2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Μήλος

Στην πολύπλευρη και γραφική Μήλο, η REMI παρέχει, μεταφέρει και τοποθετεί επαγγελματικά συστήματα σκίασης και επαγγελματικές ομπρέλες διαφόρων τύπων σε οικονομικές και ανταγωνιστικές τιμές.

Στην όμορφη Μήλο με τα γραφικά χωριά όπως ο Αδάμαντας, η Πλάκα, η Τρυπητή, τα Πολλώνια, ο Τριοβάσαλος, ο Πέρα Τριοβάσαλος, οι Πλάκες και η Ζεφυρία, υπάρχουν πάρα πολλές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις αλλά και καταλύματα, που διαθέτουν πισίνα έτσι ώστε οι επισκέπτες τους να μπορούν να απολαμβάνουν και εκεί τα μπάνια τους. Για τις περιπτώσεις αυτές, η εταιρεία προτείνει πολυτελείς ομπρέλες πισίνας με 100% ακρυλικό ύφασμα και πιστοποιημένο δείκτη προστασίας για την μέγιστη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Ιδιαίτερα για τα ξενοδοχεία, η REMI προσφέρει και τοποθετεί μεγάλες ομπρέλες υπερβαρέος τύπου σε διάφορα σχήματα (τετράγωνες, ορθογώνιες ακόμα και εξατομικευμένες) και χρώματα, καθώς και ομπρέλες πολυτελείας και βάσεις για ομπρέλες σε διάφορα μεγέθη. Η εταιρεία διαθέτει και ξαπλώστρες πολυτελείας για να μπορούν οι επισκέπτες να απολαμβάνουν άνετα την διαμονή τους στον χώρο της πισίνας, δίνοντας πάντα σημασία στην αισθητική του κάθε χώρου.

Η Μήλος πέρα από γενέτειρα της Αφροδίτης, είναι γνωστή και για το ηφαιστειακό της υπέδαφος αλλά και για τις πανέμορφες παραλίες της. Το διάσημο, πολυφωτογραφημένο Σαρακήνικο με το σεληνιακό τοπίο και τις φυσικές πισίνες, η Φυριπλάκα πλαισιωμένη από ψηλά, κόκκινα ηφαιστειακά βράχια, η απάνεμη Πλάθιενα, τα Θειορυχία με την ψιλή άμμο, το Παλαιοχώρι με τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά, η γραφική Αλογομάνδρα, η δημοφιλής Αγία Κυριακή, ο εξωπραγματικό Φυροπόταμος, η κοσμοπολίτικη Πολλωνία, ο απόκοσμος Παπάφραγκας είναι μόνο κάποιες από τις 80 παραλίες της Μήλου που ικανοποιούν κάθε γούστο και στις οποίες απολαμβάνουν τα μπάνια τους και τον καλοκαιρινό ήλιο χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Η εταιρεία REMI συνεργάζεται με επιχειρήσεις που ενοικιάζουν ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης προσφέροντας πάντα τον κατάλληλο, ανάλογα με το περιβάλλον, εξοπλισμό ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Η REMI έχοντας μια σημαντική, πολυετή τεχνογνωσία, κατασκευάζει τις  ομπρέλες παραλίας με επιλεγμένες, υψηλών προδιαγραφών πρώτες ύλες όπως είναι, το αλουμίνιο μεγάλης σκληρότητας αλλά και τα ακρυλικά αδιάβροχα και ανεξίτηλα υφάσματα με υψηλό δείκτη προστασίας υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) τα οποία φτιάχνονται στα καλύτερα ευρωπαϊκά εργοστάσια. Η εταιρεία μπορεί να συστήσει τα κατάλληλα μοντέλα για κάθε περιοχή και τοποθεσία, λαμβάνοντας υπόψιν τις περιβαντολλογικές συνθηκες που διαφέρουν από μέρος σε μέρος, όπως το ποσοστό στα επίπεδα υγρασίας αλλά και την αλμύρα που συχνά προκαλούν σκούριασμα στη βάση και στον σκελετό στις ομπρέλες θαλάσσης όταν αυτές δεν είναι κατασκευασμένη από τα κατάλληλα υλικά. Αναλόγως τον προσανατολισμό στην τοποθεσία μιας παραλίας, είναι σημαντικό να προβλεφθεί και ο παράγοντας άνεμος καθώς κάποιες τοποθεσίες, πόσο μάλλον στις Κυκλάδες, είναι περισσότερο ευάλωτες στους ισχυρούς ανέμους. Στις περιπτώσεις αυτές, οι επαγγελματικές αντιανεμικές ομπρέλες για δυνατό άνεμο είναι αυτές που προτείνονται. Όσον αφορά τις ξαπλώστρες, οι επαγγελματικές ανακλινώμενες ξαπλώστρες αλουμινίου της REMI, εγγυώνται την απόλυτη άνεση έτσι ώστε σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές ομπρέλες παραλίας με υψηλό δείκτη προστασίας, οι λουόμενοι να απολαμβάνουν με άνεση και ασφάλεια τα καλοκαιρινά τους μπάνια στη Μήλο.

Η Μηλέικη γαστρονομία είναι από τις πλέον πλουσιότερες. Με τα ηφαιστειογενή εδάφη της Μήλου που ευλογούν τις καλλιέργειες, την κτηνοτροφία και την τυροκομία της, η κουζίνα της Μήλου είναι αυτόνομη και σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις γευστικές προτιμήσεις.

Ντόπιο κατσικάκι στη γάστρα με τον παραδοσιακό μηλέικο μπελτέ, χοιρινό με μπελτέ και πατάτες, μπακαλιάρος κοκκινιστός με μακαρόνια, σκορδολάζανα για τους λάτρεις της σκορδαλιάς, σαλιγκάρια γιαχνί, μηλέικα πιταράκια με ντόπιο τυρί και μυρωδικά, φλάουνες δηλαδή πίτες με άγρια χόρτα, σπανάκι, ρύζι και σταφίδες, ψάρια σαβόρο με ξύδι, λάδι, δεντρολίβανο και σκόρδο, μηλέικα τυριά και βέβαια το κουφέτο γλυκό, παραδοσιακό γλυκό από κολοκύθα. Τις καταπληκτικές αυτές και γεύσεις και πολλές άλλες, μπορεί κανείς να τις απολαύσει στις δεκάδες επιχειρήσεις εστίασης του νησιού. Ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ομπρέλες εστιατορίων που ανοίγουν και κλείνουν εύκολα χωρίς να ενοχλούνται οι πελάτες που απολαμβάνουν το φαγητό τους. Η εταιρεία REMI διαθέτει τηλεσκοπικές ομπρέλες σε πολλά μεγέθη και χρώματα που φθάνουν μέχρι τα 42 τετραγωνικά μέτρα για να εξυπηρετούν οποιαδήποτε χωρητικότητα. Ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις εστίασης, συστήνονται διαφημιστικες ομπρέλες έτσι ώστε το λογότυπο τους να προβάλλεται δυναμικά. Για τον χειμώνα που η θερμοκρασία πέφτει αισθητά, η REMI διαθέτει επαγγελματικές λύσεις με θερμαντικά σώματα για ομπρέλες που εξασφαλίζουν την άνετα παραμονή των πελατών στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων εστίασης.

Καθώς η Μήλος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένας από τους πιο περιζήτητους καλοκαιρινούς προορισμούς, εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες την επισκέπτονται κάθε χρόνο συρρέοντας από νωρίς στις όμορφες καφετέριες και στα υπέροχα μπαράκια της. Για τα καφέ και τα μπαρ, η REMI διαθέτει επαγγελματικές τηλεσκοπικές ομπρέλες σε διάφορα μεγέθη και υφάσματα αλλά και σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων έτσι ώστε να αναβαθμίζεται και η αισθητική των επιχειρήσεων αυτών και να μην ενοχλούνται οι πελάτες κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο τους.

Για όσες επιχειρήσεις και ιδιώτες διαθέτουν κήπο, η REMI έχει επαγγελματικές ομπρέλες κήπου οι οποίες κατασκευάζονται από 100% ακρυλικό, αδιάβροχο, ανθεκτικό και ανεξίτηλο ύφασμα και οι οποίες εγγυώνται την μεγαλύτερη δυνατή προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες. Τα διαφόρων τύπων υφάσματα βγαίνουν σε πολλές αποχρώσεις για να διαλέξετε εκείνη που σας ικανοποιεί.

Στη REMI θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας σε επαγγελματικές ομπρέλες όλων των τύπων (για παραλία, πισίνα, κήπο, εστιατόριο, καφέ μπαρ κ.α.), με πολλες επιλογές σε μέγεθος, σχήμα (τετράγωνες, ορθογώνιες, ακόμα και εξατομικευμένες ομπρέλες), υφάσματα και χρώματα, αλλά και επαγγελματικές ξαπλώστρες. Λόγω της υψηλής και πολυετής τεχνογνωσίας και εμπειρίας της, η REMI είναι σε θέση να σας βοηθήσει στο να κάνετε την καλύτερη επιλογή για την επιχείρηση ή την οικία σας σε φθηνές και ανταγωνιστικές τιμές ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό της θα αναλάβει την τοποθέτηση και εγκατάσταση αλλά και την συντήρηση των επαγγελματικών ομπρελών. Οι επαγγελματικές ξαπλώστρες και οι επαγγελματικές ομπρέλες της REMI αποτελούν μια επιλογή που με τη σωστή και συνεπή συντήρηση θα αποτελέσει την καλύτερη επένδυση για την οικία ή την επιχείρηση σας.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ