2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Πάρος

Στην Πάρο, το τέταρτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων, η REMI παρέχει, μεταφέρει και τοποθετεί συστήματα σκίασης και  ομπρέλες διαφόρων τύπων για επαγγελματική χρήση σε οικονομικές και ανταγωνιστικές τιμές.

Η Πάρος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στις Κυκλάδες. Και όχι αδίκως. Με υπέροχες παραλίες, οργανωμένες και μη και με πεντακάθαρα νερά το νησί εξυπηρετεί όλα τα γούστα. Οι Κολυμπήθρες με τη χρυσή άμμο και τα γαλάζια νερά, η Χρυσή Ακτή, η τροπική Σάντα Μαρία, ο Καλόγερος, ο Φάραγγας με τα σμαραγδένια, πεντακάθαρα νερά, η παραλία Μαρτσέλο ή αλλιώς Κριός, το Μοναστήρι, η Αγία Ειρήνη, ο Λογαράς, η γραφική Αλυκή και φυσικά η παραλία Πούντα και η παραλία Πούντα kite για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ είναι κάποιες από τις καλύτερες παραλίες οι οποίες κάθε χρόνο φιλοξενούν εκατοντάδες χιλιάδες λουόμενους.

Η REMI συνεργάζεται με επιχειρήσεις που ενοικιάζουν ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης προσφέροντας πάντα τον κατάλληλο, ανάλογα με το περιβάλλον, εξοπλισμό ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Η REMI έχοντας μια πολυετή τεχνογνωσία, κατασκευάζει τις ομπρέλες παραλίας με επιλεγμένες, υψηλών προδιαγραφών πρώτες ύλες όπως είναι, το αλουμίνιο μεγάλης σκληρότητας αλλά και τα ακρυλικά αδιάβροχα και ανεξίτηλα υφάσματα με υψηλό δείκτη προστασίας υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) τα οποία φτιάχνονται στα καλύτερα ευρωπαϊκά εργοστάσια. Η εταιρεία μπορεί να συστήσει τα κατάλληλα μοντέλα για κάθε περιοχή, λαμβάνοντας υπόψιν τις περιβαντολλογικές συνθηκες που διαφέρουν από μέρος σε μέρος, όπως το ποσοστό στα επίπεδα υγρασίας αλλά και την αλμύρα που συχνά προκαλούν σκούριασμα στη βάση και στον σκελετό στις ομπρέλες θαλάσσης όταν αυτές δεν είναι κατασκευασμένη από τα κατάλληλα υλικά. Αναλόγως τον προσανατολισμό στην τοποθεσία μιας παραλίας, είναι σημαντικό να προβλεφθεί και ο παράγοντας άνεμος καθώς κάποιες τοποθεσίες, πόσο μάλλον στις Κυκλάδες, είναι περισσότερο ευάλωτες στους ισχυρούς ανέμους. Στις περιπτώσεις αυτές, οι επαγγελματικές αντιανεμικές ομπρέλες για δυνατό άνεμο είναι αυτές που προτείνονται. Όσον αφορά τις ξαπλώστρες, οι επαγγελματικές ανακλινώμενες ξαπλώστρες αλουμινίου της REMI, εγγυώνται την απόλυτη άνεση έτσι ώστε σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές ομπρέλες παραλίας με υψηλό δείκτη προστασίας, οι λουόμενοι να απολαμβάνουν με άνεση και ασφάλεια τα καλοκαιρινά τους μπάνια στην πανέμορφη Πάρο.

Η εταιρεία φροντίζει να δίνει καλύτερες τιμές σε παραγγελίες που αφορούν πολλά τεμάχια κάτι που εξυπηρετεί τις επιχειρήσεις αυτές.

Καθώς η Πάρος είναι ένας από τους πιο περιζήτητους καλοκαιρινούς προορισμούς, εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες την επισκέπτονται κάθε χρόνο τόσο για τον κοσμοπολίτικο αέρα της και τις υπέροχες παραλίες της αλλά και για την τοπική της κουζίνα. Ως κέντρο των Κυκλάδων, το νησί της Πάρου έχει επιρροές από τις τοπικές κουζίνες όλων των Κυκλάδων. Εκεί, τα λαδερά έχουν την τιμητική τους. Αγκινάρες με κουκιά, ρεβιθάδα μαγειρεμένη στο φούρνο μέσα σε πήλινο τσουκάλι, μαυρομάτικα φασόλια με σέσκουλα. Φυσικά δεν λείπουν τα κρέατα όπως το εορταστικό πατούδο, τα πιτσούνια και ο λαγός στιφάδος. Για τους λάτρεις των θαλασσινών, η Πάρος μόνο να τους ευχαριστήσει μπορεί καθώς είναι πρώτη στις Κυκλάδες σε αλιευτικό στόλο ενώ και τα τοπικά τυριά του νησιού μένουν αξέχαστα. Στο νησί της Πάρου υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ομπρέλες εστιατορίων που ανοίγουν και κλείνουν εύκολα χωρίς να ενοχλούνται οι πελάτες που απολαμβάνουν το γεύμα ή το δείπνο τους. Η REMI διαθέτει τηλεσκοπικές ομπρέλες σε πολλά μεγέθη και χρώματα που φθάνουν μέχρι τα 42 τετραγωνικά μέτρα. Για τις επιχειρήσεις εστίασης, συστήνονται διαφημιστικες ομπρέλες έτσι ώστε το λογότυπο τους να προβάλλεται δυναμικά. Για τον χειμώνα ή την άνοιξη που η θερμοκρασία πέφτει αισθητά, η REMI διαθέτει επαγγελματικές λύσεις με θερμαντικά σώματα για ομπρέλες που εξασφαλίζουν την άνετα παραμονή των πελατών στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων εστίασης.

Με περίπου 15.600 μόνιμους κατοίκους και με τουρισμό που ξεκινάει από νωρίς την άνοιξη, η Πάρος είναι γεμάτη από μπαρ και εστιατόρια τα οποία γεμίζουν από νωρίς. Για τα καφέ και τα μπαρ, η REMI διαθέτει επαγγελματικές τηλεσκοπικές ομπρέλες σε διάφορα μεγέθη και υφάσματα αλλά και σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων έτσι ώστε να αναβαθμίζεται και η αισθητική των επιχειρήσεων αυτών.

Για όσες επιχειρήσεις και ιδιώτες διαθέτουν κήπο, η REMI έχει επαγγελματικές ομπρέλες κήπου οι οποίες κατασκευάζονται από 100% ακρυλικό, αδιάβροχο, ανθεκτικό και ανεξίτηλο ύφασμα και οι οποίες εγγυώνται την μεγαλύτερη δυνατή προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες. Τα διαφόρων τύπων υφάσματα βγαίνουν σε πολλές αποχρώσεις για να διαλέξετε εκείνη που σας ικανοποιεί περισσότερο.

Στην Πάρο υπάρχουν εκατοντάδες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και καταλύματα, πολλά εκ των οποίων διαθέτουν πισίνα έτσι ώστε οι επισκέπτες τους να μπορούν να απολαμβάνουν και εκεί τα μπάνια τους. Για αυτές τις περιπτώσεις, η εταιρεία προτείνει ομπρέλες πισίνας με 100% ακρυλικό ύφασμα και πιστοποιημένο δείκτη προστασίας για την μέγιστη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Ιδιαίτερα για τα ξενοδοχεία, η REMI προσφέρει και τοποθετεί μεγάλες ομπρέλες υπερβαρέος τύπου σε διάφορα σχήματα (τετράγωνες, ορθογώνιες ακόμα και εξατομικευμένες) και χρώματα, καθώς και ομπρέλες πολυτελείας και βάσεις για ομπρέλες σε διάφορα μεγέθη. Τα ξενοδοχεία μπορούν να επιλέγουν ομπρέλες με το λογότυπο τους. Η εταιρεία διαθέτει και ξαπλώστρες πολυτελείας για να μπορούν οι επισκέπτες να απολαμβάνουν άνετα την διαμονή τους στον χώρο της πισίνας, δίνοντας πάντα σημασία στην αισθητική του κάθε χώρου.

Στη REMI θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας σε επαγγελματικές ομπρέλες όλων των τύπων (για παραλία, πισίνα, κήπο, εστιατόριο, καφέ μπαρ κ.α.), με πολλες επιλογές σε μέγεθος, σχήμα (τετράγωνες, ορθογώνιες, ακόμα και εξατομικευμένες ομπρέλες), υφάσματα και χρώματα, αλλά και επαγγελματικές ξαπλώστρες. Λόγω της υψηλής και πολυετής τεχνογνωσίας και εμπειρίας της, η REMI είναι σε θέση να σας βοηθήσει στο να κάνετε την καλύτερη επιλογή για την επιχείρηση ή την οικία σας σε φθηνές και ανταγωνιστικές τιμές ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό της θα αναλάβει την τοποθέτηση και εγκατάσταση αλλά και την συντήρηση των επαγγελματικών ομπρελών. Οι επαγγελματικές ξαπλώστρες και οι επαγγελματικές ομπρέλες της REMI αποτελούν μια επιλογή που με τη σωστή και συνεπή συντήρηση θα αποτελέσει την καλύτερη επένδυση για την οικία ή την επιχείρηση σας.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ