2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Πάτρα

Η REMI είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής ομπρελών, συστημάτων σκίασης και τεντών στην Ελλάδα. Εδώ και 27 χρόνια προσφέρουμε τα κορυφαία προϊόντα σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας, στα νησιά και σε όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και στις μεγάλες πόλεις όπως η Πάτρα.

Μεγάλα ξενοδοχεία, καφετέριες στο λιμάνι της Πάτρας και οργανωμένες πλαζ στα παραθαλάσσια σημεία της, μας εμπιστεύονται για την άριστη ποιότητα των επαγγελματικών και διαφημιστικών ομπρελών και τις χαμηλές τιμές μας.

Τόσο στο κέντρο της Πάτρας, όσο στο λιμάνι και στη μαρίνα, η εταιρία μας με την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει καλύπτει κάθε χώρο, ανεξαρτήτου έκτασης. Ακόμα και στη περιοχή του Ρίου και σε οργανωμένες πλαζ και παραλίες της Αχαΐας προσφέρουμε τις καλύτερες ομπρέλες θαλάσσης.

Οι πελάτες μας εμπιστεύονται για την εξαιρετική ποιότητα των ομπρελών και για την εύκολη χρήση των μηχανισμών τους. Το άνοιγμα και το κλείσιμο γίνεται πανεύκολα όπως και η εγκατάσταση, η μεταφορά και η αποψίλωση τους. Είναι ιδανικές για ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, εκθεσιακά κέντρα, εταιρίες catering κ.α. καθώς είναι ιδιαίτερα εύχρηστες ανθεκτικές και μπορούν να καλύψουν κάθε εξωτερικό και υπαίθριο χώρο όπως συμβαίνει με τις ομπρέλες κήπου, χάρη στη μεγάλη ποικιλία που προσφέρουμε (επαγγελματικές ομπρέλες ελαφρού τύπου, βαρέως τύπου, υπερβαρέως τύπου, τετράγωνες, οκτάγωνες κ.α.).

Ο σκελετός των διαφημιστικών και των επαγγελματικών ομπρελών μας αποτελείται από ένα ειδικό κράμα αλουμινίου και σιδήρου το οποίο γαλβανίζεται για την αποφυγή της σκουριάς. Οι σκελετοί μας δεν επηρεάζονται από τις κλιματολογικές και καιρικές συνθήκες όπως άνεμοι, βροχές, ηλιακή ακτινοβολία, χαλάζι και υγρασία γεγονός που τις καθιστά ιδιαιτέρως αξιόπιστες αν αναλογιστούμε το βροχερό κλίμα της Πάτρας. Ο σκελετός εκτός από το λευκό χρώμα διατίθεται και σε άλλα ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο χώρο σας.

Τα πανιά και τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε είναι ακρυλικά, αδιάβροχα ενώ τα χρώματα τους είναι ανεξίτηλα και παραμένουν πάντα σαν καινούρια. Διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά. Οι επαγγελματικές ομπρέλες που τοποθετούμε σε ολόκληρη την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας δεν επηρεάζονται από βροχές, χαλάζι, ανέμους και την ηλιακή ακτινοβολία. Τα λογότυπα των διαφημιστικών ομπρελών χάρη στη μέθοδο εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε δεν ξεθωριάζουν και αντιστέκονται στις φθορές του χρόνου.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ