2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Μύκονος

Η εταιρία μας αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή συστημάτων σκίασης, επαγγελματικών και διαφημιστικών ομπρελών και τεντών όχι μόνο στην ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και σε δημοφιλή νησιά και τουριστικά θέρετρα όπως η Μύκονος. Φημισμένα μπαρ, καφετέριες, πλαζ και παραλίες, ξενοδοχεία με η χωρίς πισίνα αλλά και τα μαγαζιά κατά μήκος του λιμανιού μας προτιμούν ώστε να πλαισιώσουμε με τις καλαίσθητες ομπρέλες μας τις ξαπλώστρες και τα τραπεζάκια τους, σεβόμενοι πάντα την αισθητική και την ομορφιά του νησιού, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η REMI δραστηριοποιείται στο χώρο της ομπρέλας και των συστημάτων σκίασης για σχεδόν πάνω από 27 χρόνια. Οι επαγγελματικές ομπρέλες που προσφέρουμε ταιριάζουν στις εκάστοτε ανάγκες σας αφού υπάρχει μια τεράστια γκάμα ώστε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Οι ομπρέλες μας μπορούν να σκιάσουν οποιοδήποτε χώρο, ανεξαρτήτου έκτασης ενώ είναι ανθεκτικές, ικανές να αντιστέκονται σε όλες τις καιρικές και κλιματολογικές συνθήκες (βροχές, άνεμοι, καταιγίδες, υγρασία κλπ).

Τα πανιά και τα υφάσματα μας είναι ακριλικά, αδιάβροχα ενώ τα χρώματα είναι ανεξίτηλα και παραμένουν ζωντανά με την πάροδο του χρόνου. Τα λογότυπα των διαφημιστικών ομπρελών δεν ξεθωριάζουν και φαίνονται πάντα σαν καινούρια, χάρη στη μέθοδο εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε.

Ο σκελετός κατασκευάζεται από ειδικό κράμα αλουμινίου και σιδήρου το οποίο γαλβανίζεται για την αποφυγή της σκουριάς ενώ διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων εκτός από το κλασικό λευκό. Ο μηχανισμός είναι ιδιαίτερα εύχρηστος και ανθεκτικός. Οι βάσεις στήριξης ευθυγραμμίζουν την ομπρέλα ενώ καθιστούν πολύ εύκολη και γρήγορη την μεταφορά της ομπρέλας, την εγκατάσταση αλλά και την αποψίλωση της. Έτσι εξασφαλίζεται η εξοικονόμηση χρόνου, ιδιαίτερα στις τουριστικές επιχειρήσεις που ο χρόνος είναι χρήμα. Οι τιμές μας παραμένουν ιδιαίτερα χαμηλές και ανταγωνιστικές.

Στη Μύκονο συνεργαζόμαστε με πολλές καφετέριες, ξενοδοχεία, beach bar, εταιρίες catering κλπ σε περιοχές, παραλίες και χωρία όπως ο οικισμός του Τούρλου κοντά στο ομώνυμο λιμάνι, η Ψαρού, η χώρα της Μυκόνου, ο Άγιος Ιωάννης, ο οικισμός της Άνω Μεράς, ο Πλατύς Γιαλός, ο Ορνός κ.α.

Εκτός από επαγγελματικούς χώρους οι συνεργάτες μας μπορούν να σας βοηθήσουν στη καλύτερη επιλογή συστημάτων σκίασης για την βεράντα, τον κήπο και την αυλή του σπιτιού σας.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται με απόλυτη ασφάλεια είτε ακτοπλοϊκώς στο λιμάνι της Μυκόνου, είτε αεροπορικώς στον Κρατικό Αερολιμένα της Μυκόνου.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ