2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Ρόδος

Η εταιρία μας χρόνια τώρα πρωτοπορεί στο χώρο κατασκευής ομπρελών και στα συστήματα σκίασης προσφέροντας ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και αξεπέραστη ποιότητα. Φυσικά η παρουσία μας σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμός, όπως το νησί της Ρόδου είναι αυτονόητη. Η άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες μας σε συνδυασμό με το άψογο service έχουν φέρει τη REMI στη πρώτη θέση των προτιμήσεων στο χώρο της ομπρέλας. Δίνουμε τη δυνατότητα της διαφήμισης μέσα από αυτές είτε φροντίζουμε καθαρά για την σκίαση και την αισθητική αρτιότητα των εξωτερικών χώρων.

Μετά από τόσο χρόνια εμπειρίας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα καλύτερα συστήματα σκίασης στα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Ρόδου, στα γραφικά καφέ του, σε μεγάλους χώρους εστίασης και ξενοδοχεία, σε χώρους με πισίνα αλλά και σε οργανωμένες πλαζ και παραλίες. Προσφέρουμε επίσης εξαιρετικά συστήματα σκίασης και σε σπίτια με κήπο, βεράντα και πισίνα. Οι ομπρέλες μας μπορούν να ομορφύνουν οποιοδήποτε χώρο. Ακόμα και οι άχαρες πλαστικές ξαπλώστρες αποκτούν άλλο αέρα δίπλα στις ομπρέλες μας.

Πόλεις και χωρία όπως το χωρίο Καλυθιές – Φαληράκι, τα Κολύμπια, η Λίνδος κ.α. που αποτελούν πόλο έλξης για τους τουρίστες και διαθέτουν χώρους αναψυχής και διασκέδασης, μας δείχνουν την προτίμηση τους είτε διαλέγοντας τις πάντα καλαίσθητες και ποιοτικές ομπρέλες μας για να διαφημιστούν, είτε για να αναδείξουν τον εξωτερικό τους χώρο και να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα σκίασης. Η τοποθέτηση και η εγκατάσταση των ομπρελών είναι κάτι παραπάνω από εύκολη.

Σχεδιάζουμε προσεκτικά τον κάθε τύπο ομπρέλας ώστε να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες όχι μόνο αισθητικά αλλά και κατασκευαστικά. Δίνουμε λεπτομέρεια στο περιβάλλοντα χώρο ώστε με την κατάλληλο τύπο ομπρέλας και υφάσματος να έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Προσφέρουμε διαφημιστικές και επαγγελματικές ομπρέλες βαρέως τύπου και ελαφρού τύπου. Όλες οι ομπρέλες διαθέτουν τα καλύτερα υφάσματα και ανεξίτηλα χρώματα τα οποία αντιστέκονται αποτελεσματικά στη φθορά των κλιματολογικών και καιρικών συνθηκών, όπως άνεμοι, βροχή, υγρασία και ηλιακή ακτινοβολία ενώ οι μηχανισμοί μας είναι πάντα εύχρηστοι και ευχάριστοι στη χρήση.

Παρακολουθώντας στενά ότι έχει να κάνει με τα συστήματα σκίασης, βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας και για το λόγο αυτό έχουμε συμμετοχή σε φημισμένες εκθέσεις όπως αυτή του Dubai 2009. Έχοντας κυριαρχήσει στον Ελλαδικό χώρο, η REMI δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό με επιτυχία, εξάγοντας τα προϊόντα της σε ένα αρκετά απαιτητικό αγοραστικό κοινό.

Η εταιρία μας εγγυάται την άμεση και ασφαλή μεταφορά και την εύκολη εγκατάσταση των προϊόντων σκίασης. Οι μεταφορές γίνονται γρήγορα και εύκολα ακτοπλοϊκώς, μέσω του λιμανιού της Ρόδου και μέσω του κρατικού Αερολιμένα Διαγόρα. Τα προϊόντα μας συσκευάζονται μέσα σε ανθεκτικά κουτιά και ζελατίνες που αποτρέπουν οποιαδήποτε φθορά κατά τη μεταφορά τους.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ