2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Κύπρος

Για επαγγελματικές ομπρέλες στην Κύπρο, η REMI ABEE, πρωτοπόρος και καταξιωμένος κατασκευαστής στον χώρο των επαγγελματιών ομπρελών θα σας δώσει την βέλτιστη λύση.
Επαγγελματικές Ομπρέλες, Κύπρος

Η εμπειρία της εταιρείας στην κατασκευή επαγγελματικών ομπρελών ξεπερνά τις 4 δεκαετίες, καθιστώντας την έναν αξιόπιστο και αναγνωρίσιμο παράγοντα στην αγορά. Με τις πολυάριθμες εξαγωγές της και την ποιοτική κατασκευή των προϊόντων της, η REMI ABEE έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών χονδρικής και των μεγαλύτερων αλυσίδων καφέ της Κυπριακής αγοράς παρέχοντας αξιόπιστες και ανθεκτικές λύσεις σκίασης.

Η REMI ABEE προσφέρει στην αγορά της Κύπρου μία ευρεία γκάμα σειρών ομπρελών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Ανάμεσα στις σειρές μας θα βρείτε τις Aeolus, Armonia, Aegean, Horizon και Astra καθεμιά με το ξεχωριστό εργονομικό σχεδιασμό. Η ποικιλία διαστάσεων είναι επίσης μεγάλη, καλύπτοντας τις ανάγκες σας από 2×2 μέτρα έως 7×6 μέτρα. Επιπλέον, παρέχουμε διάφορες επιλογές σε βάσεις ομπρελών, όπως εξωτερική μεταφερόμενη βάση, πακτωμένη βάση και βάση φλάντζα, για να εξασφαλίσουμε τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την στατικότατα της κατασκευής των ομπρελών μας. Επιπλέον, προσφέρουμε μια ευρεία ποικιλία αποχρώσεων RAL για τον σκελετό των ομπρελών, έτσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με το περιβάλλον σας. Διαθέτουμε ποικιλία σε 100% ακρυλικά υφάσματα, που προσφέρουν ανθεκτικότητα, αντοχή στον καιρό και εξαιρετική αισθητική.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες της REMI ABEE είναι σχεδιασμένες να αντέχουν στις απαιτήσεις των επαγγελματιών στο κλάδο της εστίασης και να παρέχουν αξιόπιστη προστασία από τον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες. Η REMI ABEE δίνει ιδιαίτερη σημασία στη σωστή μελέτη και σχεδιασμό των ομπρελών της. Η επιλογή των κατάλληλων διατομών στον κεντρικό άξονα και τις ακτίνες είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη της σταθερότητας και της αξιοπιστίας των ομπρελών. Επιπλέον, η επιλογή μεταλλικών εξαρτημάτων κατά μήκος του κεντρικού άξονα εξασφαλίζει την αντοχή και την ασφάλεια των κινητών μερών των ομπρελών. Ο σωστός σχεδιασμός και η προσεκτική κατασκευή των ομπρελών εξασφαλίζουν ότι θα διατηρήσουν την λειτουργικότητά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα προσφέρουν απρόσκοπτη και αξιόπιστη σκίαση στον χώρο της εστίασης κάθε μέρα του χρόνου.

Η REMI παρέχει λύσεις σκίασης σε όλη την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος, Αγία Νάπα, Πέγεια και πολλών άλλων. Είτε βρίσκεστε σε αστικό περιβάλλον είτε σε παραθαλάσσιες περιοχές, η REMI έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει λύσεις στις επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες. Αναζητήστε επίσημους μεταπωλητές REMI στην Κύπρο, ώστε να προμηθευτείτε ετοιμοπαράδοτες ομπρέλες κήπου, ομπρέλες παραλίας και ομπρέλες πισίνας σε οικονομικές τιμές.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες υπαρβαρέως τύπου REMI συμβάλλουν στην εργονομία σε καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ και οργανωμένες παραλίες. Η REMI, με την πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο της επαγγελματικής ομπρέλας, κατασκευάζει ομπρέλες με αντοχή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Οι ομπρέλες μας προσφέρουν προστασία από τον ήλιο και δημιουργούν σκιερό χώρο για τους πελάτες σας. Είτε πρόκειται για ξενοδοχεία, εστιατόρια, παραλίες ή καφετέριες, έχουμε τις κατάλληλες λύσεις για να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους επισκέπτες σας.

Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε την γραφική και όμορφη Λεμεσό απολαύστε ένα ποτήρι από κουμανταρία σε κάποιο μεζεδοπωλείο. Στην Λευκωσία και στην Λάρνακα δοκιμάστε σεφταλιές και γενικά Κυπριακά εδέσματα  σε κάποιο εστιατόριο ή ταβέρνα . Πιείτε ένα αναζωογονητικό κυπριακό καφέ σε κάποιο bistro ή μπραντσάδικο. Αποκτήστε μοναδικές εμπειρίες στην Κύπρο κάτω από την σκιά των επαγγελματικών ομπρελών ΡΕΜΙ.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ