επιλογή για την επιχείρηση ή την οικία σας σε φθηνές και ανταγωνιστικές τιμές ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό της θα αναλάβει την μεταφορά, την τοποθέτηση και εγκατάσταση αλλά και την συντήρηση των επαγγελματικών ομπρελών. Οι επαγγελματικές ξαπλώστρες και οι επαγγελματικές ομπρέλες της REMI αποτελούν μια επιλογή που με τη σωστή και συνεπή συντήρηση θα αποτελέσει την καλύτερη επένδυση για την οικία ή την επιχείρηση σας.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ